Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Calico Jack Pub
Thermál Hotel*** Superior Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Calico Jack Pub

Remélem megelégedettséggel fogják itt az időt eltölteni és megfogadják rövid, de hasznos tanácsainkat. A fedélzeten tartózkodás alatt mindenki maximálisan elégítse ki étel és ital szükségleteit, mert egy esetleges partraszállásnál - az antarktiszi hideg ismeretében -beállhat a szervezet kihűlése és a lassú, könyörtelen fagyhalál. Magas alkoholtartalmú italok fokozott fogyasztása lassítja a folyamatot. A vízbe ugrani -az úszó jégtáblák miatt - veszélyes !

További információk


Még több a településen (Debrecen):

Ki volt Calico Jack?

Calico Jack, tisztes polgári nevén John Rackham, 1717-ben lépett a halálfejes történelem színpadára: egy másik híres kalóztól, Charles Vane-tól ekkor vette át a "Treasure" kapitányságát. A "Calico" nevet pedig lenvászon hacukájáról kapta, amelyben élete nagyrészét töltötte. Szörnyen vonzó fi atalember lehetett: tény, hogy hamarosan magáénak mondhatta a szépségérol és vakmeroségérol híres noi kalóz Bonny Anne kegyeit. Kettejük találkozása a sors elrendelése volt. Késobb csatlakozott hozzájuk egy ugyanolyan szép és ugyanolyan híres kalózlány, Mary Read is, és ez a meghitt hármas három éven át tartotta rettegésben a Karib-szigetek partvidékét. Utolsó nagy fogásuk egy rumszállítmány volt - és ez lett a végzetük. A kapitánynak és legénységének sikerült olyan eredményesen magáévá tennie a zsákmányt, hogy a jamaikai kormányzó orjárata ellenállás nélkül fegyverezte le Calico Jacket és csapatát. Az akasztófa alatt meg is kapta nagy szerelmétol, aki ezekel a szavakkal vett örök búcsút tole:

"Ha nem rúgtál volna be, mint egy állat, és férfi ként viselkedtél volna, most nem kellene kutyák módjára végezned"

Mire Calico Jack azt válaszolta: "Ha újjászülethetnék, megint csak rumot vedelnék." Isten hozott Debrecenben Calico Jack!

Forrás: A pub honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Debrecen):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer