Turizmus Program

Testi - lelki egészség

OMÉK - Az ország legnagyobb agráreseménye!

Irány a sípálya!

Siófoki Halfesztivál

Családi sportnap

Sítanpályák Országos Napja

Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Bor- és Gasztrofesztivál Hajdúszoboszló
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Bor- és Gasztrofesztivál Hajdúszoboszló
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Kashmir Indiai Étterem Debrecen

Mi itt a Kashmírban egy jó indiai étterem atomoszférájának tükrözéséhez szükséges feltételek egyensúlyát teremtettük meg. Arról vagyunk híresek, hogy kiváló ételeket szolgálunk fel, ami a visszatérő vendégeink számából egyértelműen kitűnik. A központi elhelyezkedés, a hibátlan belső dekoráció, barátságos kiszolgálás és a misztikus légkör vendégeinket a csúcsra helyezik.
Kashmir Indiai Étterem Debrecen

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

Az Indiai szubkontinens 3.000.000 négyzetkilométeren terül el és magába foglal mindent a Himalájától a síkságokig, a trópusi erdőktől a sivatagokig és a partvonalak mentén húzódó pazar strandokig. Az éghajlat a hideg északtól a Himalája alatti mérsékelt régión át a nyugati és déli részek trópusi klímájáig mindent magába foglal.

A régió rasszok és vallások sokaságának ad otthont: hinduk, muszlimok, keresztények, szikhek, jainák, párszik és más apró felekezet kap itt helyet és az ország konyhája is olyan változatos mint a népessége és a földrajzi jellegzetességei.

A mi vendéglőnk nagyrészt az észak-indiai és kashmíri konyhát képviseli amely nagy gazdagságával tűnik ki, főképp csonthéjasokon, szárított gyümölcsökön vajon és tejszínen alapul. A fűszerek finom érzékkel vannak keverve annak érdekébnen, hogy az ízeket maximálisan kiemeljék. A fogások nagy gonddal készülnek a legfrissebb alapanyagokból, külföldről hozott füszerekkel amelyek nem csak az ízeket hivatottak feldobni, hanem nagyszerű étvágygerjesztőként és emésztés-elősegítőkként is működnek.

Indiában az ételt nagyon komolyan veszik, Isten ajándékának tekintik, ennek megfelelően tisztelettel kezelik és a vendég áldásnak számít. Mi hiszünk ebben az ideálban és igyekszünk megőrizni az indiai vendéglátás szakrális természetét.

Forrás: Az étterem honlapja

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Megosztás

Kapcsolódó témák:

Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények