Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A Károlyi Gasztro Műhely egy olyan jellegű főzőiskola, ahol minden vendégünk aktívan részt vesz a főzésben, természetesen munkatársaink mindenben rendelkezésre állnak. Hiszünk abban, hogy a főzés egy kreatív és alkotó tevékenység, mely szórakoztat, kikapcsol, összehoz és valódi élményt ad vendégeinknek. Büszkén valljuk magunkról, hogy a Károlyi Gasztro Műhely egy oktatóközpont, mely a világ gasztro kultúrájának hétköznapi nagykövete. Célunk az, hogy a közös-főzés élményét hiteles szakemberek segítségével adjuk át és receptjeinkkel otthon is bátran alkothassanak. Különleges pince műhelyünk várja az érdeklődők jelentkezését. Kérjétek személyre szabott ajánlatunkat akár egyéni, akár csapatépítő főzőshowra.
Kiemelt ajánlat
A Károlyi Gasztro Műhely egy olyan jellegű főzőiskola, ahol minden vendégünk aktívan részt vesz a főzésben, természetesen munkatársaink mindenben rendelkezésre állnak. Hiszünk abban, hogy a főzés egy kreatív és alkotó tevékenység, mely szórakoztat, kikapcsol, összehoz és valódi élményt ad vendégeinknek. Büszkén valljuk magunkról, hogy a Károlyi Gasztro Műhely egy oktatóközpont, mely a világ gasztro kultúrájának hétköznapi nagykövete. Célunk az, hogy a közös-főzés élményét hiteles szakemberek segítségével adjuk át és receptjeinkkel otthon is bátran alkothassanak. Különleges pince műhelyünk várja az érdeklődők jelentkezését. Kérjétek személyre szabott ajánlatunkat akár egyéni, akár csapatépítő főzőshowra.
Kiemelt ajánlat
A Károlyi Gasztro Műhely egy olyan jellegű főzőiskola, ahol minden vendégünk aktívan részt vesz a főzésben, természetesen munkatársaink mindenben rendelkezésre állnak. Hiszünk abban, hogy a főzés egy kreatív és alkotó tevékenység, mely szórakoztat, kikapcsol, összehoz és valódi élményt ad vendégeinknek. Büszkén valljuk magunkról, hogy a Károlyi Gasztro Műhely egy oktatóközpont, mely a világ gasztro kultúrájának hétköznapi nagykövete. Célunk az, hogy a közös-főzés élményét hiteles szakemberek segítségével adjuk át és receptjeinkkel otthon is bátran alkothassanak. Különleges pince műhelyünk várja az érdeklődők jelentkezését. Kérjétek személyre szabott ajánlatunkat akár egyéni, akár csapatépítő főzőshowra.
Kiemelt ajánlat
Egykori mezővárosként Orosházán nagy hagyományai vannak a piacozásnak. Ha Orosházán jár, semmiképpen ne hagyja ki a kisvárosi boldog békeidőkre emlékeztető, mégis modern piacot. A modern piac nem csak gazdasági értelemben fontos (hiszen a helyi őstermelők számára biztosít értékesítési lehetőséget), hanem a közösségi életnek is egyfajta színtere, a piacozás ugyanis nem feltétlenül csak vásárlást jelent, hanem kávézást, reggelizést, találkozásokat és jó beszélgetéseket.
Kiemelt ajánlat
Egykori mezővárosként Orosházán nagy hagyományai vannak a piacozásnak. Ha Orosházán jár, semmiképpen ne hagyja ki a kisvárosi boldog békeidőkre emlékeztető, mégis modern piacot. A modern piac nem csak gazdasági értelemben fontos (hiszen a helyi őstermelők számára biztosít értékesítési lehetőséget), hanem a közösségi életnek is egyfajta színtere, a piacozás ugyanis nem feltétlenül csak vásárlást jelent, hanem kávézást, reggelizést, találkozásokat és jó beszélgetéseket.
Kiemelt ajánlat
Egykori mezővárosként Orosházán nagy hagyományai vannak a piacozásnak. Ha Orosházán jár, semmiképpen ne hagyja ki a kisvárosi boldog békeidőkre emlékeztető, mégis modern piacot. A modern piac nem csak gazdasági értelemben fontos (hiszen a helyi őstermelők számára biztosít értékesítési lehetőséget), hanem a közösségi életnek is egyfajta színtere, a piacozás ugyanis nem feltétlenül csak vásárlást jelent, hanem kávézást, reggelizést, találkozásokat és jó beszélgetéseket.
Kiemelt ajánlat
Gyere el 2026. januárjában exkluzív csokoládé készítő workshopunkra, ahol már a csokoládét is te magad készíted, és a saját csokoládéiddal mész haza! Az első workshopon a fehércsokoládé, a második workshopon az étcsokoládé lesz a középpontban.Merülj el a csokoládé világában 2 napra! Erről a workshopról tényleg a saját csokoládéidat viheted haza!
Kiemelt ajánlat
Gyere el 2026. januárjában exkluzív csokoládé készítő workshopunkra, ahol már a csokoládét is te magad készíted, és a saját csokoládéiddal mész haza! Az első workshopon a fehércsokoládé, a második workshopon az étcsokoládé lesz a középpontban.Merülj el a csokoládé világában 2 napra! Erről a workshopról tényleg a saját csokoládéidat viheted haza!
Kiemelt ajánlat
Exkluzív csokoládé készítő workshop - fehércsokoládé I 1. nap
Gyere el 2026. januárjában exkluzív csokoládé készítő workshopunkra, ahol már a csokoládét is te magad készíted, és a saját csokoládéiddal mész haza! Az első workshopon a fehércsokoládé, a második workshopon az étcsokoládé lesz a középpontban.Merülj el a csokoládé világában 2 napra! Erről a workshopról tényleg a saját csokoládéidat viheted haza!
Kiemelt ajánlat
A régi szokás szerint a szőlősgazdák Szent Vince napján pincéről – pincére járva kóstolták meg egymás borait, valamit az aznapi időjárásból és a metszett „Vince vesszők” állapotából jósolták meg a következő szüret gazdagságát! Egész napos exkluzív vezetett pincejárásra invitálunk Palkonya Gasztrofalu pincesorára, illetve a palkonyai szőlőhegyre, mely során helyi pincészetek borait kóstolhatják a program résztvevői 2026. január 24-én.
A régi szokás szerint a szőlősgazdák Szent Vince napján pincéről – pincére járva kóstolták meg egymás borait, valamit az aznapi időjárásból és a metszett „Vince vesszők” állapotából jósolták meg a következő szüret gazdagságát! Egész napos exkluzív vezetett pincejárásra invitálunk Palkonya Gasztrofalu pincesorára, illetve a palkonyai szőlőhegyre, mely során helyi pincészetek borait kóstolhatják a program résztvevői 2026. január 24-én.
A régi szokás szerint a szőlősgazdák Szent Vince napján pincéről – pincére járva kóstolták meg egymás borait, valamit az aznapi időjárásból és a metszett „Vince vesszők” állapotából jósolták meg a következő szüret gazdagságát! Egész napos exkluzív vezetett pincejárásra invitálunk Palkonya Gasztrofalu pincesorára, illetve a palkonyai szőlőhegyre, mely során helyi pincészetek borait kóstolhatják a program résztvevői 2026. január 24-én.
2026. február 6-8. között legyünk újra együtt Miskolc kedvenc fesztiválján! Több mint 80 koncert, gazdag étel- és italkínálat, folyamatos programok és színes vásári forgatag vár Miskolc szívében! Nemcsak a színpadokon, hanem a fesztivál legkülönbözőbb pontjain találhatsz békákat és izgalmas, minőségi programokat, minden korosztály számára! A fesztivál ingyenesen látogatható.
2026. február 6-8. között legyünk újra együtt Miskolc kedvenc fesztiválján! Több mint 80 koncert, gazdag étel- és italkínálat, folyamatos programok és színes vásári forgatag vár Miskolc szívében! Nemcsak a színpadokon, hanem a fesztivál legkülönbözőbb pontjain találhatsz békákat és izgalmas, minőségi programokat, minden korosztály számára! A fesztivál ingyenesen látogatható.
2026. február 6-8. között legyünk újra együtt Miskolc kedvenc fesztiválján! Több mint 80 koncert, gazdag étel- és italkínálat, folyamatos programok és színes vásári forgatag vár Miskolc szívében! Nemcsak a színpadokon, hanem a fesztivál legkülönbözőbb pontjain találhatsz békákat és izgalmas, minőségi programokat, minden korosztály számára! A fesztivál ingyenesen látogatható.
Minden évben február 9-én a világ egyik legkedveltebb ételét, a pizzát ünnepeljük, amely az olaszok kezdeményezésére mára az UNESCO világörökség részévé vált. Kezdetben a pizza egy feltétekkel gazdagon megrakott lepénykenyérként jelent meg, míg a klasszikus nápolyi változat a 17. század környékén nyerte el mai formáját. A legenda szerint I. Bourbon Ferdinánd, Szicília és Nápoly királya rajongott a pizzáért, ám felesége nem osztotta lelkesedését. Emiatt a király gyakran hétköznapi emberként álcázta magát, hogy titokban pizzériába járhasson.
Minden évben február 9-én a világ egyik legkedveltebb ételét, a pizzát ünnepeljük, amely az olaszok kezdeményezésére mára az UNESCO világörökség részévé vált. Kezdetben a pizza egy feltétekkel gazdagon megrakott lepénykenyérként jelent meg, míg a klasszikus nápolyi változat a 17. század környékén nyerte el mai formáját. A legenda szerint I. Bourbon Ferdinánd, Szicília és Nápoly királya rajongott a pizzáért, ám felesége nem osztotta lelkesedését. Emiatt a király gyakran hétköznapi emberként álcázta magát, hogy titokban pizzériába járhasson.
Minden évben február 9-én a világ egyik legkedveltebb ételét, a pizzát ünnepeljük, amely az olaszok kezdeményezésére mára az UNESCO világörökség részévé vált. Kezdetben a pizza egy feltétekkel gazdagon megrakott lepénykenyérként jelent meg, míg a klasszikus nápolyi változat a 17. század környékén nyerte el mai formáját. A legenda szerint I. Bourbon Ferdinánd, Szicília és Nápoly királya rajongott a pizzáért, ám felesége nem osztotta lelkesedését. Emiatt a király gyakran hétköznapi emberként álcázta magát, hogy titokban pizzériába járhasson.