Pihenjen, gyógyuljon nálunk! Egész évben szeretettel várjuk.
Pihenjen, gyógyuljon nálunk! Egész évben szeretettel várjuk.

Mosonmagyaróvári gyerekprogramok 2018

2018. november 17 - 18. 9200 Mosonmagyaróvár, Több helyszínen

Gyermekprogramok Mosonmagyaróváron.

Mosonmagyaróvári gyerekprogramok 2018

Programok a Fehér Ló Közösségi Házban

BÜTYKÖLŐ SZAKKÖR

  • November 9. érdekes őszi díszek, vicces kabala-figurák és hűtő mágnesek készítése.
  • November 16. kedves őszi madárfigurák, madárijesztők készítése, valamint képeket ragasztása – az ősz-tündér birodalmában.
  • November 23. adventi készülődés: adventi koszorú, lakás - és ablakdíszek , mikulás-figurák és ajándék kulcstartó készítése.

A foglalkozásokon sokféle alkotás elkészítésére is van lehetőség, kicsiket és nagyokat egyaránt várunk! A szakkör anyagköltsége 500 Ft. Bővebb felvilágosítást Csonkáné Sörös Katalin szakkörvezető nyújt.

OVIMOZI
November 16. péntek 9 óra 30 perc

A jelentkező csoportok az általunk összeállított listából választhatják ki a számukra legmegfelelőbb alkotásokat  A programra előzetes bejelentkezést kérünk Csonkáné Sörös Katalinnál.

November 18. vasárnap 10 óra 30 perc
Mazsola és Tádé (az Ametiszt Bábszínház vendégjátéka)

Írta: Bálint Ágnes
Bábszínpadra írta és rendezte: Szívós Károly /Blattner Géza- díjas
A belépőjegy ára: 1600 Ft.

Állandó programok

ZENEBÖLCSI
Minden hétfőn 10 óra

Az énekes, mondókás foglalkozásra a 9 hónaposnál idősebb babákat várjuk.  A foglalkozást Pusztai Kinga zenepedagógus vezeti.

ZENEOVI
Minden szerdán 16 óra 30 perc

4-6 éves gyerekeknek. A résztvevők zenés játékok, mesék, versek segítségével sajátíthatják el a zenei alapokat. Cél a hallásfejlesztés, alapritmusok megismerése, zenei memóriatréning- kreatívan. A foglalkozást Pusztai Kinga zenepedagógus vezeti.


Programok a Flesch Központban

AZ ALMA EGYÜTTES KONCERTJE
November 14. szerda 10 és 14, valamint 15 óra 15 perc

A csapat három új taggal kezdi fellépéseit nyár végétől, és rengeteg újdonságot tartogatnak a közönségnek. Természetesen felcsendülnek a régi nagy Alma slágerek, mint a “Ma van a szülinapom”, a “Mennyi selymes puhaság”, a “Nád a házam teteje”, vagy a “Bogyó és Babóca” viszont új hangszerelésben, amely reményeik szerint óriási sikert arat majd. Belépőjegy: 1500 Ft

GYERMEK KÉZMŰVES SZAKKÖR
FLESCH KÖZPONT

Gyermek kézműves szakkörünkbe 6 éves kortól várjuk az alkotni vágyó gyermekeket. A foglalkozásokon Bernáth Judit textilművész vezetésével hagyományos és modern kézműves technikákkal ismerkedhetnek a gyermekek. A különböző munkadarabok elkészítése, a gyakorlás során javul a kézügyesség, élénkül a kreativitás, felébred az alkotó szellem, és a folyamatos részvétel mellett lehetővé válik egy-egy technika mélyebb elsajátítása is. Hasznos időtöltés, kellemes társaságban. Az alkalmazott technikák a teljesség igénye nélkül: szövés, fonástechnikák, papír-, gyöngy- és bőrmunkák, nemezelés, agyagozás, filcvarrás, textilfestés...
"Mert aki a kezét használja, az elméjét élesíti." Az első foglalkozás október 6-án szombaton 10 órakor kezdődik, jelentkezni  is addig lehet az intézmény portáján. A foglalkozások havonta kétszer, szombatonként 10-12 óráig tartanak. Tagsági díj: 1000 Ft/ hó, és az anyagköltség kb. 3000 Ft/félév. A foglalkozások tervezett időpontjai: november 17.,  24. december 8., január 5., 19., február 2., 16., március 9., 23., április 6., 20., május 4., 18.

FIÓK Ifjúsági Klub
Hétfőtől péntekig délután (14-18) lehetőség van tanulásra, internetezésre, játékok kölcsönzésére. Remek lehetőség, hogy szabadidődet társaságban töltsd el. A belépés díjtalan! 

GYERMEKSZÍNHÁZI BÉRLETAJÁNLÓ 2018/2019

2018. októbertől
Óvodásoknak és alsó tagozatosoknak

Bérleteink:
Csodaország bérlet (hétfő 14 óra)
Pinokkió bérlet (kedd 10 óra)
Hetedhét ország bérlet (kedd 14 óra)
Micimackó bérlet (szerda 10 óra)
Varázsceruza bérlet (szerda 14 óra)
A bérlet ára 5000 Ft, amely 2 részletben is fizethető
(határidő: október 17., február 20.)

Előadások:

Kolompos együttes: „Kiskarácsony, nagykarácsony” (60 perc)
2018. december 10. hétfő:

14 óra:  Csodaország bérlet

2018. december 11. kedd:
10 óra:  Pinokkió bérlet
14 óra:  Hetedhétország bérlet

2018. december 12. szerda:
10 óra:  Micimackó bérlet
14 óra: Varázsceruza bérlet

„A december a hideg évszak beköszöntét jelenti, az emberek mégis meleg szívvel gondolnak rá, hiszen közeleg a Karácsony, a szeretet, a Fény ünnepe. Ez az időszak a népéletben tele van babonás és vallási rítusokkal: Miklós napi alakoskodás, lucázás-kotyolás /termékenységi babonák, Luca széke készítés, boszorkány meglesés/, illetve a kis Jézus megszületését köszöntő Betlehemezés.”

Apolló Színház: Pinokkió
zenés mesejáték (60 perc)
2019. február  18. hétfő:

14 óra:  Csodaország bérlet

2019. február  19. kedd:
10 óra:  Pinokkió bérlet
14 óra:  Hetedhétország bérlet

2019. február 20. szerda:
10 óra:  Micimackó bérlet
14 óra: Varázsceruza bérlet      
Gepettó elkészítette főművét, amiről eddig csak álmodott. Azonban az álom nem úgy vált valóra, ahogy azt szerette volna. A bugyuta fabábút könnyen lépre lehet csalni, de szerencsére nem csak rosszakarói vannak, így a Tündér és a Tücsök segít megismerni Pinokkiónak „az igazi életet”.

Magyar Nemzeti Táncegyüttes: Mátyás mesék
az 5-10 éves korosztály számára (kb. 50 perc)
2019. április 15. hétfő:
14 óra:  Csodaország bérlet

2019. április 16. kedd:
10 óra:  Pinokkió bérlet
14 óra:  Hetedhétország bérlet

2019. április 17. szerda:
10 óra:  Micimackó bérlet
14 óra: Varázsceruza bérlet
A Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadása sok-sok tánc és zene kíséretében.

BÉRLETEN KÍVÜLI ELŐADÁS:
Az Alma együttes koncertje
2018. november 14. szerda 10 és 14 óra

A csapat három új taggal kezdi fellépéseit nyár végétől, és rengeteg újdonságot tartogatnak a közönségnek. Természetesen felcsendülnek a régi nagy Alma slágerek, mint a “Ma van a szülinapom”, a “Mennyi selymes puhaság”, a “Nád a házam teteje”, vagy a “Bogyó és Babóca” viszont új hangszerelésben, amely reményeik szerint óriási sikert arat majd.

Belépőjegy: 1500 Ft


“MÓRA” GYERMEKSZÍNHÁZI BÉRLETAJÁNLÓ 2018/2019

2018. októbertől
Felső tagozatosoknak és középiskolásoknak
A bérlet ára 5200 Ft, amely 2 részletben is fizethető
(határidő: október  11., február 14.)

Tervezett előadások:

Pataki Éva – Kapecz Zsuzsa: TÜNDÉR A PADLÁSON – a Hókirálynő Meseszínpad előadása
családi komédia (65 perc)
2018. október 11. csütörtök 15 óra           

Kati, az anya özvegyen marad három fiával. Szülei segítenek nevelni a fiúkat. Péter, a nagykamasz, Ádám, a középső és Andris, a kicsi. A fiúk a ház padlásán rendezik be a főhadiszállásukat. Édesanyjuk egy pár napra elutazik, hogy kipihenje az élet nehézségeit. A fiúk éppen a padláson csatáznak, amikor megjelenik egy lány, aki úgy dönt, hogy ezután Ő itt fog lakni, mert megszökött a nevelőanyjától. A fiúk, akik köztudott „nőgyűlölők”, nem akarják megengedni, hogy beköltözzön, de megsajnálják az árva roma kislányt, és elbújtatják a padláson. Ekkor kezdődnek a mulatságosabbnál mulatságosabb szituációk és bonyodalmak…

Mark Twain – Zalán Tibor: KOLDUS ÉS KIRÁLYFI – az Apolló Színház előadása
zenés előadás 2 részben (kb. 150 perc egy szünettel)
2019. február 14. csütörtök 15 óra    
                                                                                          
Mark Twain csodálatos története mindenki számára ismert. Adott két – egymásnak idegen- fiú, akik annyira hasonlítanak egymásra, mintha ikrek lennének. Egyikük egy herceg, Anglia trónörököse, aki arra vágyik, hogy végre megszabadulhasson az udvari kötöttségektől. A másik pedig egy koldusfiú, akinek vágya a gazdagság, és az, hogy végre jóllakhasson. Tanúi lehetünk, hogy a csoda néha megtörténik. A két fiú helyet cserél, és egymás bőrében, egymás személyiségében kell helytállniuk.
Az előadást Magyarországon először fiú ikerpár főszereplésével láthatják a nézők. A hatást fokozzák a korhű jelmezek és díszletek, a reneszánsz hangulatot a lant hangja teszi teljessé.
„Hát így esett a nagy eset, hogy ruhát cserélt a koldus és a király, és jó hogy mindez megesett, most boldog a koldus, s vele örül a király!”

A TENKES KAPITÁNYA – táncjáték Örsi Ferenc forgatókönyve nyomán, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadásában
(kétszer 45 perc kb., 15 perc szünettel)
2019. április  4. csütörtök 15 óra   
                                                                             
A téma a Rákóczi-szabadságharc idején, Siklós környékén folyó kuruc-labanc küzdelmeket idézi. A főszereplő Eke Máté katonája ugyan költött személy, de számos jobbágykatonából lett kuruc tiszt történelmi alakját ötvözi egybe. A történet meseszerűen, sok humorral mutatja be azokat a kuruc hősöket, akik ravaszsággal, magyaros virtussal végül is legyőzik a bugyuta labancokat.
A Tenkes kapitánya című történelmi kalandfilm meghatározó szerepet töltött be a magyar televíziózás történetében. Az 1964-ben készült fekete-fehér film – mint a Magyar Televízió első sorozata – annak idején óriási népszerűségre tett szert.
Megőrizve a film legjelentősebb, legszórakoztatóbb epizódjait, a néptáncegyüttes megidézi a kuruc kor legendás személyeit, zenei és mondavilágát. Néptáncos kincsünk segítségével felidézik nemzetünk történelmének e korszakát, teljesebb képet nyújtva a kor nevezetes és névtelen hőseiről.
Szereposztás és közreműködők:
Címszerepben: Barka Dávid
Közreműködik a Honvéd Férfikar
Örsi Ferenc regénye nyomán színpadra írta: Zs. Vincze Zsuzsa
Dalszövegek: Turczi István
Zeneszerző: Sebő Ferenc
Rendező-koreográfus: Zsuráfszky Zoltán

BÉRLETEN KÍVÜLI ELŐADÁS:

„LEGYETEK JÓK, HA TUDTOK!” – a Múzs-Art Színházi és Művészeti Műhely Egyesület és a Budaörsi Latinovits Színház koprodukciós előadása

két felvonásos (150 perc), több mint 40 szereplős zenés nagyszínpadi produkció
várhatóan 2019. március-április hónapban
„Volt egyszer egy pap, évszázadokkal ezelőtt. Nem érdekelte a pompa és a csillogás, karrier – csak az árva gyerekek nevelése és a jó keresése. Ám amióta világ a világ, az ilyen embernek meggyűlik a baja az Ördöggel…” Volt egyszer egy olasz film,évtizedekkel ezelőtt, amely közismertté tette ennek a papnak a történetét. Nagy sikert aratott Magyarországon is. És most született egy előadás Budaörsön, amely elmeséli ennek a kalandos sorsú papnak, Néri Szent Fülöpnek az életét – zenével és sok-sok gyerekszereplővel.
„Legyetek jók, legalább egyszer az életben!”
2016- ban a “Legyetek jók, ha tudtok!” című előadás a Szarvasi Vízi Színházban megtartott előadás alapján a Magyar Teátrumi Társaság  legjobb férfi főszereplő díjával jutalmazta a “Fülöp atyát” játszó Kardos Róbert színművészt.
A családi programként is ajánlott előadásra január végéig várjuk az iskolai csoportok, és az egyéni érdeklődők jelentkezését is.
Belépőjegy: 3000 Ft.

 


2018.11.17. - 2018.11.18. Mosonmagyaróvári Csokoládéfesztivál
2018.11.07. - 2018.12.31.
Találatok száma: 2

Thermal Hotel*** superior Mosonmagyaróvár

Thermal Hotel*** superior Mosonmagyaróvár

Egészség és élmény egy helyen. Szállodánk a Szigetköz fővárosában, a történelmi hangulatú Mosonmagyaróváron található, a termálfürdő szomszédságában. Gyógyfürdőnk vize Európa öt legjobb hatású gyógyvize közé tartozik. Bővebben

Ár: 1 500 Ft -tól 5 000 Ft -ig Jegyvásárlás

Hotel Lajta Park****

Hotel Lajta Park****

A Hotel Lajta Park épülete Mosonmagyaróvár belvárosában található, mindössze 10 kilométer távolságra az osztrák és a szlovák határtól. A szálloda egy elegáns wellness részleggel és egy étteremmel várja a vendégeket. Bővebben
Találatok száma: 1

Thermál Étterem

Thermál Étterem

A 120 fő befogadására alkalmas Thermal Étteremben vendégeinket nemzetközi, vegetáriánus és diétás ételspecialitásokkal, valamint a magyar konyha remekeivel és a híres magyar vendéglátással várjuk. Főszakácsunk kreativitásának köszönhetően minden évszakban tudunk meglepetéssel szolgálni, téli és ... Bővebben

Ár: 4 000 Ft JegyvásárlásA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
Mosonmagyaróvári gyerekprogramok 2018

Játékbirodalom

Szolgáltató

Corvina Szálloda és Étterem
Corvina Szálloda és Étterem
  • Mosonmagyaróvár
Minerva Hotel
Minerva Hotel
  • Mosonmagyaróvár
Thermál Étterem
Thermál Étterem
  • Mosonmagyaróvár

Legjobb élmények

Corvina-kiállítás Budapesten - A Corvina Könyvtár budai műhelye
Lélegzetelállító élmény! Az óriáskerékről Budapest összes nevezetessége látható teljes panorámában.
Tatai Vadlúd Sokadalom
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
Fedezze fel Gyulát, Magyarország történelmi fürdővárosát!
11925
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
7798
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1009
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket