Gasztronómiai fesztivál kínálatunk folyamatosan frissül a kulináris élményekre vágyók nagy örömére. Válogasson kedvére a népszerű ínyenc gasztro programok és helyszínek között!
16. Gyulai Mézfesztivál 2025. december 6-7-én. Ezen a hétvégén minden az édes finomságról és a méhészetről szól. A látogatók megismerkedhetnek a méhészettel és a mézkészítéssel is, melyről sok hasznos és érdekes információt tudhatnak meg a szakmai napon. Egy hétvége, amikor „mézédes az élet” Gyulán.
Kiemelt ajánlat
16. Gyulai Mézfesztivál 2025. december 6-7-én. Ezen a hétvégén minden az édes finomságról és a méhészetről szól. A látogatók megismerkedhetnek a méhészettel és a mézkészítéssel is, melyről sok hasznos és érdekes információt tudhatnak meg a szakmai napon. Egy hétvége, amikor „mézédes az élet” Gyulán.
Kiemelt ajánlat
16. Gyulai Mézfesztivál 2025. december 6-7-én. Ezen a hétvégén minden az édes finomságról és a méhészetről szól. A látogatók megismerkedhetnek a méhészettel és a mézkészítéssel is, melyről sok hasznos és érdekes információt tudhatnak meg a szakmai napon. Egy hétvége, amikor „mézédes az élet” Gyulán.
Kiemelt ajánlat
Ahány évszak, annyi gyümölcs. Már tavasszal elkezdődnek a gyümölcsfesztiválok a gyümölcsfák virágzásának idején. Nyáron beérnek a gyümölcsök, már lehet kóstolni is őket. Az őszi gyümölcs fesztiválok már a gyümölcsök téli tárolásáról is szólnak. Indulnak a lekvárfőzős fesztiválok. Ahány gyümölcs, annyi fesztivál. Főszerepben az alma, a meggy, a szilva, a ribizli, az eper, a cseresznye és még sok ízletes gyümölcs.
Ahány évszak, annyi gyümölcs. Már tavasszal elkezdődnek a gyümölcsfesztiválok a gyümölcsfák virágzásának idején. Nyáron beérnek a gyümölcsök, már lehet kóstolni is őket. Az őszi gyümölcs fesztiválok már a gyümölcsök téli tárolásáról is szólnak. Indulnak a lekvárfőzős fesztiválok. Ahány gyümölcs, annyi fesztivál. Főszerepben az alma, a meggy, a szilva, a ribizli, az eper, a cseresznye és még sok ízletes gyümölcs.
Ahány évszak, annyi gyümölcs. Már tavasszal elkezdődnek a gyümölcsfesztiválok a gyümölcsfák virágzásának idején. Nyáron beérnek a gyümölcsök, már lehet kóstolni is őket. Az őszi gyümölcs fesztiválok már a gyümölcsök téli tárolásáról is szólnak. Indulnak a lekvárfőzős fesztiválok. Ahány gyümölcs, annyi fesztivál. Főszerepben az alma, a meggy, a szilva, a ribizli, az eper, a cseresznye és még sok ízletes gyümölcs.
Jövőre is vár a Gourmet Fesztivál: 2026. május 28-31. között ismét az ország legjobb séfjeivel, cukrászaival, borászaival, sör- és pálinkafőzdéivel várunk Titeket a Millenárison! Nemcsak ételekben, de italokban is a hazai paletta legkiemelkedőbb szereplői tartanak velünk – csatlakozzatok ti is! Fedezzük fel együtt a hazai gasztronómia legizgalmasabb szereplőit! Ismerjétek meg a sokszínű hazai gasztronómiát testközelből is.
Jövőre is vár a Gourmet Fesztivál: 2026. május 28-31. között ismét az ország legjobb séfjeivel, cukrászaival, borászaival, sör- és pálinkafőzdéivel várunk Titeket a Millenárison! Nemcsak ételekben, de italokban is a hazai paletta legkiemelkedőbb szereplői tartanak velünk – csatlakozzatok ti is! Fedezzük fel együtt a hazai gasztronómia legizgalmasabb szereplőit! Ismerjétek meg a sokszínű hazai gasztronómiát testközelből is.
Jövőre is vár a Gourmet Fesztivál: 2026. május 28-31. között ismét az ország legjobb séfjeivel, cukrászaival, borászaival, sör- és pálinkafőzdéivel várunk Titeket a Millenárison! Nemcsak ételekben, de italokban is a hazai paletta legkiemelkedőbb szereplői tartanak velünk – csatlakozzatok ti is! Fedezzük fel együtt a hazai gasztronómia legizgalmasabb szereplőit! Ismerjétek meg a sokszínű hazai gasztronómiát testközelből is.