PROGRAMHELYEK
Zsüliett Vendégház
Zsüliett Vendégház Kőszeg. Igényesen kialakított kétágyas szobáktól - a 8 férőhelyes apartmanig, luxusapartman igény szerint megtalálható.
Zuglói Ifjúsági Centrum Budapest
A Zuglói Ifjúsági Centrum közösségi, közművelődési és szolgáltató színtér, ifjúsági programok helyszíne és szervezője. Elsődleges célcsoportja a 12 és 30 év közötti zuglói fiatalok. A Centrum nyitott közösségi tér, nyitvatartási időben szabadpolcos társasjáték kínálattal, csocsóval, pingponggal, ...
Zábori Cukrászat
A Zábori Cukrászat vállalja egyedi formatorták készítését. Kínálatukban szerepelnek még aprósütemények, bejglik.
Zádorvár Pécsely
Pécsely fölött egy 363 méter magas hegycsúcson, a Zádori-hegyen találjuk Zádorvár romjait. Zádorvár (Pusztavár) egy középkori gótikus vár volt. A romok újbóli életre keltése, feltárása és állagmegóvása napjainkban is folyik. A hegyről csodaszép látvány tárul a felkapaszkodó kirándulók elé a közeli Balaton ...
Zákány - Őrtilosi Vasút-oldal túraútvonal
A 4 kilométer hosszan tartó tanösvényen a túrázók az illír gyertyános-tölgyesek és bükkösök élővilágával ismerkedhetnek meg, miközben gyönyörködhetnek a Látó-hegyről és a Szentmihályhegyről eléjük táruló panorámában. Az útvonal a gyékényesi és az őrtilosi vasútállomásokat, és a zákányi és beleznai ...
Zánka ABC
A hét minden napján friss pékáruval, felvágottakkal, zöldség és gyümölcsválasztékkal, valamint papír-vegyi áruval várjuk kedves vásárlóinkat. Nyitva egész évben, minden nap, kivéve december 25-26. és január 1.
ZéHá Pub Budapest
Pub `Egyetem` a legjobb helyen. Csapolt sörök, Borok, Koktélok, Darts, Csocso, Kivetítő.
Zöld Bakancs Természetvédelmi és Természetjáró Klub
A klub várja soraiba azokat a fiatalokat ill. kevésbé fiatalokat, akik szeretnek közösen kirándulni, megfigyelő sétát tenni az erdőn-mezőn, teljesítménytúrázni, versenyezni. Meg akarják ismerni számukra felfedezhetetlen hazai tájakat. Szeretik az állatokat, növényeket, igyekeznek megismerni és ...
Zöld Dió Bisztró Komárom
Glutén, tej, tojás, szójamentes ételek. A bisztróban a fő hangsúly nem a mentességen van, hanem azon, hogy minőségi alapanyagokból egészséges ételeket készítünk. Ezzel megelőzzük a civilizációs betegségeket, vagy már a kialakult betegségeket kordában tudjuk tartani. Nem használunk ipari olajokat, ...