Borkonferencia 2024 Budapest
2024-ben 12. alkalommal kerül megrendezésre a hazai és nemzetközi borvilág kiemelkedő konferenciája. Melyen 2024-ben a `Trendek a borvilágban` téma köré épül a nap. Miként tud segíteni a mesterséges intelligencia a jelenkor bormarketingjében? Hol tart most a robotika és szőlőművelés kapcsolata? Milyen Európa leglátogatottabb borélményközpontja, a La Cité du Vin? Ilyen és ehhez hasonló érdekes témákban hallgathat előadást az, aki ellátogat Március 1-jén a Budapest Music Centerbe.
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.
Borkonferencia 2024
2024. március 1. 9:00
PROGRAMTERV
Agrárminisztériumi Köszöntő
Rókusfalvy Pál
Nemzeti Bormarketingért felelős kormánybiztos
Stratégia lépések a magyar bormarketingben
Hollósi Dávid
MBH Bank Agrár-és Élelmiszeripari Üzletág, ügyvezető igazgató
Magyar Bankszövetség Agrár Munkabizottság, elnök
Egy új korszak hajnalán
Prof. Dr. Szolnoki Gergely
Geisenheim-i Egyetem Piackutatás Professzora
Low/No Alcohol Trend- Alkoholmentesített borok világtrendje
Dr. Matthias Schmitt
Geisenheim-i Egyetem Kutatója
Alacsony alkoholtartalmú / alkoholmentes bor előállítása és érzékszervi optimalizálása - MASTERCLASS
Madaras Zoltán
Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet
Termékfejlesztés – Innováció
Gaëtan Séverac
Naïo technologies, társtulajdonos
Robotok a szőlőben
Florence Maffrand
La Cité du Vin-Head of Wine Partnerships & International Patronage
La Cité du Vin- Európa vezető borélményközpontja
Jakab Roland
Mesterséges Intelligencia Koalíció elnöke
Mesterséges intelligencia a bormarketingben
Unger Zsolt
Unger & Partners, tulajdonos
Csomagolási trendek a borpiacon
Csetényi Csaba
HG Media Csoport, tulajdonos
Innováció a prémium fogyasztók eléréséhez - Hogyan adjunk el bort drágán?
Dr. Lőrincz György & Ifj. Lőrincz György
St. Andrea Szőlőbirtok, Egerszalók
Bikavér MASTERCLASS - Törekszünk a jóra
KEREKASZTAL BESZÉLGETÉS
Téma: A magyar bor alkoholmentesített jövője
- Felkért résztvevők:
- Bányai Gábor-Főszerkesztő, Borigo.hu
- Geri Ádám-Felelős szerkesztő, Vince magazin
- Romsics László-Vezérigazgató, Csányi Pincészet
- Ruppert Ignác-Tulajdonos, Cellarius Kft.
A konferencia műsorvezetője:
Domián Emese
A programváltoztatás jogát a szervező fenntartják!
Forrás: az esemény közösségi oldala
További ajánlataink
2024.05.02. - 2024.05.03. | |
2024.05.02. - 2024.05.03. | |
2024.05.04. | |
2024.05.04. | |
2024.05.08. - 2024.05.09. | |
2024.05.08. - 2024.05.09. | |
2024.05.10. - 2024.05.11. | |
2024.05.10. - 2024.05.11. | |
2024.05.13. - 2024.05.15. | |
2024.05.14. | |
2024.05.14. - 2024.05.16. | |
2024.05.16. - 2024.05.18. | |
2024.05.17. - 2024.05.18. | |
2024.05.22. - 2024.05.23. | |
2024.05.22. - 2024.05.25. | |
2024.05.24. - 2024.05.25. | |
2024.05.29. - 2024.05.30. | |
2024.05.29. - 2024.05.31. | |
2024.05.31. | |
2024.06.01. | |
2024.06.05. - 2024.06.06. | |
2024.06.05. - 2024.06.06. | |
2024.06.08. | |
2024.06.08. | |
2024.06.12. - 2024.06.14. | |
2024.06.12. - 2024.06.15. | |
2024.06.15. | |
2024.06.19. - 2024.06.21. | |
2024.06.19. - 2024.06.21. | |
2024.06.22. | |
2024.06.22. | |
2024.06.26. | |
2024.06.26. | |
2024.06.28. - 2024.06.29. | |
2024.06.28. - 2024.06.29. | |
2024.09.14. | |
2024.10.06. | |
2024.11.30. | |
2025.01.11. |
Sessions Étterem
Modern bisztró Budapest színházi negyedének közepén, mindössze pár perc sétára az Andrássy úttól, a legjobb magyar és nemzetközi tradíciók inspirálta fogásokkal. A Sessions a Hard Rock Hotel Budapest étterme.
Szabad Bisztró Budapest
A Szabad Bisztró Budapest első, kizárólag növényi alapanyagokat használó gasztrokocsmája. Vegán bárételekkel, a`la cart étlappal, változatos séf ajánlatokkal és hétköznapokon vegán napi ebédmenüvel várunk. Itallapukon prémium röviditalokat, kisüzemi cseh és lengyel import söröket, magyar ...
The Box Donut Budapest
Receptjeik kidolgozása során nagy hangsúlyt fektetnek az egyedi, de természetes ízek és az egészség harmóniájára. Minden fánk egyedi, kézzel készített finomság, amelyet szeretettel készítenek.
The Planteen Étterem Budapest
Küldetésük, hogy őrülten finom ételeket kínáljanak, amelyek egészségesek vásárlóik számára, és fenntarthatóak bolygónkon. Naponta változó menü, heti indiai ételek, a rajongók kedvenc heti ajánlatai, gluténmentes opciók, szezonális alapanyagok. Házi készítésű desszerteket, különleges kávékat, teákat is ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!