Élményfőzés Hévízen, tanuljon főzni profi körülmények között kiváló szakemberektől a FitKitchen-ben
Szeret sütni és főzni és új receptekkel kísérletezni? Szívesen elsajátítana új technikákat és elmélyítené konyhai tudását? Főzni tudó és szerető, fejlődni vágyó vendégek számára kínálunk élményfőzést-sütést FitKitchen élménykonyhánkban, ahol profi körülmények között tanulhat kiváló szakemberektől!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.
FitKitchen Főzőiskola programok Hévíz
2023. november 18.
Ismét Steak készítő workshop a FitKitchen kínálatában
A korábbi sikeres workshopokat követően novemberben ismét ellátogat hozzánk Németh Zoli séf, és változatlan tematikával a steak készítését tanítja meg a közönségnek.
A tökéletes steak titka
Felmerül a kérdés: milyen húst válasszunk, hogyan készítsük elő, és legfőképpen mennyi ideig süssük?
Az élménysütés során minden kérdésére választ kap, így többé Önnek sem fog gondot okozni az ízletes, szaftos steak elkészítése.
Zoli segítségével és iránymutatásával rib eye steaket sütnek a résztvevők steak burgonyával, bourbon mártással, friss salátával.
Kápráztassa el családját, barátait egy fantasztikus steak vacsorával!
Helyszín: Hotel Európa Fit****superior - Fitkitchen! A workshop exkluzív helyszínen, vadonatúj élménykonyhánkban zajlik. Bizonyára kísért már figyelemmel népszerű főzőversenyeket, garantáljuk, hogy a programon hasonló élményben lesz része.
Rib eye steak
A steak a húsimádók „number one”-ja. Sokan mégis félnek az elkészítésétől, pedig némi alapismeret birtokában az egyik legkönnyebben elkészíthető vacsora.
A rib eye, a borda gerinc felőli húsos része, zsírban gazdag, a legmárványozottabb, így kifejezetten zamatos és lágy. A jó steakhez a húst legalább három hétig kell a csonton érlelni. Érlelés során a marhahús a nedvesség jelentős részét elveszti, puhább lesz és gazdagabb az íze.
Jöjjön el és tanulja meg vendégséfünktől, hogy válasszon húst, miként történik az előkészítés, és mennyi idő a sütése.
Bemutatkozik Németh Zoltán séf
Mindig is vonzották az egzotikus ízek, különleges ételek és konyhák.
Ennek a szenvedélynek utat engedve, meg sem állt Hollandiáig, ahol hosszú éveket töltött egy helyi sushi étteremben koreai és japán séfek között. Ezután egy steak bárban japán séfek mellett megtanulta az igazi steak készítését, és az ételek egyediségét is magába szívta.
Hazatérve a hazai közönséget kápráztatja el különleges ételeivel, a Thai fogásoktól a sushin keresztül a steakekig. Hamburgerezője számos elismerésben részesült.
Nagy örömmel fogadta szállodánk megkeresését, mert a mai napig küldetése, hogy tudását és szenvedélyét átadhassa másoknak is.
Részvételi díj
A részvétel díja: 24 900 Ft/fő, időtartama: kb. 3 óra.
Jelentkezési szándékát kérjük, jelezze alábbi elérhetőségeinken. A részvétel előzetes fizetéshez kötött. Lemondásra a workshopot megelőző 14 napig van lehetőség, ezt követően a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.
A workshopon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött.
További részletek és jelentkezés:
Programkezdés: 13:00
A főzésre kényelmes ruhában érkezzen, a kezdés előtt negyed órával. A pultok elfoglalása, valamint az eszközökkel történő rövid ismerkedés után kezdetét veszi a főzés, séfjeink vezetésével és iránymutatásaival. Minden résztvevő egy adag ételt készít, amely a főzés végén (és közben) elfogyasztásra kerül. A program alatt korlátlan vízfogyasztást biztosítunk.
2023. december 9.
Mézeskalács készítő és díszítő workshop - a FitKitchen kínálatában
Főzni tudó és szerető, fejlődni vágyó Érdeklődőink számára elindítottuk minden hónapban megrendezésre kerülő tematikus Főzőiskolánkat. A jó hangulat mellett, célunk, hogy a résztvevők olyan tudással gazdagodjanak, amelyet aztán otthon is kamatoztathatnak.
Varázsoljon otthonába téli mesevilágot gyönyörű mézeskalácsokkal!
December 9-én élménykonyhánkban mézeskalács készítésre, díszítésre és kóstolásra invitáljuk egy finom kávé, vagy tea mellett, és ígérjük, hogy szuper hangulatban, az ünnepre hangolódva tanulhatják meg a résztvevők a díszítés minden fortélyát, nem mástól, mint a 2021-es Mestercukrász műsor győztesétől, Sznopek Verustól!
Program:
Sznopek Verus receptje alapján a legpuhább mézeskalács tésztája készül, ami elvihető, és az otthonában süthető.
A dekorálást előre elkészített mézeskalácsokon lehet megtanulni, készülhet házikó, díszek, amihez kedvet érez.
Kóstolni a program alatt lehet és kötelező, hozzá pedig kávét és teát kínálunk.
Az otthoni későbbi gyakorlást ajándék díszítőelemekkel segítjük.
Verus már a műsor megnyerése előtt számos díjat zsebelt be tortáival. Imád sütni és tanítani, küldetésének érzi, hogy minél több embernek átadja tudását és sütés iránti szenvedélyét.
Kápráztassa el ismerőseit, szeretteit saját díszítésű mézeskalácsaival!
A workshopot tartja: Sznopek Verus!
Sznopek Verus a Csodás Tortavilág megálmodója, a mézeskalács- és grillázstorta specialistája, valamint modern, extravagáns torták készítője. 2021-ben megnyerte a Mestercukrász című műsort, amely országos hírnevet hozott neki. Rendőri hivatása mellett a francia cukrászat szerelmese, online workshopokon bővíti cukrásztudását, követi a trendeket. Verus egy sziporkázó, pozitív személyiség, tele ötletekkel. Szívesen oktat, a workshop résztvevőinek számos praktikát is elárul majd a helyszínen...
Mézeskalács, a karácsony hírnöke
Mézeskalács díszítés terén vannak az újrakezdők, a kezdők, aztán a bátortalanok, akik régóta szemezgetnek már a lehetőséggel, hogy ezt a technikát elsajátítsák. A profikról most nem szólunk. :) Mi most lehetőséget biztosítunk mindannyiuknak, hogy exkluzív környezetben, ünnepi légkörben profi oktatótól tanulhassák el a díszítés csínját-bínját! Lesz terülő mázazás, cukorgyönggyel díszítés, hagyományos mézeskalács díszítés, kávézás, nassolás... Készül fektetett házikó és különböző ünnepi mintájú mézeskalácsok, amelyek akár ajándékok, akár a karácsonyfa ékei lehetnek. Egy remek anya-lánya, vagy barátnős program!
Részvételi díj
A program részvétel díja: 24 900 Ft/fő, időtartama: kb. 4 óra.
A részvétel előzetes fizetéshez kötött. Lemondásra a workshopot megelőző 14 napig van lehetőség, ezt követően a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.
A workshopon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött.
További részletek és jelentkezés:
Programkezdés: 10:00
A délelőtt folyamán Verus receptje alapján mindenki összegyúr egy mézeskalácstésztát, amelyet a workshop végén elvihet haza. A workshopon a Verus által előre megsütött mézeskalácsok dekorálásra készen várják majd a résztvevőket. Az ünnepi hangolódást szeretnénk még teljesebbé tenni, így a dekorálás alatt mindenki bátran csemegézhet a mézeskalácsból, mellé pedig finom kávét vagy gyógyteát is fogyaszhat. Minden résztvevő kap egy kis ajándékcsomagot a workshopon használt díszítőelemekből. A workshopra kényelmes ruhában érkezzen, a kezdés előtt negyed órával. A pultok elfoglalása, valamint az eszközökkel történő rövid ismerkedés után kezdetét veszi a díszítés, Verus iránymutatásával. Minden résztvevő dekorál fektetett házikót, illetve többféle ünnepi mézeskalácsformából választhat, és díszíthet neki tetszőt. A mézeskalácsok elviteléhez dobozt biztosítunk.
További ajánlataink

Hotel Európa Fit **** superior Hévíz
A Hotel Európa Fit****superior szállodában Hévízen a legkisebbektől a nagyszülőkig, mindenki megtalálja a számítását. Exkluzív belső terek, kényelmes, felújított standard és superior kétágyas szobáink, új egylégterű családi apartszobáink, exkluzív lakosztályaink, vadonatúj Roomli játszóház, tágas ... Bővebben

Brix Bistro Hévíz
A Brix Bistro célja, hogy a hévízi és környékbeli vendégkört bevezesse a kulináris élvezeteket rejtő konyhaművészet mennyei alkotásaiba. A bisztró belső dizájnja hozzájárul az élmény tökéletességéhez, modern kialakítása kiegészíti a gasztronómiai alkotásokat összképét. Bővebben

Annabella Étterem és Pizzéria
Hévíz belvárosától pár perc sétára kellemes nyugodt környezetben várjuk vendégeinket. Minden nap napi menü. Étlapunkon magyaros ételspecialitások, olasz étkek, közöttük a vékony tésztás pizza, tésztafélék. Vegetáriánus és lisztérzékeny vendégeket is teljes mértékben ki tudjuk szolgálni. Bővebben

Astoria Panzió és Kávéház
A panzió Hévíz központjában található a tótól illetve a gyógyfürdőkórháztól 100 méterre. A házban 5 db kétágyas, 2 db háromágyas, 2 db egyágyas 2 db apartman található. Szobáink mindegyike klimatizált, fürdőszobával, WC-vel, TV-vel felszerelt. Az épület sétálóutcai oldalán található a hangulatos ... Bővebben

Hotel Kalma*** Superior
Az exkluzív apartman szálloda Hévíz központjában, a sétálóutcában fekszik, a világhírű termál-tótól mindössze 5 percre található. A szálloda saját gyógyászati részlegében szakképzett kezek kényeztetik Önt tetőtől-talpig! Aromaterápiás, gyógy- vagy akár hydroxeur masszázzsal tüntetjük el megfáradt ... Bővebben

Kalma Villa
A Kalma Villa egy patinás hévízi villában kapott helyet, mely külső megjelenésében még ma is a XIX. század eleji gyógyfürdőváros hangulatát idézi. A Hotel Kalma bővítményeként funkcionáló Kalma Villa alig egy perces sétára található a hoteltől (kb. 100 m-re, részben lépcsőn), így a szálloda ... Bővebben

Kocsi Csárda Hévíz
A Kocsi Csárda 1985 óta fogadja vendégeit. Az étterem a világhírű hévízi tófürdőtől mindössze 300 méterre található. A betérő vendégeket mindig valami újjal, különlegessel várják, de a tradicionális konyha remekei sem hiányozhatnak az étlapról. Bővebben

Korona Panzió Étterem Hévíz
A hévízi Korona Panzió és Étterem a városközponttól és a világhíres Hévízi tótól 10 perces sétával könnyen elérhető. Tágas szobák, reggeli és félpanziós ellátás, családbarát szolgáltatások és a házigazdák baráti vendégszeretete a garancia arra, hogy nálunk jól érezze magát kicsi és nagy, idős és ... Bővebben

Macchiato Caffe & Lounge
Elegáns kávézó Hévíz központjában, a Hévízi-tótól 400 m-re, különleges kávé, sütemény, olasz sonka/sajt, és koktél kínálattal. Bővebben

Magyar Csárda
A Magyar Csárda több teremmel : Vadászterem, Magyaros terem, Csárda Galéria , kellemes kerthelyiséggel a világhírű hévízi tótól 200 m-re helyezkedik el. Árnyas, kellemes teraszán a meleg időszakban is igazi felfrissülés üldögélni akár egy pohár bor mellett is. Bőséges étlapjából mindenki találhat ... Bővebben

Platán Étterem Hévíz
Szállodánk éttermében bőséges büféreggelivel hozzuk meg étvágyát az ébredés után. Ebédidőben az évszázados platánfák alatt a szálloda napsütötte teraszán a` la carte étlapról választva ízleljük a konyhafőnök specialitásait. Félpanzió keretén belül vacsorára is változatos ételek széles kínálatát nyújtjuk. Az ... Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!