Borkonferencia 2024 Budapest
2024-ben 12. alkalommal kerül megrendezésre a hazai és nemzetközi borvilág kiemelkedő konferenciája. Melyen 2024-ben a `Trendek a borvilágban` téma köré épül a nap. Miként tud segíteni a mesterséges intelligencia a jelenkor bormarketingjében? Hol tart most a robotika és szőlőművelés kapcsolata? Milyen Európa leglátogatottabb borélményközpontja, a La Cité du Vin? Ilyen és ehhez hasonló érdekes témákban hallgathat előadást az, aki ellátogat Március 1-jén a Budapest Music Centerbe.
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.
Borkonferencia 2024
2024. március 1. 9:00
PROGRAMTERV
Agrárminisztériumi Köszöntő
Rókusfalvy Pál
Nemzeti Bormarketingért felelős kormánybiztos
Stratégia lépések a magyar bormarketingben
Hollósi Dávid
MBH Bank Agrár-és Élelmiszeripari Üzletág, ügyvezető igazgató
Magyar Bankszövetség Agrár Munkabizottság, elnök
Egy új korszak hajnalán
Prof. Dr. Szolnoki Gergely
Geisenheim-i Egyetem Piackutatás Professzora
Low/No Alcohol Trend- Alkoholmentesített borok világtrendje
Dr. Matthias Schmitt
Geisenheim-i Egyetem Kutatója
Alacsony alkoholtartalmú / alkoholmentes bor előállítása és érzékszervi optimalizálása - MASTERCLASS
Madaras Zoltán
Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet
Termékfejlesztés – Innováció
Gaëtan Séverac
Naïo technologies, társtulajdonos
Robotok a szőlőben
Florence Maffrand
La Cité du Vin-Head of Wine Partnerships & International Patronage
La Cité du Vin- Európa vezető borélményközpontja
Jakab Roland
Mesterséges Intelligencia Koalíció elnöke
Mesterséges intelligencia a bormarketingben
Unger Zsolt
Unger & Partners, tulajdonos
Csomagolási trendek a borpiacon
Csetényi Csaba
HG Media Csoport, tulajdonos
Innováció a prémium fogyasztók eléréséhez - Hogyan adjunk el bort drágán?
Dr. Lőrincz György & Ifj. Lőrincz György
St. Andrea Szőlőbirtok, Egerszalók
Bikavér MASTERCLASS - Törekszünk a jóra
KEREKASZTAL BESZÉLGETÉS
Téma: A magyar bor alkoholmentesített jövője
- Felkért résztvevők:
- Bányai Gábor-Főszerkesztő, Borigo.hu
- Geri Ádám-Felelős szerkesztő, Vince magazin
- Romsics László-Vezérigazgató, Csányi Pincészet
- Ruppert Ignác-Tulajdonos, Cellarius Kft.
A konferencia műsorvezetője:
Domián Emese
A programváltoztatás jogát a szervező fenntartják!
Forrás: az esemény közösségi oldala
További ajánlataink
2024.05.13. - 2024.05.15. | |
2024.05.14. - 2024.05.16. | |
2024.05.16. - 2024.05.18. | |
2024.05.17. - 2024.05.18. | |
2024.05.22. - 2024.05.23. | |
2024.05.22. - 2024.05.25. | |
2024.05.24. - 2024.05.25. | |
2024.05.29. - 2024.05.30. | |
2024.05.29. - 2024.05.31. | |
2024.05.30. | |
2024.05.31. | |
2024.06.01. | |
2024.06.01. | |
2024.06.05. - 2024.06.06. | |
2024.06.05. - 2024.06.06. | |
2024.06.07. - 2024.06.08. | |
2024.06.07. - 2024.06.08. | |
2024.06.12. - 2024.06.14. | |
2024.06.12. - 2024.06.15. | |
2024.06.15. | |
2024.06.19. - 2024.06.21. | |
2024.06.19. - 2024.06.21. | |
2024.06.22. | |
2024.06.22. | |
2024.06.26. - 2024.06.27. | |
2024.06.26. - 2024.06.27. | |
2024.06.28. - 2024.06.29. | |
2024.06.28. - 2024.06.29. | |
2024.09.14. | |
2024.10.06. | |
2024.11.30. | |
2025.01.11. |
Bestia Budapest
Lenyűgöző atmoszféra és enteriőr, pazar menü kiváló bárral kombinálva. Látványkonyhánk van, speciális bárstílusú ülőhelyekről eléd tárul az ételek alkotási folyamatának minden mozdulata. Kéthetente változó ebédmenüvel várunk minden hétköznap, hogy biztosan megtaláld nálunk kedvenc fogásaid.
Bocskai 3 Cukrászda
A Bocskai 3 Cukrászda a belváros szívében, a Nagymező utcában várja az édesszájúakat.
Cukorka Kávéház Csepel
Olasz, magyar és mexikói konyha számos ízletes étellel. Helyi fogásaink és salátáink friss és különleges ízviláguk miatt váltak ismertté. Élvezze a népszerű pizzákat vagy a levest alkoholos italokkal. Az édesszájúak is találnak kedvükre valót. Szeretettel készített tortáink vagy finom süteményeink is ...
Ellátó
Az ELLÁTÓ bár, teraszos bisztró, és nem sokára brunch is lesz. Heti 6 este élő zenével várunk. Foglalj asztalt bátran!
Hy5 Art Bar Restaurant Budapest
Az Ateliers Pro Arts /A.P.A.! Művészeti Központ földszintjén működik a Hy5 ART BAR RESTAURANT, ahol Art-Blues-Jazz-Latin zenei programokkal, különleges borokkal, a`la carte és napi menüvel várják a művészetkedvelő közönséget és a szórakozni vágyókat.
Márkus Étterem Budapest
Megújult belső terekkel, légkondícionált helyiségekkel, szezonális terasszal, magyaros és nemzetközi ízekkel várjuk betérő vendégeinket. Napi menüajánlatunk mellett tekintse meg színes ital- és ételválasztékunkat. Rendezvények, születésnapi partik lebonyolítását is vállaljuk 22 fős különtermünkben.
PINGRUMBA Étterem Budapest
A keleti fűszereket és helyi termelői alapanyagokat összeengedő, szezonálisan változó, ezeregy ízű ételeikkel és komoly kutatómunkával összeállított italkínálatukkal nem csak emlékezetes tálakat, de közösségi élményeket is szeretnének az asztalok mellé varázsolni.
Pasarét Club Étterem Budapest
A Pasarét Club Étterem Budapest legpatinásabb környezetében, egy nagymultú tornaklub műemlék épületében található. Barátságos klub-atmoszférát és minőségi vendéglátást nyújtva varázsolja el az ideérkezőket. Hosszúra nyújtott bárpulttal, és szeparált klubsarkokkal berendezett vendégtérben, a könnyen ...
Rákóczi Restaurant és Taverna Családi Vendéglő
Az étterem a hagyományos reform és magyar konyha remekeit kínálja. Különös hangsúlyt fordítunk a korszerű táplálkozással kapcsolatos előírások betartására. Vegetáriánus ételeink, a magyar specialitások között egyaránt megtalálható.
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!