Komolyzenei koncertek Budapest 2021. Online jegyvásárlás
Irány Székesfehérvár! Kedvezménykártya szállóvendégeknek.
Irány Székesfehérvár! Kedvezménykártya szállóvendégeknek.
Budapest Feszt országjáró turné fergeteges bulikkal! Irány Tahitótfalu!
Budapest Feszt országjáró turné fergeteges bulikkal! Irány Tahitótfalu!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.

Komolyzenei koncertek Budapest 2021. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
2021.03.01. - 12.31.

Komolyzenei koncertek Budapesten 2021-ben, online jegyvásárlási lehetőséggel.

Főbb koncerthelyszínek Budapesten

Zeneakadémia

A Zeneakadémia szó hallatán Magyarországon a legtöbb embernek az a koncertterem jut az eszébe, ahol első és meghatározó koncertélményeit szerezte, a korszak emblematikus előadóit halhatta élőben és amelyről egyöntetűen mindenki úgy gondolkodik, mint a zene szentélyéről. Ha zenészeket kérdezünk ugyanerről, akkor saját otthonukként gondolnak a Zeneakadémiára, ahol az egész világon érvényes zenei tudást kapták, ahol egy nagy család tagjainak érezhetik magukat, és ahová mindig szívesen térnek vissza. A Zeneakadémia több mint koncertterem, az európai kulturális örökség része, szellemisége a világ zenei nagyhatalmai közé emelte Magyarországot. Maga az épület a magyar szecessziós építészet ékköve, 2010 és 2013 között teljesen megújult. Termei visszakapták eredeti díszítésüket és fényüket, a mai kor követelményeinek megfelelő technikai eszközökkel gazdagodtak, több és tágabb, korszerűbb tér áll rendelkezésre mind az oktatáshoz, mind a koncertek lebonyolításához.

De nemcsak az épület újult meg, hanem a koncertek szervezése is. A Zeneakadémia 2013. októberi újranyitásával egyidejűleg létrejött a Zeneakadémia Koncertközpont, amely saját programokat hoz létre és koordinálja a termek bérbeadását. A Zeneakadémia saját programjaival új szín jelent meg Budapest koncertkínálatában. Nagymértékben építünk a Zeneakadémia egyediségére, műhelyeire, tehetségeire. Különösen fontos számunkra, hogy minél több koncertlehetőséget teremtsünk hallgatóink, azaz a most színre lépő zenészgeneráció számára, segítsük őket pályájuk elindításában. E munkának van a közönség számára kevésbé látható része is, létrehoztuk a Karrieriroda programot, és tanácsadással, hazai valamint külföldi fellépési lehetőségek megteremtésével, zenei menedzsment ismeretek átadásával segítjük hallgatóinkat.
Programjaink között a kamarazene kapja a legnagyobb szerepet, hiszen mind a Nagyterem, mind a Solti Terem kivételes atmoszférát teremt a koncertekhez: az előadók és a közönség között olyan közvetlen, egymást inspiráló kapcsolat jön létre, amelyben a legapróbb zenei gesztusok is plasztikussá válnak. Célunk, hogy visszaadjuk a kamarazene rangját, a legjobb előadók tolmácsolásában tartsuk műsoron a műfaj klasszikusait és új darabjait. Több sorozatunk szolgálja ezt a célt, többek között a kamara.hu fesztivál vagy az egy-egy szerző azonos hangszer-összeállításra komponált darabjait bemutató „összkiadás” sorozat.

A Zeneakadémia a kamarazene mellett természetesen a szimfonikus zene otthona is, változatlanul fontos koncerthelyszíne vagyunk a legtöbb fővárosi zenekarnak, amelyek a legjobb minőséget, kitűnő karmestereket és szólistákat hoznak termeinkbe. A Zeneakadémia rezidens zenekara a saját hallgatóink alkotta szimfonikus zenekar, amely kiváló hazai és nemzetközi mesterek irányításával ad minden évben koncertsorozatot. Munkánk egyre fontosabb része a zenei versenyek lebonyolítása is. Útjára indítottuk a Bartók Világverseny és Fesztivál sorozatot, és immár harmadszor rendezzük meg a Marton Éva Énekversenyt.

Körülöttünk egyre gyorsabban változik a világ, beleértve a zenéhez fűződő kapcsolatunkat: másként hallgatunk zenét, sokkal nagyobb a kínálat, gyakorlatilag minden elérhetővé vált, a határok megnyíltak, fesztiválok sokasága kínál szinte folyamatos programokat. Örömteli, hogy ebben a sokszínűségben tevékeny részt tudunk vállalni a minőségi kínálat megteremtésével. A Zeneakadémia azt a nemes hagyományt kívánja folytatni a hangversenyeivel, amely a nagy múltú termeket mindig is jellemezte: a legjobb előadókat és műsorokat igyekszünk bemutatni olyan koncerteken, amelyeken az előadók tehetsége és tudása a legfontosabb, minden mást szeretnénk a házon kívül hagyni. Ugyanakkor a kommunikációban, a közönséggel való kapcsolattartásban, a jegyértékesítésben követjük a legújabb trendeket, szeretnénk ebben is a legjobbat nyújtani közönségünknek. Megújuló honlapunk is ezt a célt szolgálja, reméljük, segítségükre lesz a programok közötti tájékozódásban is.

Müpa

A Müpa Magyarország egyik legismertebb kulturális márkája és egyik legmodernebb kulturális intézménye, mely egyedülálló módon fogja össze a különböző művészeti ágakat: helyet ad komoly-, kortárs-, könnyű-, jazz- és világzenének, operának, új cirkusznak, táncnak, irodalomnak, filmnek egyaránt.

A Müpát 2005-ben azért hívták életre, hogy a fenti műfajok széles és igen változatos közönsége számára magas színvonalú, minőségi kulturális eseményeket nyújtson. Az intézmény alapvető feladata - a hazai és európai művészeti hagyományok tiszteletben tartásával - az új irányok és irányzatok bemutatása és közérthetővé tétele, úgy az ínyenc, mint a szélesebb közönség számára is befogadható, magas szintű élmény megteremtése.

A Müpa a hazai és nemzetközi élvonalba tartozó művészek előadásain túl új művek létrehozását kezdeményezi és támogatja. Kiemelt szerepet játszik a nemzetközi kulturális kapcsolatok ápolásában, a hazai kulturális célok megvalósításában, illetve a magyar előadóművészek nemzetközi megismertetésében. Tevékenysége nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a jövő nemzedékének fiataljai is egyre szélesebb körben váljanak tudatos kultúrafogyasztó felnőttekké. Mindezt inspiráló, párbeszédet generáló, kérdéseket felvető művészeti eseményekkel és szolgáltatásokkal, az élményre, kreativitásra és interakcióra építő újszerű programok bemutatásával teszi.

Pesti Vigadó

Az 1865-ben átadott Pesti Vigadó minden korban a társasági élet központi helyszíneként működött.

Otthonául szolgált Strauss, Liszt, Erkel, Wagner, Bartók, Dohnányi koncertjeinek, a Pesti Műegylet által szervezett első hazai kiállításnak, az első népképviseleti országgyűlésnek ugyanúgy, mint Bleriot XI-es repülőgépe bemutatásának vagy az aktuális korszak legnépszerűbb báljainak.

2014 óta az épület fenntartását és üzemeltetését a Magyar Művészeti Akadémia, mint tulajdonos megbízásából a Pesti Vigadó Nonprofit Kft. biztosítja, amelynek célja továbbra is fenntartani, és megőrizni a közönség számára e kulturális sokféleséget és a magas művészeti színvonalat. Az elmúlt években megvalósult rendezvények minősége és a látogatottsági adatok azt bizonyítják, hogy sikerült ismét a magyarországi kulturális és turisztikai életben korábban méltán elfoglalt pozíciójába visszahelyezni a Főváros szívében található Pesti Vigadót!

BMC

A jelenkor magyar zenei értékeinek együttes és összehangolt felmutatása – 1996-os alapítása óta ez a Budapest Music Center fő célkitűzése.

Ezt szolgálja a Budapest Music Center 2013-ban megnyílt, 4000 m²-es zenei központja a Mátyás utcában, ahol a 300 fős koncertterem mellett helyet kapott a jazz hazai és nemzetközi nagyjait felléptető Opus Jazz Club, a 100 ezer tételes zenei gyűjteménnyel rendelkező Magyar Zenei Információs Központ és Könyvtár, valamint a mára több mint 260 klasszikus, kortárs és jazz albummal büszkélkedő BMC Records. Ugyanitt lelt otthonra az Eötvös Péter Kortárs Zenei Alapítvány, amely világhírű művészek bevonásával fiatal karmesterek és zeneszerzők továbbképzésével foglalkozik.

A BMC évi mintegy 700 rendezvényének felét a klasszikus, kortárs és jazz zenei koncertek, zenei ismeretterjesztő előadások, közönségtalálkozók, zenei kurzusok és továbbképzések teszik ki. Mindezen felül a BMC rendezvényszervezői portfoliójában konferencia, zártkörű műsoros partnertalálkozó és nagyszabású szabadtéri rendezvény is megtalálható.

Szent István Bazilika

A budapesti Szent István Bazilika hazánk egyik legszebb, legjelentősebb egyházi és idegenforgalmi nevezetessége. Ennek oka egyrészt a névadó szent királyt, az ország államalapítóját megillettő tisztelet, a történelmi múlt, másrészt maga az épület műemléki és művészeti értéke. E templom építése érdekében az 1810-es években gyűjtés indult, a  munkálatokat azonban csak 1851. augusztus 14-én kezdték el, Hild József pesti választópolgár és építész az esztergomi és egri székesegyház alkotójának tervei szerint. A munkát haláláig, 1867. március 6-ig vezette. Pest város tanácsa a fontos épület további építész-tervező művezetését a kor elismert mesterére, számos fővárosi középület, köztük az Operaház alkotójára, Ybl Miklósra bízta, aki a befejezésig folytatta, de halála miatt az épületbelső és a képzőművészeti díszítő munkálatok már Kauser József irányításával készültetk el 1905-re. Nevezetes volt a Bazilika történetében az 1868. január 22-i dátum, amikor a Hild tervei szerint már felfalazott kupola és kupoladob beomlott, kivitelezési- és anyaghibák miatt. A kupolát tartó pillérekhez ajándékba kapott, s igen vegyes minőségű és szilárdságú kőanyagot használtak, továbbá a kupoladob az az tartó boltívek belső peremére épült, ami miatt a pillérek és az összekötő hevederek, valamint a csegelyek terhelése féloldalaslett, s a szerkezet egyensúlyának hiánya okozta a beomlást. Az építkezés ezután több mint egy évig szünetelt, majd a törmelék kihordása, a rosszul megépített részek bontása egészen 1871-ig tartott. Az építkezés folytatására Ybl Miklós új terveket készített, illetve a régieket dolgozta át nemcsak a szerkezet, hanem a megjelenés tekintetében is. Hild József hellenisztikus formavilágát, klasszicista stílusát Ybl neoreneszánsza váltotta fel 1875-től, és 1891-ben bekövetkezett halála után is az ő vázlatai, elképzelése szerint folytak a munkálatok az 1905-ös felszentelésig.

MOM Kulturális Központ

A Hegyvidéki Önkormányzat nagyszabású beruházásának köszönhetően, a XII. kerület egy modern, 21. század technikai igényeit szolgáló, korszerű épületegyüttest hozott létre, amely intézmény a megújult környezetben továbbra is első számú stratégiai közművelődési feladataként a művelődéshez való jog tiszteletben tartása okán, a közösségi színterek működtetését, a magyar kultúra- és néphagyományok ápolását, a művészeti képzést, a kerületben működő alkotói közösségek segítését, a minőségi kultúrához való hozzáférés biztosítását, a közkultúra támogatását, a kultúra és műveltség iránti igény fenntartását, valamint az igényes szórakozási lehetőségek megteremtését tartja.

A MOM Kulturális Központ kultúra egészére nyitott, a kulturális tradíciókat fundamentumként értelmező, de az alkotó újdonságoknak helyet adó, a kultúrát erőforrásként kezelő irányvonalat képviseli.

A Hegyvidéki Önkormányzat által alapított és támogatott MOM Kulturális Központ Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. minden korosztály számára magas színvonalú prózai-, zenés-, táncszínházi produkciókat, komoly-, és könnyűzenei koncerteket, filmet, ismeretterjesztő-, művészettörténeti-, mozgásos programokat, a legkülönbözőbb tematikájú klubokat, tanfolyamokat kínálja. A közművelődési tevékenység mellett megújult terembérleti és egyéb szolgáltatásokat biztosít üzleti partnerek számára. A beruházást követően megújult a színháztermi eszközpark, a nézőtér igény szerint vízszintbe hozható, a felújított, műemléknek minősülő ülések mozgatásával egy közel hatszáz négyzetméteres egysíkú terem alakítható ki, mely alkalmas fogadások, bálok, teremsport események, kiállítások befogadására is. A hang- és fénypark közel háromszorosára bővült, a díszlet- és kellékmozgatáshoz akadálymentes folyosók kerültek kialakításra.

Forrás: A helyszínek honlapjai


2021.03.01. - 2021.12.31.
További ajánlataink

2021.08.06. 20:30 Pesti Vármegyeháza Díszudvara koncertek 2021. Online jegyvásárlás
Szabad ég alatt – Operett- és musicalgála
2021.08.07. 20:30 Pesti Vármegyeháza Díszudvara koncertek 2021. Online jegyvásárlás
Szabad ég alatt – Operett- és musicalgála
2021.08.08. Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara koncertek 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.13. Klauzál Ház programok 2021 / 2022. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2021.08.13. Pesti Vigadó koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.08.15. Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.08.15. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.08.16. Komolyzenei koncertek a Pesti Vigadóban 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.08.16. Pesti Vigadó koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.08.17. - 2021.08.19. Balázs János koncertek 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.22. - 2021.08.24. Dohány utcai Zsinagóga koncert 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.24. Holdfény Estek 2021 Budapest. Koncertek, online jegyvásárlás
2021.08.24. Hegedűs Endre koncertek 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.24. 19:30 Pesti Vármegyeháza Díszudvara koncertek 2021. Online jegyvásárlás
Holdfény estek 2021, Hegedűs Endre zongoraestje
2021.08.25. Dohány utcai Zsinagóga koncert 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.26. Pesti Vigadó koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.08.27. Klauzál Ház programok 2021 / 2022. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2021.08.28. Pesti Vigadó koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.08.28. Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara koncertek 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.28. MVM koncertek 2021
2021.08.28. Balázs János koncertek 2021. Online jegyvásárlás
2021.08.28. - 2021.08.29. Óbudai Danubia Zenekar koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.08.29. Festetics Palota Budapest 2021. Koncertek és online jegyvásárlás
2021.08.29. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.08.29. Óbudai Danubia Zenekar koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.06.15. - 2021.09.01. Benczúr kert programok 2021. Benczúr Kerti Esték, online jegyvásárlás
2021.09.04. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.09.04. Matinékoncertek 2021. Szombati koncertek a Liszt Ferenc Emlékmúzeumban, online jegyek
2021.09.04. - 2021.09.05. Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.09.08. Óbudai Danubia Zenekar koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.09.09. - 2021.09.10. Budapesti Fesztiválzenekar koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.09.11. Klauzál Ház programok 2021 / 2022. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2021.09.11. Matinékoncertek 2021. Szombati koncertek a Liszt Ferenc Emlékmúzeumban, online jegyek
2021.09.13. Hegedűs Endre koncertek 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.13. Pesti Vigadó koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.09.13. Komolyzenei koncertek a Pesti Vigadóban 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.09.14. Budapesti Fesztiválzenekar koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.09.15. Pesti Vigadó koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.09.16. Festetics Palota Budapest 2021. Koncertek és online jegyvásárlás
2021.09.17. - 2021.09.18. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.09.18. Óbudai Danubia Zenekar koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.09.18. Klauzál Ház programok 2021 / 2022. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2021.09.18. Matinékoncertek 2021. Szombati koncertek a Liszt Ferenc Emlékmúzeumban, online jegyek
2021.09.18. - 2021.09.19. Budapesti Fesztiválzenekar koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.09.19. Zongorakoncertek Budapest 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.19. Zongoraest 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.19. - 2021.09.20. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.09.20. Klauzál Ház programok 2021 / 2022. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2021.09.20. - 2021.09.23. Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.09.22. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.09.23. Óbudai Danubia Zenekar koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.09.23. Benczúr kert programok 2021. Benczúr Kerti Esték, online jegyvásárlás
2021.09.24. Klauzál Ház programok 2021 / 2022. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2021.09.25. Matinékoncertek 2021. Szombati koncertek a Liszt Ferenc Emlékmúzeumban, online jegyek
2021.09.25. - 2021.09.26. Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.09.26. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.09.26. Klauzál Ház programok 2021 / 2022. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2021.09.28. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.09.28. - 2021.09.30. Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.09.30. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.10.01. - 2021.10.02. Óbudai Danubia Zenekar koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.10.02. - 2021.10.03. Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.10.02. - 2021.10.03. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.10.07. - 2021.10.09. Budapesti Fesztiválzenekar koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.10.08. Zongoraest 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.08. Zongorakoncertek Budapest 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.09. Komolyzenei koncertek a Pesti Vigadóban 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.10.09. Pesti Vigadó koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.10.09. - 2021.10.10. Metropolitan operaközvetítések MÜPA 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.09. - 2021.10.10. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.10.15. Klauzál Ház programok 2021 / 2022. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2021.10.20. Hegedűs Endre koncertek 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.20. Pesti Vigadó koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.10.20. Komolyzenei koncertek a Pesti Vigadóban 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.10.22. Balázs János koncertek 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.23. Metropolitan operaközvetítések MÜPA 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.23. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.10.25. Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertek 2021
2021.10.25. - 2021.10.31. Bartók Világverseny és Fesztivál 2021 Budapest. Vonósnégyes Verseny
2021.10.26. Óbudai Danubia Zenekar koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.10.28. Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.10.30. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.10.31. - 2021.11.01. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.01. Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.04. - 2021.11.05. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.04. - 2021.11.06. Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.05. Balázs János koncertek 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.05. - 2021.11.06. Óbudai Danubia Zenekar koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.05. - 2021.11.06. Budapesti Fesztiválzenekar koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.07. Budapesti Fesztiválzenekar koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.07. Concerto Zeneház koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.08. Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.08. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.12. Klauzál Ház programok 2021 / 2022. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2021.11.16. Óbudai Danubia Zenekar koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.18. Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.18. - 2021.11.21. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.20. Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.23. Hegedűs Endre koncertek 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.25. Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
Találatok száma: 265

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST**** SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért Budapest

Danubius Hotel Gellért Budapest

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partner

12 Revay Hotel Budapest

12 Revay Hotel Budapest

Az újonnan nyílt 12 Revay Hotel Budapest szívében helyezkedik el a főbb nevezetességek gyűrűjének ölelésében. Az Oktogon, Deák Ferenc tér, Parlament, Opera, Szent István Bazilika, Andrássy út és a Király utcai pezsgés mindössze néhány perc sétával elérhető. Bővebben


22 Rendezvényközpont és Boutique Hotel Budapest

22 Rendezvényközpont és Boutique Hotel Budapest

A Rendezvényközpont Budafok központi részén, a Törley Kastély és Törley Hungarikum Múzeum tőszomszédságában helyezkedik el. A rendezvényközpont négy teremből, azok kiszolgáló egységeiből, egy kültéri rendezvényhelyszínből és a 27 szobás Boutique Hotelből áll. Termeink minden típusú rendezvényhez ... Bővebben


ARCadia Hotel Budapest****

ARCadia Hotel Budapest****

Az ARCadia Hotel Budapest**** szállodának helyet adó történelmi épület a 20. század elején épült, az adott kor építészeti divatját, stílusirányzatát követve, mely vonzó választást jelenthet a fővárosba látogatók számára. 6 emeleten 113 szobával (economy, standard, superior, lakosztály) és egy kellemes ... Bővebben


Adina Apartment Hotel Budapest

Adina Apartment Hotel Budapest

A budapesti Adina Apartment Hotel pár percnyi távolságra található Budapest üzleti, szórakozó, bevásárló - és éttermi központjától. Bővebben


Alfa Art Hotel*** Budapest

Alfa Art Hotel*** Budapest

Az Alfa Art Hotel*** Superior Budapest közvetlenül a Duna parton, csendes környezetben található. Galéria, időszaki képzőművészeti kiállítások, hangversenyek teszik színesebbé a szálloda ajánlatát. Bővebben


Alice Hotel Budapest

Alice Hotel Budapest

A negyvenegy szobás Alice Hotel otthona az az 1800-as évek második felében épült Kallina Mór által megálmodott villa, amely eleganciájával tökéletesen illeszkedik az UNESCO által védett Andrássy út varázsához, miközben modern felszereltségének köszönhetően korunk minden elvárásának megfelel. Bővebben


Ambra Hotel**** Budapest

Ambra Hotel**** Budapest

Szállodánk 37 egyedi tervezésű szobával várja vendégeit a város szívében, csak néhány lépésre a legfontosabb turisztikai látnivalóktól, helyi éttermektől, bároktól. Élvezze széles választékú büfé reggelinket egy tartalmas városnézés előtt. A nap további részében snack és ingyenes kávé fogyasztható lobby ... Bővebben


Anna Hotel**** Budapest

Anna Hotel**** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben


1 2 3 4 ... 27   


Találatok száma: 624

Magyar Nemzeti Múzeum Kávéház

Magyar Nemzeti Múzeum Kávéház

A kávézó hétfő kivételével, nyitvatartási időben, gazdag étel-ital kínálattal várja a múzeumba látogatókat a középkori kőemlékeket bemutató hangulatos térben. Bővebben

Kiemelt partner

Galéria Kávézó Budapest - Continental Hotel

Galéria Kávézó Budapest - Continental Hotel

A Continental Hotel gasztronómiai kínálatának egyik fontos láncszeme a korhűen helyreállított, a legkönnyebben a főbejárattól megközelíthető Galéria Kávézó Budapesten. Bővebben

Kiemelt partner

Instant-Fogas Komplexum

Instant-Fogas Komplexum

Az Instant-Fogas Komplexum Budapest legjobb helye! Elképzelhető, hogy van újabb, lehet, hogy van zajosabb, biztos, hogy van nehezebben megközelíthető, valószínű, hogy van drágább, sőt olcsóbb is, de a szó magától értetődő értelmében, nincs jobb. Két - erdővé varázsolt - bérházról van szó, ahol minden ... Bővebben

Kiemelt partner

Gellért Söröző & Brasserie

Gellért Söröző & Brasserie

Egy söröző, ami nem akar több lenni, de az, nagyon. Budapest legrégibb sörözője 2015-ben a legújabb trendeknek megfelelő belső terekkel nyitotta meg kapuit, ami eddigi történetének új fejezetét jelentette. A kortárs magyar konyha ételei korántsem szokványos alapanyagokból készülnek, és a kézműves sörök ... Bővebben

Kiemelt partner

21 Magyar Vendéglő

21 Magyar Vendéglő

A 21 A Magyar Vendéglő tulajdonosainak célja volt egy olyan magyar éttermet létrehozása, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó Szindbádos gasztronómiai élményt. Békebeli magyar konyha 21. századi módon, minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeik mégis könnyebbek a régimódi ... Bővebben


36 Bisztró Budapest

36 Bisztró Budapest

Reggelitől a vacsoráig várjuk a környéken élőket és dolgozókat egészséges és természetes alapanyagokból készült friss és finom ételekkel. Bővebben


360 Bar

360 Bar

Amikor már nem elégít ki a földönjárás, és kell valami, ami az egekbe emel, akkor nézz fel hozzánk! Budapest legmagasabban berendezett rooftop bárjában 360 fokos panorámával várunk. A 360 Bár immár negyedik éve fogadja vendégeit a híres Párizsi Nagyáruház tetőteraszán, az Andrássy úton. Vendégeinket ... Bővebben


Alabárdos Étterem

Alabárdos Étterem

Hagyományos magyar ételek újragondolt formában, minőségi borok kíséretében. Ezt kínáljuk Önnek történelmi falak között a Budai Várnegyed szívében. Legyen a vendégünk! Bővebben


Almárium Gasztro Art Bisztró Budapest

Almárium Gasztro Art Bisztró Budapest

Almáriumnak valaha a ház fegyvertartó ládáját hívták, később a polgárság féltve őrzött kincseinek tárolására szolgáló szekrényt nevezték így. Manapság egyik becses kincsünk a magyar élelmiszer, amelyből szakértelem és szeretet hozzáadásával teremtünk csúcsgasztronómiát – bisztró hangulatban. Tesszük mindezt ... Bővebben


Amaretto Étterem Rubin Hotel Budapest

Amaretto Étterem Rubin Hotel Budapest

Amaretto Éttermünkben negyedévente megújuló étlappal várjuk kedves vendégeinket! Ételeink mindig friss, szezonális alapanyagokból készülnek, modern konyhatechnológia alkalmazásával. Nálunk az egészségtudatosan étkező vendégek és a magyar ízeket kedvelők is megtalálják a kedvencüket. Bővebben


1 2 3 4 ... 63   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Rákász Gergely koncertek 2021
Rákász Gergely koncertek 2021
2021. augusztus 6. 19:00
Oroszlány koncert programok 2021
Oroszlány koncert programok 2021
  • Oroszlány
2021. augusztus 7.
Szekeres Adrien koncert 2021 Balatonakali
Szekeres Adrien koncert 2021 Balatonakali
  • Balatonakali
2021. augusztus 13.

Ez is érdekelheti!


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 500 Ft -tól 74 999 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás