Múzeum+ Magyar Nemzeti Galéria 2023

Múzeum+ Magyar Nemzeti Galéria 2023

Jegyvásárlás
Kiemelt ajánlat
Népszerűség
2023. május 17. (Szerda)

A Magyar Nemzeti Galéria hosszított nyitvatartású esti eseményeinek fókuszában idén azok a társadalom egészét foglalkoztató gondolatok állnak, amelyek meghatározzák mindennapi életünket. Talán sosem volt még olyan fontos, mint manapság, hogy tiszteljük egymást és a világot, amelyben élünk és tudatosítsuk magunkban, hogy a Földet nem szüleinktől örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön. A természeti környezetünk iránt tanúsított felelős magatartás, a fenntarthatóság igénye átszövi hétköznapjainkat, és az innovatív megoldások keresése a múzeumok életében, illetve a művészeti folyamatokban ugyanúgy felmutathatók, mint az élet más területein.

Múzeum+ Vaszary

2023. március 22. 18:00 - 22:00

A márciusi Múzeum+ programon Vaszary János sokszínű festészete kerül középpontba. A Vaszary. Az ismeretlen ismerős című kiállításon bemutatott mintegy 70 műből 24 mindeddig teljesen ismeretlen volt mind a szakma, mind a közönség számára. A tárlaton látható festmények a teljes életmű szinte minden korszakát képviselik: a korai impresszionisztikus időszaktól az expresszív kompozíciókig, a párizsi art deco stílustól a Duna-korzó-képekig és a mediterrán hangulatú tengerparti jelenetekig. A tárlathoz kapcsolódóan Kovács Bernadett művészettörténész előadását hallhatják „Kiaszott forrástündér” és „lefejezett szobacicus” – Vaszary János műveinek (félre)értelmezése a korabeli karikatúrákban címmel, valamint több izgalmas tárlatvezetéssel is készülünk az időszaki és az állandó kiállításokban egyaránt. A több ütemben megújult Lépésváltás – frissítve! című tárlat az 1945 utáni művészetet mutatja be, számos új szerzeménnyel vagy korábban sosem látott alkotással kiegészítve. Ebben a kiállításban is több érdekes program közül választhatnak a kortárs művészet rajongói. Az egész estés élő zenét Oláh Krisztián fantasztikus zongorajátéka adja, a finom borokat a Geszler Pincészet biztosítja, és megkóstolhatják a Vaszary-kiállításnak dedikált Irsai Olivér borukat is. A színek, valamint a kora tavasz bűvöletében Borhi Cecília (Colour My Style) stílus- és színtanácsadó kalauzolja az érdeklődőket az állandó gyűjteményben. A kreatív workshopon plakátokat készíthetnek Vaszary János színpompás festményeinek felhasználásával, illetve megismerhetik azokat a frissen felfedezett műalkotásokat is, amelyek a kiállításból kimaradtak. A program előtt a jóga szerelmesei egy kellemes jógaórával hangolódhatnak a kupolatérben az est hátralévő részére Kovács Eszterrel, a Mat on the Moon alapítójával.

Tartsanak velünk március 22-én egy újabb feledhetetlen Múzeum+ esten!

18.45 ELŐADÁS | „Kiaszott forrástündér” és „lefejezett szobacicus” – Vaszary János műveinek (félre)értelmezése a korabeli karikatúrákban | Kovács Bernadett művészettörténész előadása
„Kiaszott forrástündér” és „lefejezett szobacicus”: két cím, amellyel Vaszary János képeit illették a korabeli élclapok karikatúráin. A művészeti kritika és a kiállítást látogató tömegek ízlésének érdekes lenyomatai az élclapokban felbukkanó gúnyrajzok, amelyeket a nagy tárlatok idején a különös, a szokatlan, vagy valamilyen szempontból esetlennek ítélt művekről jelentettek meg. Komoly témáról viccesen. Az előadás során megismerhetik, hogy hogyan látta és értékelte a modern festői irányzatokat, köztük Vaszary János festészetét a budapesti közönség a századfordulón.
Helyszín: C épület, I. emelet, 19. századi művészet kiállítás, Szalonfal
Az előadás várható időtartama: 45 perc

TÁRLATVEZETÉSEK

18.15 | 19.30 | 20.45 Virágzó érzékiség. Vaszary János művészete a századfordulón | Király Zsuzsanna múzeumpedagógus tárlatvezetése
Találkozási pont: C épület, II. emelet, Modern idők kiállítás

18.15 | 20.30 Tengerparti történetek | Balla Enikő művészettörténész tárlatvezetése
Találkozási pont: C épület, I. emelet, 19. századi művészet kiállítás

A tárlatvezetések várható időtartama: 25-30 perc

18.45 | 20.00 | 21.05 Nagyvárosi látomások | Molnár Brigitta művészettörténész tárlatvezetése
Találkozási pont: C épület, II. emelet, Modern idők kiállítás

18.45 | 19.45 | 21.00 Vaszary. Az ismeretlen ismerős | Sepsey Zsófia művészettörténész tárlatvezetése
A 18.45-kor kezdődő tárlatvezetés jelnyelvi tolmácsolással akadálymentesített.
Helyszín: C épület, II. emelet, Vaszary. Az ismeretlen ismerős kiállítás

19.15 Tapints! | Balla Enikő művészettörténész tárlatvezetése vak és gyengénlátó látogatóink számára
Akadálymentesített tárlatvezetés a Galéria legújabb 3D nyomtatással készült szobormásolatainak segítségével, ahol a tapintáson túl a közös eszmecserén van a főszerep.
Helyszín: D épület, I. emelet, 1800 utáni Nemzetközi Gyűjtemény
A tárlatvezetés várható időtartama: 45 perc

18.00 POP-UP TÁRLATVEZETÉS A VASZARY-KIÁLLÍTÁSBAN | Strandok, napfény, tengerpart. Vaszary János életigenlő festményei | Bellák Gábor művészettörténész tárlatvezetése
Vaszary János festészetének utolsó korszaka nem az öregségről és az elmúlásról szól, hanem éppen ellenkezőleg: az élet önfeledt szeretetéről és öröméről. Bellák Gábor művészettörténész ezekről a színben gazdag, életteli alkotásokról beszél a tárlatvezetésén.
Helyszín: C épület, II. emelet, Vaszary. Az ismeretlen ismerős kiállítás
A tárlatvezetés várható időtartama: 20-25 perc

RENDHAGYÓ TÁRLATVEZETÉSEK

18.15 A megújulás lehetőségei | Petrányi Zsolt művészettörténész kurátori tárlatvezetése
A Lépésváltás – frissítve! című kiállítás a közelmúltban a gyűjteménybe került jelentős szerzeményeket állítja a fókuszba. A több lépésben megújuló, friss arculattal megjelenő tárlaton a már ismert alkotások mellett olyan új műveket emeltünk ki, amelyek történeti, műfaji vagy tematikus szempontból meghatározók az elmúlt hat évtized hazai művészete szempontjából, reflektálnak a Jelenkori Gyűjtemény (és általa a magyar művészet) sajátos közép-európai kontextusára, illetve árnyalják vagy épp újraértelmezik az 1945 utáni magyar művészet jól ismert narratíváját. A megújult kiállítást Petrányi Zsolt művészettörténész-kurátor mutatja be.
Találkozási pont: C épület, III. emelet, Lépésváltás – frissítve! kiállítás
A tárlatvezetés várható időtartama: 45-60 perc

19.30 Özönvíz metafizikával, vagy anélkül | Rózsa Luca Sára képzőművész tárlatvezetése
„Elképzelek egy gondolati háromszöget. E háromszög egyik pontján az élet és annak végessége áll, a másikon a világ idő- és térbeli végtelensége, a harmadik ponton pedig a jelen megértése helyezkedik el. Az első két pont között biztosan van egy erős ellentétet jelző nyíl, mely mégis szorosan összekapcsolja e két filozófiai szempontból egymást kioltó fogalmat. Mindkét előbbiből pedig nyílzápor irányul a háromszög harmadik csücskében elhelyezkedő jelen kérdésköre felé, mert annak megértése csak a másik két pont fényében válik ebben a kontextusban igazán nehézzé (és számomra érdekessé)…” Rózsa Luca Sára
Találkozási pont: C épület, III. emelet, Lépésváltás – frissítve! kiállítás
A tárlatvezetés várható időtartama: 45-60 perc

19.45 Borhi Cecília szín- és stílustanácsadó tárlatvezetése
Ha jól kiválasztott színeket viselünk, az arcunk életre kel, a megjelenésünk pedig összességében üdévé és kiegyensúlyozottá válik. Tudta, hogy a színtanácsadás ugyanazokon az alapelveken nyugszik, mint a festészeti színelméletek? A tavaszra hangolva Borhi Cecília szín- és stílustanácsadó rendhagyó tárlatvezetésén a 19. századi művészetet bemutató kiállításban kalauzolja az érdeklődőket a szebbnél szebb női portrék között, saját, szubjektív szemüvegén keresztül.
Találkozási pont: C épület, I. emelet, 19. századi művészet kiállítás
A tárlatvezetés várható időtartama: 30-40 perc

19.00–21.00 WORKSHOP
Vaszary újragondolva – plakátkészítés a mester festményeiből
Vaszary János nemcsak a festészet terén alkotott nagyot, hanem tehetséges grafikus is volt; plakátokat és illusztrációkat is készített. Ez irányú gondolkodása több olajfestményén is tetten érhető. Workshopunkon Vaszary izgalmas festményeit gondoljuk újra. Vágunk, ragasztunk, rajzolunk, és alakjait saját plakátunk elkészítéséhez használjuk fel.
A kreatív workshopot Hegedűs Alexandra képzőművész vezeti.
Helyszín: C épület, II. emelet, déli nyaktag

BOR | Geszler Pincészet
A Móri borvidék emblematikus és meghatározó borászata a Geszler Családi Pincészet. A borkészítés már az ötödik generációra öröklődött át, remek boraik és vendégszeretetük messze földön híres. A pincészet sokféle szőlővel dolgozik, és nagy szorgalommal és gondossággal készítik italaikat. Irsai Olivér tételükből a Vaszary-kiállítás tiszteletére dedikáltak limitált darabszámú palackokat. Az esten természetesen meg is kóstolhatják a Vaszary-bort!

ZENE | Oláh Krisztián
Oláh Krisztián a hazai jazzélet meghatározó egyénisége. Zenéjének fontos részét képezik úgy a klasszikus zenei elemek és kompozíciós technikák, mint a kortárs jazz improvizatív sodrása és absztrakt ritmikája. Fő zenei motivációja e két zenei világ minél szervesebb kapcsolódása és szintézise, egy dinamikus, élő kortárs zenei világ megformálásának igényével. Oláh Krisztián Junior Prima-díjas, Creative Art-díjas és Gramofon Magyar Jazz-díjas művész, 2016-ban az év fiatal jazz-zenészének választotta a Magyar Jazz Szövetség. 2018 decemberében – első magyar zenészként – meghívást kapott az amerikai Thelonious Monk Institute nemzetközi jazzversenyére, ahol a világ 14 legjobb jazz-zongoristája között mérette meg magát.
Helyszín: C épület, I. emelet, kupolatér

TEAHÁZ | Big Ben Teaház
Március 22-én a Big Ben Teaház biztosítja a finom forró italokat a művészetkedvelők számára Csontváry Kosztka Tivadar és Mednyánszky László csodálatos festményeinek társaságában. Egy klasszikus gyümölcsteára vagy különlegesebbre vágyik? Válogasson kedvére, és élvezze az íz- és vizuális harmóniát!
Helyszín: C épület, Csontváry-forduló

VASZARY-FILMEK
Érdeklik a részletek? Merüljenek el a Vaszary-kiállításhoz kapcsolódó kisfilmjeinkben, amelyekben szakértő kollégák kalauzolják önöket különleges tematikák szerint.
Helyszín: C épület, II. emelet, déli nyaktag

A kupola 21.30-ig látogatható.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

RÉSZVÉTELI INFORMÁCIÓK

A rendezvény érvényes Múzeum+ jeggyel látogatható.
Az eseményre helyszíni jegypénztárainkban is lehet belépőjegyet váltani.

A rendezvényen kép- és hangfelvétel készülhet, amelyet a Galéria saját felületein, kiadványaiban, illetve promóciós anyagain felhasználhat. A látogatók ennek kapcsán semmilyen követeléssel nem élhetnek a Galériával, a felvétel készítőivel, illetve jogos felhasználójával szemben.

Jegyárak:
TELJES ÁRÚ: 4800 Ft
KEDVEZMÉNYES*: 2800 Ft (Azon látogatóink számára, akik normál nyitvatartás alatt legalább 50% -os kedvezményes jegyre jogosultak illetve Pártoló Baráti Kör tagok.)

Múzeum+ ideje alatt nem érvényesek a rendes nyitva tartási idő alatti kedvezmények. Díjtalan belépő nem igényelhető – kivéve a Baráti kör Mecénás tagokat, akik 2023-ban is ingyenesen vehetnek részt a Múzeum+ eseményeken a Baráti Kör felé történő előzetes regisztrációt követően.

Pártoló tagok kedvezményesen vehetnek részt az eseményen.

A Múzeum+ eseményre jegyet vásárló látogatóink parkolási lehetőséget válthatnak a Várgarázs területén. 


2023.05.17.
2023.11.13.
További ajánlataink

2023.03.23. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Tárlatvezetés | Vaszary. Az ismeretlen ismerős
2023.03.23. Magyar Nemzeti Galéria tárlatvezetések 2023
2023.03.23. Magyar Nemzeti Galéria tárlatvezetés 2023. Vaszary. Az ismeretlen ismerős
2023.03.24. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Zsibongó természet | Családi kalandozások online
2023.03.24. Magyar Nemzeti Galéria tárlatvezetés 2023. Vaszary. Az ismeretlen ismerős
2023.03.24. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Vaszary festészetének titkai | Szurcsik József festőművész tárlatvezetése
2023.03.24. - 2023.03.25. Magyar Nemzeti Galéria tárlatvezetések 2023
2023.03.25. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Húrok és ecsetek II.
2023.03.25. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Húrok és ecsetek I.
2023.03.26. Tárlatvezetések angolul a Magyar Nemzeti Galériában 2023
2023.03.26. Angol nyelvű előadások és tárlatvezetések a Magyar Nemzeti Galériában 2023
2023.03.26. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Walks in the Gallery – Guided Tour | The beginning of Hungarian landscape painting
2023.03.30. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Egy stílusjátékos festőművész – Vaszary János művészete
2023.03.30. Múzeumi programok gyerekeknek 2023. Foglalkozások, tárlatvezetések, programok a Nemzeti Galériában
2023.03.30. Kreatív szakkör Budapesten 2023. Művészkém – kreatív szakkör gyerekeknek
2023.03.30. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Művészkém – kreatív szakkör gyerekeknek
2023.03.30. Magyar Nemzeti Galéria tárlatvezetés 2023. Vaszary. Az ismeretlen ismerős
2023.03.30. Magyar Nemzeti Galéria tárlatvezetések 2023
2023.04.02. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
“I am the Resurrection and the Life”
2023.04.02. Angol nyelvű előadások és tárlatvezetések a Magyar Nemzeti Galériában 2023
2023.04.02. Tárlatvezetések angolul a Magyar Nemzeti Galériában 2023
2023.04.04. Rajzszakkör 2023. Mintarajziskola a Magyar Nemzeti Galériában
2023.04.04. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Mintarajziskola - Szakkör a Nemzeti Galériában
2023.04.06. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Séták a Galériában | A feltámadás csodája
2023.04.06. Magyar Nemzeti Galéria tárlatvezetések 2023
2023.04.07. - 2023.08.27. Magyar Nemzeti Galéria kiállítások 2023
2023.04.07. - 2023.08.27. Gulácsy kiállítás 2023. GULÁCSY. Na’Conxypan hercege. Gulácsy Lajos (1882–1932) életmű-kiállítása
2023.04.11. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Tavaszi szünetelő – családi délelőtt a Nemzeti Galériában | Tárlatvezetés 5–8 éves gyerekeknek
2023.04.11. Workshop programok a Nemzeti Galériában 2023
2023.04.11. Múzeumi programok gyerekeknek 2023. Foglalkozások, tárlatvezetések, programok a Nemzeti Galériában
2023.04.11. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Tavaszi szünetelő – családi délelőtt a Nemzeti Galériában | Tárlatvezetés 9–12 éves gyerekeknek
2023.04.11. Tárlatvezetés diákoknak a Magyar Nemzeti Galériában 2023
2023.04.13. Múzeumi programok gyerekeknek 2023. Foglalkozások, tárlatvezetések, programok a Nemzeti Galériában
2023.04.13. Kreatív szakkör Budapesten 2023. Művészkém – kreatív szakkör gyerekeknek
2023.04.13. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Művészkém – kreatív szakkör gyerekeknek
2023.04.15. Épület-séta 2023. Garantált vezetések a Magyar Nemzeti Galériában
2023.04.15. Ingyenes múzeumlátogatás Budapesten a Szépművészeti Múzeumban és a Magyar Nemzeti Galériában
2023.04.15. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Kriptától a kupoláig – Épületséta
2023.04.15. Tárlatvezetés diákoknak a Magyar Nemzeti Galériában 2023
2023.04.15. Magyar Nemzeti Galéria tárlatvezetések 2023
2023.04.15. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Mesebeli kalandok | Tárlatvezetés 5-8 éves gyerekeknek
2023.04.15. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Mesebeli kalandok | Tárlatvezetés 9-12 éves gyerekeknek
2023.04.15. Múzeumi programok gyerekeknek 2023. Foglalkozások, tárlatvezetések, programok a Nemzeti Galériában
2023.04.18. Művészeti szakkör felnőtteknek 2023. A nagyok nyomdokában a Magyar Nemzeti Galériában
2023.04.18. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
A nagyok nyomdokában – Művészeti szakkör felnőtteknek
2023.04.19. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Nevess! – Áprilisi bolondságok | Szellemi fitnesz
2023.04.19. Múzeumi programok időseknek 2023. Szellemi fitnesz a Magyar Nemzeti Galériában
2023.04.20. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Mama nézd! – Utazzunk nemzetközi vizekre!
2023.04.20. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Tárlatvezetés | GULÁCSY. Na’Conxypan hercege
2023.04.20. Múzeumi programok kisbabával 2023. Mama nézd! programsorozat a Nemzeti Galériában
2023.04.20. - 2023.04.21. Magyar Nemzeti Galéria tárlatvezetések 2023
2023.04.21. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
A „különös forradalmár” | Bellák Gábor művészettörténész kurátori tárlatvezetése
2023.04.21. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Föld, víz, levegő! | Családi kalandozások online
2023.04.22. Múzeumi programok gyerekeknek 2023. Foglalkozások, tárlatvezetések, programok a Nemzeti Galériában
2023.04.22. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Kaland a Galériában – Ünnepeljük a Földet!
2023.04.22. Tárlatvezetés diákoknak a Magyar Nemzeti Galériában 2023
2023.04.25. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Jóga a kupolatérben
2023.04.25. Jóga programok a Magyar Nemzeti Galéria Kupolaterében
2023.04.25. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Ízek a vásznon – tárlatvezetés és jóga
2023.04.25. Magyar Nemzeti Galéria tárlatvezetések 2023
2023.04.27. Kreatív szakkör Budapesten 2023. Művészkém – kreatív szakkör gyerekeknek
2023.04.27. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Művészkém – kreatív szakkör gyerekeknek
2023.04.27. Múzeumi programok gyerekeknek 2023. Foglalkozások, tárlatvezetések, programok a Nemzeti Galériában
2023.04.28. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Azonosság vagy egyediség? | Plesznivy Edit művészettörténész kurátori tárlatvezetése
2023.04.28. Magyar Nemzeti Galéria tárlatvezetések 2023
2023.05.02. Rajzszakkör 2023. Mintarajziskola a Magyar Nemzeti Galériában
2023.05.02. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Mintarajziskola - Szakkör a Nemzeti Galériában
2023.05.11. Múzeumi programok gyerekeknek 2023. Foglalkozások, tárlatvezetések, programok a Nemzeti Galériában
2023.05.11. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Művészkém – kreatív szakkör gyerekeknek
2023.05.11. Kreatív szakkör Budapesten 2023. Művészkém – kreatív szakkör gyerekeknek
2023.05.13. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Mesebeli kalandok | Tárlatvezetés 5-8 éves gyerekeknek
2023.05.13. Tárlatvezetés diákoknak a Magyar Nemzeti Galériában 2023
2023.05.13. Múzeumi programok gyerekeknek 2023. Foglalkozások, tárlatvezetések, programok a Nemzeti Galériában
2023.05.13. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Mesebeli kalandok | Tárlatvezetés 9-12 éves gyerekeknek
2023.05.16. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
A nagyok nyomdokában – Művészeti szakkör felnőtteknek
2023.05.16. Művészeti szakkör felnőtteknek 2023. A nagyok nyomdokában a Magyar Nemzeti Galériában
2023.05.20. Ingyenes múzeumlátogatás Budapesten a Szépművészeti Múzeumban és a Magyar Nemzeti Galériában
2023.05.25. Múzeumi programok gyerekeknek 2023. Foglalkozások, tárlatvezetések, programok a Nemzeti Galériában
2023.05.25. Kreatív szakkör Budapesten 2023. Művészkém – kreatív szakkör gyerekeknek
2023.05.25. Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Művészkém – kreatív szakkör gyerekeknek
2023.06.17. Ingyenes múzeumlátogatás Budapesten a Szépművészeti Múzeumban és a Magyar Nemzeti Galériában
2023.07.15. Ingyenes múzeumlátogatás Budapesten a Szépművészeti Múzeumban és a Magyar Nemzeti Galériában
2023.08.19. Ingyenes múzeumlátogatás Budapesten a Szépművészeti Múzeumban és a Magyar Nemzeti Galériában
2023.09.16. Ingyenes múzeumlátogatás Budapesten a Szépművészeti Múzeumban és a Magyar Nemzeti Galériában
2023.10.21. Ingyenes múzeumlátogatás Budapesten a Szépművészeti Múzeumban és a Magyar Nemzeti Galériában
2023.11.18. Ingyenes múzeumlátogatás Budapesten a Szépművészeti Múzeumban és a Magyar Nemzeti Galériában
2023.12.16. Ingyenes múzeumlátogatás Budapesten a Szépművészeti Múzeumban és a Magyar Nemzeti Galériában
2022.09.14. - 2023.04.02. Magyar Nemzeti Galéria kiállítások 2023
2022.12.07. - 2023.04.16. Kamarakiállítás 2023. Hantai, Klee és más absztrakciók a Szépművészeti Múzeumban
2023.01.01. - 2023.12.31. Bécsi kapu séta a Budai várban
2023.01.01. - 2023.12.31. Magyar Nemzeti Galéria rendezvényhelyszínei és bérelhető termei
2023.01.01. - 2023.12.31. Gótikus szárnyasoltárok állandó kiállítás a Magyar Nemzeti Galériában
2023.01.01. - 2023.12.31. Gótikus táblaképek állandó kiállítás a Magyar Nemzeti Galériában
2023.01.01. - 2023.12.31. Reneszánsz kőtár állandó kiállítás a Magyar Nemzeti Galériában
2023.01.01. - 2023.12.31. Modern idők - Magyar művészet a millennium és a második világháború között
2023.01.01. - 2023.12.31. A magyar művészet 1945 után, újrarendezett állandó kiállítás Lépésváltás címmel a Nemzeti Galériában
2023.01.01. - 2023.12.31. Aktszobrok a századfordulóról, a Magyar Nemzeti Galéria 19-20. századi állandó kiállítása
2023.01.01. - 2023.12.31. 19. századi magyar szobrászat állandó kiállítás a Magyar Nemzeti Galériában
2023.01.01. - 2023.12.31. 19. század festészete állandó kiállítás a Magyar Nemzeti Galériában
2023.01.01. - 2023.12.31. A 20. század művészete 1945 előtt, állandó kiállítás a Magyar Nemzeti Galériában
Találatok száma: 13

Boutique Hotel Victoria Budapest****

Boutique Hotel Victoria Budapest****

A Budai Vár lábánál, közvetlenül a Duna partján fekvő, 4 csillagos butikhotel 27 panorámás szobát kínál Budapest szívében. A szálloda mindössze 10 perces sétára található a Budai Vártól, a Mátyás-templomtól és a Halászbástyától, melyek nem csak a város legnépszerűbb látványosságai, hanem az UNESCO ... Bővebben


Buda Castle Hotel****

Buda Castle Hotel****

A Buda Castle Hotel a Duna budai oldalán található gyönyörű Várnegyedben helyezkedik el közel a turisztikai látnivalókhoz, egy mégis csendes mellékutcában. A csodálatos helyszín amellett, hogy a Világörökség része 1987 óta, számos érdekességgel, gasztronómiai különlegességgel, kulturális élménnyel és ... Bővebben


Budavár Panzió

Budavár Panzió

A Budavár Panzió Buda szívében, a történelmi Várnegyedben fekszik exkluzív, csendes, de központi helyen. Panziónkban Ön az UNESCO világörökség területén lakik a Halászbástya lábánál, csak néhány lépésre a Mátyás templomtól. Bővebben


Exe Carlton Budapest

Exe Carlton Budapest

A Budapest szívében helyet kapott Exe Carlton Budapest barátságos és békés szállást biztosít a vendégek számára – ideális választás kikapcsolódni vágyók és üzleti úton lévők számára egyaránt. Bővebben


Gold Hotel Budapest

Gold Hotel Budapest

Ha Ön kedvező ár-érték arányú szállás ajánlatot keres Budapest centrumában, akkor a legjobb helyen jár. A Gold Hotel Budapest otthonos, elegáns, minőségi szobái klímával, LCD TV-vel, minibárral, hajszárítóval és ingyenes WiFi internet kapcsolattal felszereltek. Bővebben


Hilton Budapest

Hilton Budapest

Az UNESCO Világörökség listáján szereplő Budai Várnegyed szerves részeként a romantikus Halászbástya és a Mátyás templom szomszédságában fekvő Hilton Budapest első osztályú szolgáltatásokkal és exkluzív felszereltséggel várja a Budapestre látogatókat. A szálloda épülete egyedülálló építészeti bravúr: ... Bővebben


Hotel Castle Garden**** Budapest

Hotel Castle Garden**** Budapest

Szállodánk nyugodt pihenést és aktív kikapcsolódást biztosít a turistáknak és az üzletembereknek egyaránt. A Hotel Castle Garden**** az UNESCO Világörökség listájára felkerült Budai Várnegyed bejáratánál helyezkedik el, a páratlan szépségű látnivalók (mint a Mátyás templom, Halászbástya, Budavári Palota) ... Bővebben


Hotel Charles*** Budapest

Hotel Charles*** Budapest

Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, kedveli a zöld környezetet, az ízletes ételeket és a kényelmes szobákat, a legmegfelelőbb választás az Ön számára a Hotel Charles. Bővebben


Hotel Clark Budapest*****

Hotel Clark Budapest*****

A Hotel Clark Budapest boutique hotel a főváros szívében, a Duna-part budai oldalán, az ikonikus Széchényi Lánchíd szomszédságában helyezkedik el, páratlan kilátást nyújtva a folyóra, a Budai Várra és a főváros további nevezetességeire. Bővebben


Hotel Orion Várkert Budapest

Hotel Orion Várkert Budapest

Családias hangulatú szállodánk Budapest belvárosában, az Erzsébet -híd budai hídfőjénél található, egy saroknyira a Dunától. Kényelmes szobáink légkondicionáltak, ingyenes WIFI-vel, síkképernyős Tv-vel, telefonnal, minibárral és hajszárítóval felszereltek. Bővebben


1 2   


Találatok száma: 57

Aranybástya Étterem - Kávéház Budapest

Aranybástya Étterem - Kávéház Budapest

Szeretettel várjuk önt és kedves vendégeit elegáns környezetben, történelmi helyszínen, Budapest egyik legszebb panorámájával. Tőlünk nem mehet el éhesen! Páratlan ízű finom ételekkel, desszertekkel és hozzájuk illő, különleges italokkal várjuk. Bővebben

Asztalfoglalás
Kiemelt partner

21 Magyar Vendéglő

21 Magyar Vendéglő

A 21 A Magyar Vendéglő tulajdonosainak célja volt egy olyan magyar éttermet létrehozása, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó Szindbádos gasztronómiai élményt. Békebeli magyar konyha 21. századi módon, minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeik mégis könnyebbek a régimódi ... Bővebben


Adrienne Deluxe Budapest

Adrienne Deluxe Budapest

Üdvözlet az exkluzív különlegességek birodalmában! Borok, pezsgők, gin, vodka és egyéb kézműves termékek kizárólag magyar termelőktől egy helyen. Bővebben


Alabárdos Étterem

Alabárdos Étterem

Hagyományos magyar ételek újragondolt formában, minőségi borok kíséretében. Ezt kínáljuk Önnek történelmi falak között a Budai Várnegyed szívében. Legyen a vendégünk! Bővebben


Arany Hordó Étterem

Arany Hordó Étterem

Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A ... Bővebben


Arany Kaviár Étterem

Arany Kaviár Étterem

Az Arany Kaviár több mint húsz éve van jelen a magyar gasztronómia palettáján. A legjobb fine dining éttermek között tartanak minket számon, a robosztus cári pompát ötvözzük a modern elegancia könnyedségével. A Gault Millau Étteremkalauz 2010 óta egy szakács sapkával jutalmazza az Arany Kaviárt, a ... Bővebben


Arriba Taqueria Széna tér

Arriba Taqueria Széna tér

Az Arriba Taqueria egy ínyenc mexikói étteremlánc Budapesten, friss, gyorsan elkészülő ételekkel. Az amerikai-magyar alapítók elkötelezettek az udvarias ügyfélkiszolgálás iránt, és célunk, hogy a fenséges mexikói ételeinket családias, barátságos környezetben szolgáljuk fel vendégeinknek. Mi lehet ... Bővebben


Corvin Kávézó Budapest

Corvin Kávézó Budapest

A Budai Vigadó és a Kapucinus-templom között fekvő hangulatos kis tér Budapest legrégebben lakott városrésze címet is elnyerhetné. Ezen a gyönyörű helyen, a tér közepén nyitotta meg kapuit a Corvin Kávézó 2006-ban. Kávézónk belső kialakítása a klasszikus kávéházi vonalat képviseli, összhangban a tér ... Bővebben


Csészényi Kávézó Budapest

Csészényi Kávézó Budapest

Kávézónk 2005. decembere óta várja kedves vendégeit Buda szívében, a Krisztinavárosban, a régi Rill órásműhely helyén. Bővebben


Déryné Bisztró Budapest

Déryné Bisztró Budapest

Sikkes, szexi, kozmopolita. Ilyennek szeretik a lokálpatrióta budaiak a Dérynét. Az ikonikus kávéház az Auguszt család gondozásában az 1910-es évek idusán nyitott és azóta írók, celebritások, balerinák, politikusok, könnyűvérű hölgyek és fess urak ezreit szórakoztatta dekadens varázsával egy évszázadon át. ... Bővebben


1 2 3 4 ... 6   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
Magyar Nemzeti Galéria programok 2023. Események, rendezvények, kiállítások
  • Budapest
  • I. kerület
2023. március 23. (Csütörtök)

Figyelmébe ajánljuk!

Magyar Nemzeti Galéria
Magyar Nemzeti Galéria
  • Budapest
  • I. kerület

Foglaljon asztalt!


Foglaljon asztalt!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG