Fedezzék fel a Balaton és környéke látnivalóit, nevezetességeit, élményeit! Vegyenek részt a tóparti programokon, eseményeken, rendezvényeken! Keressék fel a balatoni vendéglátókat, kóstolják meg a helyi ízeket! A messzebbről érkezők jöjjenek el több napra a magyar tengerhez, vegyék igénybe a szállásadók szolgáltatásait!
A Hunguest Hotel Pelion konyhája méltán vált híressé az elmúlt évek alatt. Hétről hétre felejthetetlen ételkülönlegességekkel, tapasztalt konyhafőnökünk jóízű gasztronómiai remekeivel várja új és visszatérő vendégeit Orchidea Éttermünk. A fakupolás, 300 fős étterem kellemes, hangulatos helyszíne minden étkezésnek.
A Hunguest Hotel Pelion konyhája méltán vált híressé az elmúlt évek alatt. Hétről hétre felejthetetlen ételkülönlegességekkel, tapasztalt konyhafőnökünk jóízű gasztronómiai remekeivel várja új és visszatérő vendégeit Orchidea Éttermünk. A fakupolás, 300 fős étterem kellemes, hangulatos helyszíne minden étkezésnek.
A Hunguest Hotel Pelion konyhája méltán vált híressé az elmúlt évek alatt. Hétről hétre felejthetetlen ételkülönlegességekkel, tapasztalt konyhafőnökünk jóízű gasztronómiai remekeivel várja új és visszatérő vendégeit Orchidea Éttermünk. A fakupolás, 300 fős étterem kellemes, hangulatos helyszíne minden étkezésnek.
A Magyarországi Evangélikus Egyház - mások számára is nyitott - nagy kincse a révfülöpi oktatási központunk. Örülünk a kincsünknek, de nem magunknak tartogatjuk csupán, szeretnénk megosztani minél többekkel. Az intézmény nagy áldozattal, sok-sok odafigyeléssel és szeretettel épült. Evangélikus egyházunkra jellemző nyitottsággal várunk minden érdeklődőt, hogy az itt eltöltött napok igazi élményt jelenthessenek. Hívjuk a pihenni vágyókat, a lelki töltekezést keresőket, a családokat, a gyülekezeteket, az egyházi és világi szakmai közösségeket.
A Magyarországi Evangélikus Egyház - mások számára is nyitott - nagy kincse a révfülöpi oktatási központunk. Örülünk a kincsünknek, de nem magunknak tartogatjuk csupán, szeretnénk megosztani minél többekkel. Az intézmény nagy áldozattal, sok-sok odafigyeléssel és szeretettel épült. Evangélikus egyházunkra jellemző nyitottsággal várunk minden érdeklődőt, hogy az itt eltöltött napok igazi élményt jelenthessenek. Hívjuk a pihenni vágyókat, a lelki töltekezést keresőket, a családokat, a gyülekezeteket, az egyházi és világi szakmai közösségeket.
A Magyarországi Evangélikus Egyház - mások számára is nyitott - nagy kincse a révfülöpi oktatási központunk. Örülünk a kincsünknek, de nem magunknak tartogatjuk csupán, szeretnénk megosztani minél többekkel. Az intézmény nagy áldozattal, sok-sok odafigyeléssel és szeretettel épült. Evangélikus egyházunkra jellemző nyitottsággal várunk minden érdeklődőt, hogy az itt eltöltött napok igazi élményt jelenthessenek. Hívjuk a pihenni vágyókat, a lelki töltekezést keresőket, a családokat, a gyülekezeteket, az egyházi és világi szakmai közösségeket.
Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.
Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.
Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.