Komolyzenei koncertek Budapest 2020. Online jegyvásárlás
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Utazás kiállítás Budapest - Aktív hétvége van
Utazás kiállítás Budapest - Aktív hétvége van
Bál a NŐNAP jegyében a Budapest Marriott Hotel Báltermében
Bál a NŐNAP jegyében a Budapest Marriott Hotel Báltermében
Golf Napok! Jelentős akcióval várjuk márkakereskedésükben.
Golf Napok! Jelentős akcióval várjuk márkakereskedésükben.
Páratlan wellness élmények - korlátlan fürdőbelépővel! Irány Gyopárosfürdő!
Páratlan wellness élmények - korlátlan fürdőbelépővel! Irány Gyopárosfürdő!
Nőnapi programokra hívjuk, várjuk!
Nőnapi programokra hívjuk, várjuk!

Komolyzenei koncertek Budapest 2020. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
2020.01.01. - 12.31.

Komolyzenei koncertek Budapesten 2020-ban, online jegyvásárlási lehetőséggel.

Főbb koncerthelyszínek Budapesten

Zeneakadémia

A Zeneakadémia szó hallatán Magyarországon a legtöbb embernek az a koncertterem jut az eszébe, ahol első és meghatározó koncertélményeit szerezte, a korszak emblematikus előadóit halhatta élőben és amelyről egyöntetűen mindenki úgy gondolkodik, mint a zene szentélyéről. Ha zenészeket kérdezünk ugyanerről, akkor saját otthonukként gondolnak a Zeneakadémiára, ahol az egész világon érvényes zenei tudást kapták, ahol egy nagy család tagjainak érezhetik magukat, és ahová mindig szívesen térnek vissza. A Zeneakadémia több mint koncertterem, az európai kulturális örökség része, szellemisége a világ zenei nagyhatalmai közé emelte Magyarországot. Maga az épület a magyar szecessziós építészet ékköve, 2010 és 2013 között teljesen megújult. Termei visszakapták eredeti díszítésüket és fényüket, a mai kor követelményeinek megfelelő technikai eszközökkel gazdagodtak, több és tágabb, korszerűbb tér áll rendelkezésre mind az oktatáshoz, mind a koncertek lebonyolításához.

De nemcsak az épület újult meg, hanem a koncertek szervezése is. A Zeneakadémia 2013. októberi újranyitásával egyidejűleg létrejött a Zeneakadémia Koncertközpont, amely saját programokat hoz létre és koordinálja a termek bérbeadását. A Zeneakadémia saját programjaival új szín jelent meg Budapest koncertkínálatában. Nagymértékben építünk a Zeneakadémia egyediségére, műhelyeire, tehetségeire. Különösen fontos számunkra, hogy minél több koncertlehetőséget teremtsünk hallgatóink, azaz a most színre lépő zenészgeneráció számára, segítsük őket pályájuk elindításában. E munkának van a közönség számára kevésbé látható része is, létrehoztuk a Karrieriroda programot, és tanácsadással, hazai valamint külföldi fellépési lehetőségek megteremtésével, zenei menedzsment ismeretek átadásával segítjük hallgatóinkat.
Programjaink között a kamarazene kapja a legnagyobb szerepet, hiszen mind a Nagyterem, mind a Solti Terem kivételes atmoszférát teremt a koncertekhez: az előadók és a közönség között olyan közvetlen, egymást inspiráló kapcsolat jön létre, amelyben a legapróbb zenei gesztusok is plasztikussá válnak. Célunk, hogy visszaadjuk a kamarazene rangját, a legjobb előadók tolmácsolásában tartsuk műsoron a műfaj klasszikusait és új darabjait. Több sorozatunk szolgálja ezt a célt, többek között a kamara.hu fesztivál vagy az egy-egy szerző azonos hangszer-összeállításra komponált darabjait bemutató „összkiadás” sorozat.

A Zeneakadémia a kamarazene mellett természetesen a szimfonikus zene otthona is, változatlanul fontos koncerthelyszíne vagyunk a legtöbb fővárosi zenekarnak, amelyek a legjobb minőséget, kitűnő karmestereket és szólistákat hoznak termeinkbe. A Zeneakadémia rezidens zenekara a saját hallgatóink alkotta szimfonikus zenekar, amely kiváló hazai és nemzetközi mesterek irányításával ad minden évben koncertsorozatot. Munkánk egyre fontosabb része a zenei versenyek lebonyolítása is. Útjára indítottuk a Bartók Világverseny és Fesztivál sorozatot, és immár harmadszor rendezzük meg a Marton Éva Énekversenyt.

Körülöttünk egyre gyorsabban változik a világ, beleértve a zenéhez fűződő kapcsolatunkat: másként hallgatunk zenét, sokkal nagyobb a kínálat, gyakorlatilag minden elérhetővé vált, a határok megnyíltak, fesztiválok sokasága kínál szinte folyamatos programokat. Örömteli, hogy ebben a sokszínűségben tevékeny részt tudunk vállalni a minőségi kínálat megteremtésével. A Zeneakadémia azt a nemes hagyományt kívánja folytatni a hangversenyeivel, amely a nagy múltú termeket mindig is jellemezte: a legjobb előadókat és műsorokat igyekszünk bemutatni olyan koncerteken, amelyeken az előadók tehetsége és tudása a legfontosabb, minden mást szeretnénk a házon kívül hagyni. Ugyanakkor a kommunikációban, a közönséggel való kapcsolattartásban, a jegyértékesítésben követjük a legújabb trendeket, szeretnénk ebben is a legjobbat nyújtani közönségünknek. Megújuló honlapunk is ezt a célt szolgálja, reméljük, segítségükre lesz a programok közötti tájékozódásban is.

Müpa

A Müpa Magyarország egyik legismertebb kulturális márkája és egyik legmodernebb kulturális intézménye, mely egyedülálló módon fogja össze a különböző művészeti ágakat: helyet ad komoly-, kortárs-, könnyű-, jazz- és világzenének, operának, új cirkusznak, táncnak, irodalomnak, filmnek egyaránt.

A Müpát 2005-ben azért hívták életre, hogy a fenti műfajok széles és igen változatos közönsége számára magas színvonalú, minőségi kulturális eseményeket nyújtson. Az intézmény alapvető feladata - a hazai és európai művészeti hagyományok tiszteletben tartásával - az új irányok és irányzatok bemutatása és közérthetővé tétele, úgy az ínyenc, mint a szélesebb közönség számára is befogadható, magas szintű élmény megteremtése.

A Müpa a hazai és nemzetközi élvonalba tartozó művészek előadásain túl új művek létrehozását kezdeményezi és támogatja. Kiemelt szerepet játszik a nemzetközi kulturális kapcsolatok ápolásában, a hazai kulturális célok megvalósításában, illetve a magyar előadóművészek nemzetközi megismertetésében. Tevékenysége nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a jövő nemzedékének fiataljai is egyre szélesebb körben váljanak tudatos kultúrafogyasztó felnőttekké. Mindezt inspiráló, párbeszédet generáló, kérdéseket felvető művészeti eseményekkel és szolgáltatásokkal, az élményre, kreativitásra és interakcióra építő újszerű programok bemutatásával teszi.

Pesti Vigadó

Az 1865-ben átadott Pesti Vigadó minden korban a társasági élet központi helyszíneként működött.

Otthonául szolgált Strauss, Liszt, Erkel, Wagner, Bartók, Dohnányi koncertjeinek, a Pesti Műegylet által szervezett első hazai kiállításnak, az első népképviseleti országgyűlésnek ugyanúgy, mint Bleriot XI-es repülőgépe bemutatásának vagy az aktuális korszak legnépszerűbb báljainak.

2014 óta az épület fenntartását és üzemeltetését a Magyar Művészeti Akadémia, mint tulajdonos megbízásából a Pesti Vigadó Nonprofit Kft. biztosítja, amelynek célja továbbra is fenntartani, és megőrizni a közönség számára e kulturális sokféleséget és a magas művészeti színvonalat. Az elmúlt években megvalósult rendezvények minősége és a látogatottsági adatok azt bizonyítják, hogy sikerült ismét a magyarországi kulturális és turisztikai életben korábban méltán elfoglalt pozíciójába visszahelyezni a Főváros szívében található Pesti Vigadót!

BMC

A jelenkor magyar zenei értékeinek együttes és összehangolt felmutatása – 1996-os alapítása óta ez a Budapest Music Center fő célkitűzése.

Ezt szolgálja a Budapest Music Center 2013-ban megnyílt, 4000 m²-es zenei központja a Mátyás utcában, ahol a 300 fős koncertterem mellett helyet kapott a jazz hazai és nemzetközi nagyjait felléptető Opus Jazz Club, a 100 ezer tételes zenei gyűjteménnyel rendelkező Magyar Zenei Információs Központ és Könyvtár, valamint a mára több mint 260 klasszikus, kortárs és jazz albummal büszkélkedő BMC Records. Ugyanitt lelt otthonra az Eötvös Péter Kortárs Zenei Alapítvány, amely világhírű művészek bevonásával fiatal karmesterek és zeneszerzők továbbképzésével foglalkozik.

A BMC évi mintegy 700 rendezvényének felét a klasszikus, kortárs és jazz zenei koncertek, zenei ismeretterjesztő előadások, közönségtalálkozók, zenei kurzusok és továbbképzések teszik ki. Mindezen felül a BMC rendezvényszervezői portfoliójában konferencia, zártkörű műsoros partnertalálkozó és nagyszabású szabadtéri rendezvény is megtalálható.

Szent István Bazilika

A budapesti Szent István Bazilika hazánk egyik legszebb, legjelentősebb egyházi és idegenforgalmi nevezetessége. Ennek oka egyrészt a névadó szent királyt, az ország államalapítóját megillettő tisztelet, a történelmi múlt, másrészt maga az épület műemléki és művészeti értéke. E templom építése érdekében az 1810-es években gyűjtés indult, a  munkálatokat azonban csak 1851. augusztus 14-én kezdték el, Hild József pesti választópolgár és építész az esztergomi és egri székesegyház alkotójának tervei szerint. A munkát haláláig, 1867. március 6-ig vezette. Pest város tanácsa a fontos épület további építész-tervező művezetését a kor elismert mesterére, számos fővárosi középület, köztük az Operaház alkotójára, Ybl Miklósra bízta, aki a befejezésig folytatta, de halála miatt az épületbelső és a képzőművészeti díszítő munkálatok már Kauser József irányításával készültetk el 1905-re. Nevezetes volt a Bazilika történetében az 1868. január 22-i dátum, amikor a Hild tervei szerint már felfalazott kupola és kupoladob beomlott, kivitelezési- és anyaghibák miatt. A kupolát tartó pillérekhez ajándékba kapott, s igen vegyes minőségű és szilárdságú kőanyagot használtak, továbbá a kupoladob az az tartó boltívek belső peremére épült, ami miatt a pillérek és az összekötő hevederek, valamint a csegelyek terhelése féloldalaslett, s a szerkezet egyensúlyának hiánya okozta a beomlást. Az építkezés ezután több mint egy évig szünetelt, majd a törmelék kihordása, a rosszul megépített részek bontása egészen 1871-ig tartott. Az építkezés folytatására Ybl Miklós új terveket készített, illetve a régieket dolgozta át nemcsak a szerkezet, hanem a megjelenés tekintetében is. Hild József hellenisztikus formavilágát, klasszicista stílusát Ybl neoreneszánsza váltotta fel 1875-től, és 1891-ben bekövetkezett halála után is az ő vázlatai, elképzelése szerint folytak a munkálatok az 1905-ös felszentelésig.

MOM Kulturális Központ

A Hegyvidéki Önkormányzat nagyszabású beruházásának köszönhetően, a XII. kerület egy modern, 21. század technikai igényeit szolgáló, korszerű épületegyüttest hozott létre, amely intézmény a megújult környezetben továbbra is első számú stratégiai közművelődési feladataként a művelődéshez való jog tiszteletben tartása okán, a közösségi színterek működtetését, a magyar kultúra- és néphagyományok ápolását, a művészeti képzést, a kerületben működő alkotói közösségek segítését, a minőségi kultúrához való hozzáférés biztosítását, a közkultúra támogatását, a kultúra és műveltség iránti igény fenntartását, valamint az igényes szórakozási lehetőségek megteremtését tartja.

A MOM Kulturális Központ kultúra egészére nyitott, a kulturális tradíciókat fundamentumként értelmező, de az alkotó újdonságoknak helyet adó, a kultúrát erőforrásként kezelő irányvonalat képviseli.

A Hegyvidéki Önkormányzat által alapított és támogatott MOM Kulturális Központ Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. minden korosztály számára magas színvonalú prózai-, zenés-, táncszínházi produkciókat, komoly-, és könnyűzenei koncerteket, filmet, ismeretterjesztő-, művészettörténeti-, mozgásos programokat, a legkülönbözőbb tematikájú klubokat, tanfolyamokat kínálja. A közművelődési tevékenység mellett megújult terembérleti és egyéb szolgáltatásokat biztosít üzleti partnerek számára. A beruházást követően megújult a színháztermi eszközpark, a nézőtér igény szerint vízszintbe hozható, a felújított, műemléknek minősülő ülések mozgatásával egy közel hatszáz négyzetméteres egysíkú terem alakítható ki, mely alkalmas fogadások, bálok, teremsport események, kiállítások befogadására is. A hang- és fénypark közel háromszorosára bővült, a díszlet- és kellékmozgatáshoz akadálymentes folyosók kerültek kialakításra.

Forrás: A helyszínek honlapjai


2020.01.01. - 2020.12.31.
További ajánlataink

2020.02.28. Óbudai Danubia Zenekar koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.28. MÜPA komolyzenei programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.29. Budapesti Vonósok koncert 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.02.29. Budapesti Olasz Kultúrintézet koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.29. Zongorakoncertek Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.29. 11:00 Olasz Kultúrintézet programok 2020. Online jegyvásárlás
MÁV Varga/2. Olasz I.
2020.02.29. 11:00 Régi Zeneakadémia matinékoncertek 2020. Online jegyvásárlás
Liszt Múzeum - Matinékoncert: Rajk Judit (ének) és Borbély László (zongora)
2020.02.29. 17:00 Olasz Kultúrintézet programok 2020. Online jegyvásárlás
MÁV Kamarasorozat/2.
2020.01.23. - 2020.03.01. Klauzál Ház programok 2020. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2020.03.01. - 2020.03.02. MÜPA komolyzenei programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.01. 19:30 Pesti Vigadó koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Schumann, Mozart
2020.03.03. - 2020.03.04. MÜPA komolyzenei programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.06. Óbudai Danubia Zenekar koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.06. Budapesti Vonósok koncert 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.03.06. - 2020.03.08. Budapesti Fesztiválzenekar koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.07. Fővárosi Palotakoncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.07. Klauzál Ház programok 2020. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2020.03.07. - 2020.03.08. MÜPA komolyzenei programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.07. 11:00 Régi Zeneakadémia matinékoncertek 2020. Online jegyvásárlás
Liszt Múzeum - Matinékoncert: Frankofón fesztivál: Nicolas Stavy (zongora)
2020.03.08. 19:30 Pesti Vigadó koncertek 2020. Online jegyvásárlás
A Liszt Ferenc Kamarazenekar és Moné Hattori hangversenye
2020.03.09. Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.09. Hegedűs Endre koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.10. Szent Anna Templom orgonakoncert 2020
Orgonazene mindenkinek - Prelúdium és fúga
2020.03.10. - 2020.03.11. Klauzál Ház programok 2020. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2020.03.10. - 2020.03.12. MÜPA komolyzenei programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.11. MVM koncertek 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.03.11. Zongorakoncertek Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.11. Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.11. Budapesti Vonósok koncert 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.03.11. Zongoraest 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.11. Zongora hangverseny 2020. MVM Koncertek – A Zongora, online jegyvásárlás
2020.03.12. 19:30 Pesti Vigadó koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Magyar Kincsek: BOZAY / DUBROVAY / GYÖNGYÖSI ( Muzsikás Együttes & Concerto Budapest )
2020.03.13. Klauzál Ház programok 2020. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2020.03.13. Óbudai Danubia Zenekar koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.14. 11:00 Régi Zeneakadémia matinékoncertek 2020. Online jegyvásárlás
Liszt Múzeum - Matinékoncert: Kiss Péter (zongora)
2020.03.18. Zongoraest 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.18. Zongora hangverseny 2020. MVM Koncertek – A Zongora, online jegyvásárlás
2020.03.18. MVM koncertek 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.03.18. Zongorakoncertek Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.19. - 2020.03.21. Budapesti Fesztiválzenekar koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.20. Budapesti Fesztiválzenekar koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.21. Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.21. Magyar Virtuózok koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.21. 11:00 Régi Zeneakadémia matinékoncertek 2020. Online jegyvásárlás
Liszt Múzeum - Matinékoncert: Klukon Edit (zongora)
2020.03.21. 11:00 Pesti Vigadó koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Kolompos Együttes - Tavaszváró
2020.03.21. 20:00 Mátyás templom programok 2020. Online jegyvásárlás
Felejthetetlen komolyzenei koncertélmény a Mátyás-templomban
2020.03.22. A Duna Szimfonikus Zenekar koncertjei 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.22. 19:30 Pesti Vigadó koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Bach másképp - Benedek-napi Bach koncertsorozat VI. rész
2020.03.23. MÜPA komolyzenei programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.23. 19:30 Festetics Palota Budapest 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
Új Harmónia Fúvósegyüttes Hangversenye
2020.03.25. MÜPA komolyzenei programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.25. Zongorakoncertek Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.26. Klauzál Ház programok 2020. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2020.03.27. A Duna Szimfonikus Zenekar koncertjei 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.27. - 2020.03.28. Óbudai Danubia Zenekar koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.28. Budapesti Vonósok koncert 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.03.28. MÜPA komolyzenei programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.28. 11:00 Régi Zeneakadémia matinékoncertek 2020. Online jegyvásárlás
Liszt Múzeum - Matinékoncert: Gulyás Márta és kamarapartnerei
2020.03.29. Klauzál Ház programok 2020. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2020.03.29. Fővárosi Palotakoncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.30. Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.02. 19:30 Pesti Vigadó koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Magyar Kincsek: Utazás a Hungarikumok világába - Sárközi Lajos és a Gypsy Band ( Concerto Budapest )
2020.04.03. 19:30 Mátyás templom programok 2020. Online jegyvásárlás
Mysterium Passionis - A szenvedés titka - A GEMMA Énekegyüttes nagyböjti koncertje
2020.04.04. Zongorakoncertek Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.04. 11:00 Régi Zeneakadémia matinékoncertek 2020. Online jegyvásárlás
Liszt Múzeum - Matinékoncert: Gulyás Márta tanítványai
2020.04.04. 19:30 Pesti Vigadó koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Szabó Marcell zongoraestje - Francia-orosz képek / BTF 2020
2020.04.05. Klauzál Ház programok 2020. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2020.04.07. - 2020.04.08. Klauzál Ház programok 2020. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2020.04.10. Wagner: Parsifal opera jegyek 2020
2020.04.10. - 2020.04.11. MÜPA komolyzenei programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.11. 11:00 Régi Zeneakadémia matinékoncertek 2020. Online jegyvásárlás
Liszt Múzeum - Matinékoncert: Jacopo Fulimeni (zongora)
2020.04.13. Wagner: Parsifal opera jegyek 2020
2020.04.13. MÜPA komolyzenei programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.13. - 2020.04.14. Zongorakoncertek Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.14. Zongoraest 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.14. MVM koncertek 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.04.14. Zongora hangverseny 2020. MVM Koncertek – A Zongora, online jegyvásárlás
2020.04.14. Szent Anna Templom orgonakoncert 2020
Orgonazene mindenkinek - Sortie
2020.04.14. 19:30 Pesti Vigadó koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Accord Quartet / BTF 2020
2020.04.15. 19:30 Pesti Vigadó koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Sárik Péter Trió x Beethoven / BTF 2020
2020.04.16. MÜPA komolyzenei programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.16. Wagner: Parsifal opera jegyek 2020
2020.04.16. Balázs János koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.16. 19:30 Pesti Vigadó koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Kállai Ernő (hegedű) és Balázs János (zongora) koncertje / BTF 2020
2020.04.17. Budapesti Vonósok koncert 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.04.17. - 2020.04.18. Budapesti Fesztiválzenekar koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.17. 19:30 Pesti Vigadó koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Lukács Miklós (cimbalom) és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar / BTF 2020
2020.04.18. Budapesti Olasz Kultúrintézet koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.18. Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.18. - 2020.04.19. MÜPA komolyzenei programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.18. 11:00 Régi Zeneakadémia matinékoncertek 2020. Online jegyvásárlás
Liszt Múzeum - Matinékoncert: Mirjam Gomez-Moran (zongora)
2020.04.18. 18:00 Olasz Kultúrintézet programok 2020. Online jegyvásárlás
MÁV Varga/3. Olasz I.
2020.04.19. Concerto Zeneház koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.19. Wagner: Parsifal opera jegyek 2020
2020.04.19. A Duna Szimfonikus Zenekar koncertjei 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.19. 19:30 Pesti Vigadó koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Mendelssohn, Schubert - Kelemen Barnabás
2020.04.20. Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.23. Budapesti Olasz Kultúrintézet koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.23. Kórus koncertek Budapesten 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.23. 19:30 Olasz Kultúrintézet programok 2020. Online jegyvásárlás
Jégmezők lovagja Pászti bérlet 4.
Online jegyvásárlás
Találatok száma: 5

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

A Hotel Memories Budapest**** 2018 októberében nyitotta meg kapuit, később 2019-ben pedig 4 rendezvényhelyszínnel bővült. A hotel a VII. kerület szívében, a Dohány utcai Zsinagógától 30 méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 100 méterre található a Wesselényi utcában található. Bővebben

Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST**** SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partner

Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Lap tetejére
Ár: 500 Ft -tól 74 999 Ft -ig Online jegyvásárlás

Kiemelt események

Kiemelt ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Ez is érdekelheti!


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 500 Ft -tól 74 999 Ft -ig Online jegyvásárlás
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események