Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz: Gasztronómia, wellness, gyógyászat
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz: Gasztronómia, wellness, gyógyászat
Fedezze fel velünk az őszi színekben pompázó természetet a mesebeli Tisza-tónál!
Fedezze fel velünk az őszi színekben pompázó természetet a mesebeli Tisza-tónál!
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Tóparti wellness pihenés idilli környezetben Gyopárosfürdőn!
Tóparti wellness pihenés idilli környezetben Gyopárosfürdőn!

Ünnepélyes megnyitóval indították útjára a Hercegasszony Hotelt Mezőtúron, a Körös túrtői holtágának közvetlen vízpartján. A stílusos, történelmi múlttal büszkélkedőhotel június 19-től várja a vendégeket, addig tesztüzemben tökéletesítik szolgáltatásaikat a vendégek igényeinek hiánytalan kielégítéséért.

A frissen megnyitott Hercegasszony Hotel szállodavezetője, Fekete Tünde Szabina nyitóbeszédében mutatta be a kúria színes múltját, amelyből ihletet merítve építették újjá a hercegasszonyként emlegetett korábbi tulajdonos, Lelbach Irén stílusát és a 30-as évek nemesi életének hangulatát megidéző hotelt.

- Minden nehézség és történelmi vihar ellenére a mezőtúri határban ma is van egy Hercegasszony útja, amely a Hercegasszony Kastélyhoz vezet. Még mindig jelen van Mezőtúr helytörténeti emlékeiben egy asszony, akit hercegasszonyként emlegetnek, és akinek nevét a valamikori lakhelyét a most átadásra kerülőhotel tartja fent és viszi tovább, hogy ne merüljön feledésbe. – mondta a szállodavezető.

A megnyitó vendégei – köztük Herczeg Zsolt, Mezőtúr polgármestere, és a környező települések polgármesterei – a beszédek után körüljárhatták a két épületből álló hotelt, amelynek 7 egyedileg berendezett szobájában, és 10, konyhával felszerelt apartmanjában közel 50 fő szállhat meg. A meghívottak a hotelhez tartozó Irene Bisztroban kóstolhatták meg Csécsei Lászlóchefremek kreációit. Az ízcentrikus szakács szezonalitáson és a frissességen alapuló konyhájában csak a legfrissebb, helyiektől beszerzett alapanyagok kerülnek minden szállóvendég és külsős vendég tányérjára.

2017-05-29 13:56:48