ÉletMagtár Kétvölgy Őrségi Rendezvényközpont és Öko Szálláshely

Szállásfoglalási lehetőség
TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner
9982 Kétvölgy , Ritkaháza Fő út 53. (46.883965 x 16.210695) Megnézem a térképen

Erősítő és egészségtudatos szálláshely pároknak, családoknak és rendezvényhelyszín is. Az Életmagtárház erdei portán, tóparton, idilli, csodálatos energiájú helyen található, ami több, mint rendezvényhelyszín, több, mint szálláshely. Olyan találkozások, közösségek születhetnek itt, amelyek segítik a belső értékek megismerését, inspirál a fejlődésre, egyúttal gyakorlati tapasztalatok megszerzésére is ösztönzi az összes résztvevőt. Saját szervezésű programjaik mellett örömmel adnak otthont rendezvények, tréningek megtartásához.

ÉletMagTárHáz rendezvényközpont

Az ÉletMagtárHáz a falu ritkaházi (Ritkarovci) szórványtelepülés szerkezetű részén található, egy csendes, minden urbánus zajtól és szennyeződéstől mentes, 11 hektáros erdei portán, tóparton, idilli, csodálatos energiájú helyen. Kiváló helyszín pihenéshez, feltöltődéshez.

Az ÉletMagtárHáz nem csupán szálláshely, hanem kis létszámú rendezvények ideális helyszíne is.

Saját szervezésű programjaink mellett örömmel adunk otthont rendezvények, tréningek megtartásához:

•      családi rendezvények, évfordulók, ünnepek
•      mikro esküvők
•      céges rendezvények, csapatépítés
•      elvonulások

Szálláshelyeink

ÉletMagTár Tóra Néző Apartman

A szálláshely a tulajdonosok házától izoláltan, különálló épületben helyezkedik el, tóra és a gondozott kertre, illetve a környező erdőre néző nappalival és terasszal. A modern, minden igényt kielégítő elegancia, igényes kialakítás, egyszerűség, természetes építőanyagok, sok fa, üveg és a hagyomány becsempészése adja az épület és a belterek harmonikus békéjét. Az apartman környezetbarát, tudatosan nincs benne sem mikrohullámú sütő, sem TV. Téli fűtési szezonban 21 oC -ra tudjuk garantálni a felfűtést. Kérjük vegye figyelembe, hogy egy önálló erdei apartmant bérel, ami nem minden esetben képes biztosítani ennél magasabb hőfokot.

A szállás tartalmazza:

 • ingyenes parkolás
 • ingyenes WiFi
 • saját vizesblokk
 • saját konyha
 • bográcsozási lehetőség

ÉletMagTár Panoráma Apartman (tetőtér)

A szálláshely a tulajdonosoktól különálló bejárattal rendelkezik, zöldellő völgyre és erdőre néző panorámával. A modern, minden igényt kielégítő elegancia, igényes kialakítás, egyszerűség, természetes építőanyagok, sok fa, üveg és a hagyomány becsempészése adja az épület és a belterek harmonikus békéjét. Az apartman környezetbarát, tudatosan nincs benne sem mikrohullámú sütő, sem TV.

A szállás tartalmazza:

 • ingyenes parkolás
 • ingyenes WiFi
 • saját vizesblokk
 • saját konyha
 • bográcsozási lehetőség

Erdei jacuzzis dézsafürdő

Különleges helyszínünkön, egy erdőben, csodás rálátással a tóra és az erdei parkra, tudja élvezni barátaival, családjával, szerelmével ezt a szabadtéri, ám fedett jacuzzis dézsafürdőt.

Fontos tudnivaló:
A dézsa felfűtése hagyományos úton, fával történik, aminek időtartama körülbelül 5 óra, ezért a dézsázási igényt kérjük előre bejelenteni, különösen, ha már az érkezés napján szeretnék azt élvezni. Strandpapucsról, köntösről kérjük, Ön gondoskodjon.

DÉZSAHASZNÁLAT ÁRAI LÉTSZÁMTÓL FÜGGETLENÜL

 • első felfűtés: 15 000 Ft
 • következő napok felfűtései: 6 000 Ft/nap

A dézsahasználat árát a szállás árán felül kérjük megfizetni, a szállás második részletével.

Erdei panorámás, elegáns hangulatú szaunaház

A szaunázás jótékony hatásai a szauna szerelmesei előtt ismertek. Csodás kilátással bíró szaunánk a természetben helyezkedik el és a látvány bentről-kintről magával ragadó. Hidegvizes merülő helyett a hidegvizes zuhanyzást tudjuk helyben ajánlani. A szaunázáshoz szaunalepedőt biztosítunk. Strandpapucsról, köntösről kérjük, Ön gondoskodjon.

A szaunába sem alkoholos, sem más ital és étel nem vihető be.
A szauna körülbelül 45-60 perc alatt fűthető fel, így szaunázási igényét kérjük, időben jelezze.

A SZAUNA LÉTSZÁMTÓL FÜGGETLENÜL BÉRELHETŐ.

A felfűtés 20 000 Ft/alkalom.

Szív-sziget szertartás és ceremóniahelyszín bérlése

Ünnepeljétek esküvői és szertartás helyszínünkön, egy Szív alakú Szerelem-szigeten a szerelmet, szeretett és közös életetek első pillanatait.

Romantikus, kis létszámú mikro esküvők a természetben (lakodalom helyszínétől függetlenül).

Ezen időben biztosítjuk az

 • ülőhelyeket (szigeten és a tóparton)
 • könyöklő kerek asztalokat a pezsgős koccintáshoz
 • a Szív-szigetet berendezzük a pár kívánságának megfelelően az ünnepi szertartáshoz
 • igény esetén hangosításról gondoskodunk

Szertartásvezetőt javaslunk, amennyiben erre is igény merül fel.

Fotóst ajánlunk.

Virágdíszítés (+ boldogságkapu) leszervezését vállaljuk.

Catering megszervezésében segítünk.

Minimális bérlési idő: 2 óra.
Alapár: 150 000 Ft/ 2 óra. További minden megkezdett óra: 50 000 Ft.

Mikroesküvő és mini lakodalom

Amennyiben a lakodalmat is nálunk kívánjátok megrendezni szőlőlugasos, kemencés  Rendezvényteraszunkon egy tó partján, akár több napra szóló vigassággal, arra egyedi csomagajánlatot adunk, mely a Szív-sziget bérlését is kedvezően magában foglalja.

Mikroesküvők és kis létszámú lakodalmak (36 főig) számára örömmel biztosítunk lakodalmi helyszínt és szervezést.

Fotózási helyszín

Az ÉletMagTár csodálatos helyszínekkel rendelkezik ahhoz, hogy gyönyörű képek készüljenek akár a NagyNapról, akár bármely különleges időszakról. (évfordulók, gyermek érkezése, családról) Rét, erdőség, tó, csodás fények, virágok, harmónia és béke. Ez mind-mind megtalálható egy helyen. Ha szeretne igazán természet közeli képeket, válassza fotózási helyszínként az ÉletMagTárat és csodás környezetét. Hozza magával kedvenc fotósát vagy szeretettel ajánljuk a nálunk bevált fotósokat is!

Tájékoztató:

Az internet és a térerő a hely adottságai okán változó erősségű!

 Várunk Benneteket egész éven át!

2024.01.01 - 2024.12.31

Találatok száma: 3
Női elvonulás, belső utazás, női lélek gyógyítás, függőségi kapcsolatoldás Dr. Szabó Ágnessel

Női elvonulás, belső utazás, női lélek gyógyítás, függőségi kapcsolatoldás Dr. Szabó Ágnessel 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

A Prémium Női Lelki Elvonulás olyan nőknek ajánlott, akik önállóan szeretnék irányítani és megújítani a saját életüket egészséges, békés belső kapcsolódással, hogy elégedetten, kapcsolati és egyéb függőségek nélkül, boldogan élhessenek. A Prémium Női Lelki Elvonulás célja a saját Nőiséged gyógyítása ...

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt ajánlat
Öko rendezvények a természetben, az őrségi ÉletMagTár Rendezvényközpontban szálláslehetőséggel

Öko rendezvények a természetben, az őrségi ÉletMagTár Rendezvényközpontban szálláslehetőséggel 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Az ÉletMagTárHáz erdei környezetben, egy tó partján található. Idilli, csodálatos energiájú hely, ami több, mint rendezvényhelyszín, több, mint szálláshely. Olyan találkozások, közösségek születhetnek itt, amelyek segítik a belső értékek megismerését, inspirál a fejlődésre, egyúttal gyakorlati ...

Kiemelt ajánlat
Őrségi esküvő csodálatos természeti környezetben, romantikus és meghitt hangulatban

Őrségi esküvő csodálatos természeti környezetben, romantikus és meghitt hangulatban 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Romantikus, természet közeli, kis létszámú, meghitt hangulatú esküvőre vágysz? Mesebeli esküvőd tartsd az ÉletMagTárban! Ha igazán fontos számotokra, hogy ez a nap Rólatok szóljon, távol a világ nyüzsgésétől, akkor az ÉletMagTárHáz és csodálatos, mesebeli környezete az örömteli, ideális megoldás Nektek, tovább ...

Kiemelt ajánlat

Kétvölgyi programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Megadott intervallumban:
-tól
-ig