Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

A Hotel és Éttermünk Kelet-Magyarország turisztikai háromszögében, Hajdúszoboszlón található. A város Európa-szerte ismert fürdő- és gyógyvizéről, mely fürdőkúra és ivókúra formájában segíti az ideérkező betegek gyógyulását. Hotelünk a Gyógyfürdő bejáratától mindössze 300 méterre, míg a város centrumától 500 méterre helyezkedik el.
A Hotel és Éttermünk Kelet-Magyarország turisztikai háromszögében, Hajdúszoboszlón található. A város Európa-szerte ismert fürdő- és gyógyvizéről, mely fürdőkúra és ivókúra formájában segíti az ideérkező betegek gyógyulását. Hotelünk a Gyógyfürdő bejáratától mindössze 300 méterre, míg a város centrumától 500 méterre helyezkedik el.

A Hotel és Éttermünk Kelet-Magyarország turisztikai háromszögében, Hajdúszoboszlón található. A város Európa-szerte ismert fürdő- és gyógyvizéről, mely fürdőkúra és ivókúra formájában segíti az ideérkező betegek gyógyulását. Hotelünk a Gyógyfürdő bejáratától mindössze 300 méterre, míg a város centrumától 500 méterre helyezkedik el.

Egyedülálló panorámával és igazi mediterrán hangulatú teraszon várjuk vendégeinket, az Echo Residence Luxushotel területén. Az 50 férőhelyes exkluzív étterem, 50 fős a la carte balatoni panorámás terasszal, az évszakokhoz igazítja kínálatát, melyben a hagyományos és a kreatív, új ízek is megtalálhatóak.
Egyedülálló panorámával és igazi mediterrán hangulatú teraszon várjuk vendégeinket, az Echo Residence Luxushotel területén. Az 50 férőhelyes exkluzív étterem, 50 fős a la carte balatoni panorámás terasszal, az évszakokhoz igazítja kínálatát, melyben a hagyományos és a kreatív, új ízek is megtalálhatóak.

Egyedülálló panorámával és igazi mediterrán hangulatú teraszon várjuk vendégeinket, az Echo Residence Luxushotel területén. Az 50 férőhelyes exkluzív étterem, 50 fős a la carte balatoni panorámás terasszal, az évszakokhoz igazítja kínálatát, melyben a hagyományos és a kreatív, új ízek is megtalálhatóak.

Az 1990-es évek elején Magyarországon több házi sörfőzde alakult, ekkor hozta létre Kárpáti János a Kárpi Sörfőzdét, ami mostanra fia Kárpáti Attila munkájával kiegészülve igazi családi vállalkozássá nőtt. Az első sörünket 1991 nyarán fűztük le. Évről évre kis változtatásokkal, folyamatos tökéletesítéssel sikerül egyre jobb és tartósabb sört főznünk.
Az 1990-es évek elején Magyarországon több házi sörfőzde alakult, ekkor hozta létre Kárpáti János a Kárpi Sörfőzdét, ami mostanra fia Kárpáti Attila munkájával kiegészülve igazi családi vállalkozássá nőtt. Az első sörünket 1991 nyarán fűztük le. Évről évre kis változtatásokkal, folyamatos tökéletesítéssel sikerül egyre jobb és tartósabb sört főznünk.

Az 1990-es évek elején Magyarországon több házi sörfőzde alakult, ekkor hozta létre Kárpáti János a Kárpi Sörfőzdét, ami mostanra fia Kárpáti Attila munkájával kiegészülve igazi családi vállalkozássá nőtt. Az első sörünket 1991 nyarán fűztük le. Évről évre kis változtatásokkal, folyamatos tökéletesítéssel sikerül egyre jobb és tartósabb sört főznünk.

A belvárosi Kashmír Indiai Étterem nagyrészt az észak-indiai és kashmíri konyhát képviseli, mely nagy gazdagságával tűnik ki, főképp csonthéjasokon, szárított gyümölcsökön vajon és tejszínen alapul. A fűszerek finom érzékkel vannak keverve annak érdekében, hogy az ízeket maximálisan kiemeljék. A fogások nagy gonddal készülnek a legfrissebb alapanyagokból, külföldről hozott fűszerekkel, amelyek nem csak az ízeket hivatottak feldobni, hanem nagyszerű étvágygerjesztőként és emésztés-elősegítőkként is működnek.
A belvárosi Kashmír Indiai Étterem nagyrészt az észak-indiai és kashmíri konyhát képviseli, mely nagy gazdagságával tűnik ki, főképp csonthéjasokon, szárított gyümölcsökön vajon és tejszínen alapul. A fűszerek finom érzékkel vannak keverve annak érdekében, hogy az ízeket maximálisan kiemeljék. A fogások nagy gonddal készülnek a legfrissebb alapanyagokból, külföldről hozott fűszerekkel, amelyek nem csak az ízeket hivatottak feldobni, hanem nagyszerű étvágygerjesztőként és emésztés-elősegítőkként is működnek.

A belvárosi Kashmír Indiai Étterem nagyrészt az észak-indiai és kashmíri konyhát képviseli, mely nagy gazdagságával tűnik ki, főképp csonthéjasokon, szárított gyümölcsökön vajon és tejszínen alapul. A fűszerek finom érzékkel vannak keverve annak érdekében, hogy az ízeket maximálisan kiemeljék. A fogások nagy gonddal készülnek a legfrissebb alapanyagokból, külföldről hozott fűszerekkel, amelyek nem csak az ízeket hivatottak feldobni, hanem nagyszerű étvágygerjesztőként és emésztés-elősegítőkként is működnek.