Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Borsodi AERO Club - Repülőtér Miskolc
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Borsodi AERO Club - Repülőtér Miskolc

A Borsod Megyei Repülő Klub, egy 80 éve aktívan működő sportegyesület, melyben megtalálható szinte az összes repülési forma. Klubunk legfőbb feladata az utánpótlás nevelés, a sportág minél szélesebb körben való népszerűsítése.

További információk


Még több a településen (Miskolc):

Évről évre megszervezzük a kezdő pilóta tanfolyamokat. Az oldal célja, hogy ezekről a képzésekről, sportolási lehetőségekről adjunk egy áttekinthető képet azoknak, akiket komolyan érdekel a repülés. Felkészült oktatókkal, kiváló műszaki színvonalú sporteszközökkel, gyönyörű környezetben várunk mindenkit! Minden évben megrendezzük a már tradicionálisnak mondható repülőtéri gyereknapot is !

A repülőtéren a klub (áprilistól – októberig) minden hétvégén reggel nyolctól szervezett üzemnapokat tart, ez alatt a repülőtéren faház üzemel, kedvező szálláslehetőséget kínálunk (nem csak hétvégén), a klubhelyiség is nyitva tart, ahol tv, és wifi is rendelkezésre áll. Fax, és telefon is van a repülőtéren.

A repülőtér

A miskolci repülőtér nem nyilvános sport repülőtér, így csak az üzembentartó Borsod Megyei Repülő Klub engedélyével vehető igénybe, kivéve a kényszerhelyzetben lévő légijárművek.

A sport célú reptérhasználat ingyenes, leszállási illeték nincs, viszont egy kávé vagy üdítő mindig várja az ide látogatókat.

A repülőtér „szinte a belvárosban van”, a 8-as autóbusz a reptér kapuban áll meg, de a repülőtéri buszvégállomás is csak 500 méterre van, ahonnan a város szinte összes főbb pontjára el lehet jutni.

Sétarepülés

  • Repülés vitorlázó repülőgéppel
  • Repülés motoros repülőgéppel
  • Repülés sárkányrepülővel

Pilóta képzés

  • Vitorlázórepülő pilótaképzés
  • Motoros pilótaképzés

Forrás: A klub honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Miskolc):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer