Irányítószám: 0Budapest (47.500255585, 19.050292969)
Budapest Magyarország fővárosa, politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja.
Országos eseménynaptár
Trabant Presszóban újragondolt és hagyományos street – food megoldásokkal, széles italválasztékkal kedveskedünk a betérőknek. A presszó alatti pincét újabb vendégtérnek alakítottuk ki, valamint egy szuper kis konyhával is gazdagabbak lettünk. Üzletpolitikánk, hogy a vendég érezze nagyon jól magát nálunk és mindezt megfizethető áron.
Trabant Presszóban újragondolt és hagyományos street – food megoldásokkal, széles italválasztékkal kedveskedünk a betérőknek. A presszó alatti pincét újabb vendégtérnek alakítottuk ki, valamint egy szuper kis konyhával is gazdagabbak lettünk. Üzletpolitikánk, hogy a vendég érezze nagyon jól magát nálunk és mindezt megfizethető áron.
Trabant Presszóban újragondolt és hagyományos street – food megoldásokkal, széles italválasztékkal kedveskedünk a betérőknek. A presszó alatti pincét újabb vendégtérnek alakítottuk ki, valamint egy szuper kis konyhával is gazdagabbak lettünk. Üzletpolitikánk, hogy a vendég érezze nagyon jól magát nálunk és mindezt megfizethető áron.
Egyedülálló szobraink teljes mértékben újrahasznosított autóalkatrészekből készültek, új értelmet adva ezzel a fémhulladék fogalmának. Több száz munkaóra és megszámlálhatatlan mennyiségű fémdarab felhasználása után örömmel jelentjük, hogy Megatron, Alien és a többiek már csak rád várnak! Csoportos látogatás, születésnapi rendezvény, céges tárlatvezetés is leetsées. A helyszínen lehetőség van fogyasztásra, vendéglátásra, valamint megismerkedhettek egy szuper élménnyel, a baltadobálással is!
Egyedülálló szobraink teljes mértékben újrahasznosított autóalkatrészekből készültek, új értelmet adva ezzel a fémhulladék fogalmának. Több száz munkaóra és megszámlálhatatlan mennyiségű fémdarab felhasználása után örömmel jelentjük, hogy Megatron, Alien és a többiek már csak rád várnak! Csoportos látogatás, születésnapi rendezvény, céges tárlatvezetés is leetsées. A helyszínen lehetőség van fogyasztásra, vendéglátásra, valamint megismerkedhettek egy szuper élménnyel, a baltadobálással is!
Egyedülálló szobraink teljes mértékben újrahasznosított autóalkatrészekből készültek, új értelmet adva ezzel a fémhulladék fogalmának. Több száz munkaóra és megszámlálhatatlan mennyiségű fémdarab felhasználása után örömmel jelentjük, hogy Megatron, Alien és a többiek már csak rád várnak! Csoportos látogatás, születésnapi rendezvény, céges tárlatvezetés is leetsées. A helyszínen lehetőség van fogyasztásra, vendéglátásra, valamint megismerkedhettek egy szuper élménnyel, a baltadobálással is!
Tradicionális olasz étterem Budapest szívében. Nem véletlenül választottuk a Pomo D`oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát, egybe írva pedig paradicsomot jelent. Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért aztán konyhafőnökünk, Rosario az igazi tradicionális olasz ételek mellett saját receptgyűjteményéből is rengeteg fogást készít. Pizza mesterünk, Tommaso a ropogós vékony tésztájú pizzákat fatüzelésű kemencében süti, így fektetve nagy hangsúlyt a pizzák tradicionális ízének bemutatására.
Tradicionális olasz étterem Budapest szívében. Nem véletlenül választottuk a Pomo D`oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát, egybe írva pedig paradicsomot jelent. Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért aztán konyhafőnökünk, Rosario az igazi tradicionális olasz ételek mellett saját receptgyűjteményéből is rengeteg fogást készít. Pizza mesterünk, Tommaso a ropogós vékony tésztájú pizzákat fatüzelésű kemencében süti, így fektetve nagy hangsúlyt a pizzák tradicionális ízének bemutatására.
Tradicionális olasz étterem Budapest szívében. Nem véletlenül választottuk a Pomo D`oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát, egybe írva pedig paradicsomot jelent. Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért aztán konyhafőnökünk, Rosario az igazi tradicionális olasz ételek mellett saját receptgyűjteményéből is rengeteg fogást készít. Pizza mesterünk, Tommaso a ropogós vékony tésztájú pizzákat fatüzelésű kemencében süti, így fektetve nagy hangsúlyt a pizzák tradicionális ízének bemutatására.