Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!
Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!

Hagyomány másként. Kinek, mit jelent a másként? Nekünk egy éttermet, ahol visszanyúlunk a hagyományokhoz, de bátran használjuk a csúcstechnológia adta lehetőségeket. Egy éttermet, ahol friss, helyi és szezonális alapanyagokból dolgozunk. Egy éttermet, ahol mi magunk készítjük, hogy megmutassuk az embereknek, miért világhírű a Debreceni páros. Ahol házi kenyeret sütünk és adunk friss vajjal, mert ha úgy akarjuk, az is fenséges. Ahol farmokról és kézművesektől vásárolunk, mert tudjuk és hisszük, hogy az alapanyag a legfontosabb.


Étlapunk felét hagyományos fogásokkal láttuk el, hogy megnézzük, ha jó minőségű alapanyaggal és a mi tudásunkkal készítjük el őket, milyen reakciót kapunk a vendégeinktől.

Könnyűnek tűnik tisztességes, jó ételt készíteni, de nehézségeket is rejt, leginkább alapanyag fronton, hiszen minél egyszerűbb egy étel, annál fontosabb az alapanyagok minősége. Ha a borjúpaprikásba nem borjút teszünk, akkor az nem lehet borjúpaprikás, és nem lehet jó sem. Ezt otthon is érezhetjük: ha nem igazi tejfölt locsolunk a túrós csuszára, és nem jó tésztát szerzünk be hozzá...az ízek sántítani fognak. Olyan éttermekre van igény, ahol egy fáradt nap után be lehet térni, és egyszerű, de nagyon jó ételt lehet kapni, a legjobb minőségben, még ha ez borjúpaprikás tarhonyával vagy kacsacomb zöldbabfőzelékkel. A lényeg, hogy meghatározó ízélményt adjon. Az IKON ez az étterem szeretne lenni Debrecenben!

Természetesen azokról sem feledkezünk meg, akik szeretik a különleges ételeket, nekik is tartogatunk érdekességeket az étlapon.

Forrás: Az étterem honlapja és Facebook oldala

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
IKON Restaurant

Kapcsolódó hírek

Deff Haupt, a Paris Budapest Étterem új executive séfje Deff Haupt, a Paris Budapest Étterem új executive séfje

A Sofitel Hotel Paris Budapest Éttermébe járva nem csak az új ételkülönlegességeket fedezhetjük fel, de az étterem új executive séfjét is megismerhetjük, aki forradalmian új ízeket varázsol az ...