Székesfehérvári konferenciaterem a belvárosi Hiemer-ház Rendezvényközpontban 90-100 résztvevőig

Székesfehérvári konferenciaterem a belvárosi Hiemer-ház Rendezvényközpontban 90-100 résztvevőig

Kiemelt ajánlat
2019.01.01. - 12.31.

A belvárosban található történelmi műemlék épületben kialakításra kerültek nagyszámú rendezvényeket befogadni képes helyiségek. Az épület emeleti reprezentatív dísztermében 15-20 fős megbeszéléseket, tárgyalásokat lehet tartani. A házasságkötő- és rendezvényterem hétköznaponként konferenciáknak, előadásoknak adhat otthont, egészen 90-100 résztvevőig. A házasságkötő terem melletti fogadó- és rendezvényterem pedig ideális helyszíne kisebb, 40-50 fős összejöveteleknek, vagy sajtótájékoztatók megtartására.

Konferencia helyszín Székesfehérváron

A Hiemer-ház Székesfehérvár belvárosának egyik kiemelkedő értékű, felújított, egyedileg védett műemléki épületegyüttese, mely három középkori eredetű épület páratlan összeolvadásából jött létre.

A teljes körű felújításával a műemléki értékek megőrzése mellett az épületegyüttesbe beköltözött a 21. század, mely lehetőséget biztosít a modern kor igényeinek megfelelő, magas színvonalú szolgáltatások nyújtására.

Az előadásokhoz, konferenciákhoz szükséges különféle technikai eszközöket  a rendezvényhelyszín biztosítja.

Az épületben 24 órás őrző-védő szolgálat működik, ez biztosítja a rendezvények zavartalan lebonyolítását, a vendégek nyugalmát.

Termeink:

Házasságkötő- és rendezvényterem

A 100 fős rendezvényterem nemcsak a polgári szertartások méltó helyszíne. A légkondicionált terem hétköznapokon alkalmas konferenciák lebonyolítására. Korszerű, hangosítással és képrögzítésre alkalmas fix kamerával felszerelt helyiség.

Bálterem

Az épület Goldziher köz felőli szárnyának emeleti részén egy közel 250 m2-es, multifunkciós rendezvényterem került kialakításra. Székesfehérvár egyik legszínvonalasabb rendezvényhelyszíne lehetővé teszi változatos és sokszínű közösségi rendezvények, nemzetközi konferenciák befogadását. A színhely a városban és a régióban is vonzó lehet szakmai szervezetek, oktatási intézmények, gazdasági társaságok részére.

A közel 250 m2-es bálterem multifunkciós rendezvényteremként különböző típusú események megtartására is alkalmas. A 160 fős előadások, konferenciák mellett állófogadások, 100 főig ültetett ebédek helyszíneként is ajánlott.

Gótikus terem

A középkori hangulatot idéző helyiségcsoport a Goldziher köz és az Oskola utca sarkán, az épület földszintjén található. A gótikus csarnokból kialakított vendégtér kisebb konferenciák ideális helyszíne.

Boross Mihály terem

A Házasságkötő terem szomszédságában található rendezvényterem fő funkciója szerint sajtótájékoztatóknak ad otthont. A sajtóterem mobil hangosítással, LCD TV-vel felszerelt. Berendezése könnyen alakítható és variálható, így kisebb konferenciákra is kitűnő helyszín.

Moskovszky terem

Az épületegyüttes Városház térre néző részének legszebb helyisége az emeleti sarokerkélyes díszterem, melyben Pich Ferenc 1828-32 közt készült, restaurált klasszicista falképe látható. A díszterem 10-20 fős megbeszéléseknek, kisebb konferenciáknak ad helyszínt. Átadása óta számos ország nagykövetét fogadta már, s nem egy fontos bejelentésnek adott méltó keretet. A díszterem mellett található a nyitott kéményes régi „füstös konyha”, mely a rendezvények kiszolgáló, fogadó helyiségének funkcióját tölti be.

Technikai felszereltség:

  • projektor
  • vászon
  • flip-chart tábla
  • prezenter
  • pulpitus
  • beépített hangosítás (mikrofonok, mikroportok)
  • wifi
  • klimatizált helyiségek
  • portaszolgálat / recepció

2019.01.01. - 2019.12.31.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Kapcsolat, elérhetőség
Kontakt személy:
Virag.zsuzsanna@proalbaregia.hu
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG