Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!
Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!

Mandula Cafe Cukrászda

A mintegy negyed évszázados tapasztalatunknak, a folyamatos minőségi kiszolgálásnak, a házias ízeknek és a kedvező áraknak köszönhetően, legnagyobb örömünkre lehetőségünk volt arra, hogy 2010. áprilisában új üzlettel bővítsük az eddig két helyen üzemelő családi vállalkozásunkat.


Az üzlet helyének hosszas és gondos kiválasztása után nyílt meg a Mandula Cafe, amely Debrecenben a Kölcsey Művelődési Központtól 100 méterre, a Bethlen utca 46. szám alatt várja kedves Vendégeit.

A Mandula Cukrászda hálózat harmadik tagjaként, a már jól megszokott Mandula minőséget biztosítja.

Eddigi üzleteinktől eltérően itt nagyobb hangsúlyt fektettünk a helyben fogyasztók vendégül látására. Nagyobb alapterületen, a vendégek kényelmére maximálisan odafigyelve terveztük meg kávéházunkat. Egyedülálló kávé és italkülönlegességek, smoothie -k, finom sütemények, légkondícionált üzlethelyiség, különterem -ez a Mandula Cafe.

A Mandula Cafe-ban a programokat természetesen úgy alakítjuk ki, hogy a felnőttek és a kisebb gyermekek is megtalálják a számukra megfelelő és kedves elfoglaltságot.

Ennek szellemében, a szakképzett pedagógus vezette gyermek kézműves foglalkozás, a gyermeksarok csakúgy megtalálható, mint a fiatalabb és idősebb korosztály számára is tökéletesen megfelelő különterem gyermekzsúrok, születésnapok megrendezéséhez.

Kéthetente a Mozaik Egyesület gondozásában Mozaik Kávéházi esték néven országok kultúráját bemutató rendezvénysorozattal várjuk az érdeklődőket.

Forrás: A kávézó honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31