Jobb agyféltekés rajzolás, hogy gyönyörűen + magabiztosan rajzolj az élményrajzolás segítségével
Szálljon be az új Arteonba, engedje, hogy lenyűgözze az elegáns beltér és az intuitív kezelhetőség!
Szálljon be az új Arteonba, engedje, hogy lenyűgözze az elegáns beltér és az intuitív kezelhetőség!
Margitszigeti Színház Ajándékkártya - Hűség- és Kedvezménykártya a fára!
Margitszigeti Színház Ajándékkártya - Hűség- és Kedvezménykártya a fára!
Szilveszteri programajánló
Szilveszteri programajánló

Jobb agyféltekés rajzolás, hogy gyönyörűen + magabiztosan rajzolj az élményrajzolás segítségével

2020. december 5 - 6.

Élményrajzolás programunkat ajánljuk 10 éves kortól azoknak, akik olyan elfoglaltságot, hobbit keresnek maguknak, ami valódi kikapcsolódást jelent, és azoknak akik úgy érzik egyáltalán nem tudnak rajzolni, de szeretnék átélni, megtapasztalni az alkotás örömét, de azoknak is akik úgy érzik már tudnak rajzolni, de szeretnének fejlődni, és eljutni a hiperrealista ábrázolásmódig.

Jobb agyféltekés rajzolás otthon

A szigorító intézkedés miatt az élményrajzolás programok mostantól bizonytalan ideig csak online formában lesznek elérhetők.

Lehetőség nyílik magán, vagy kiscsoportos, és online egyéni és csoportos élményrajzolásra is.

A részvételhez mindössze egy okostelefonra, vagy számítógépre és webcamerára lesz szükséged és a Skype nevű programra. Nem kell aggódnod, ha bizonytalan vagy az eszközök használatában, mindenben végig segíteni fogunk. A fejlődésedet végig kísérjük a mobilon keresztül és minden segítséget megkapsz.

A 6 órás (9:00-15:00) online élményrajzolás díja: 10 000 Ft / fő + 2 000 Ft rajzeszközcsomag + 1000 Ft postaköltség.

A következő rajzeszközöket postán kapod meg: 2B, 4B, 8B-s ceruza, rotring, radír (hagyományos), gyurmaradír (monopol radír), hegyező, A/4 es méretű műszaki rajzlap, rajzlap alátét, grafitpor, 2 db speciális sablon, 3 db A5 kép.

Minden hétvégén indul!

Az időpontok és a jelentkezéshez szükséges linkek a weboldalunkon elérhetők.

Ha egyéni élményrajzolás programon szeretnél részt venni, akkor írj e-mail címünkre és felvesszük veled a kapcsolatot.

Nem szükséges meglévő rajztudás, mert az élethű rajzolás azonnal megy mindenkinek, mert ha figyelsz arra amit nézel, akkor látod amit le akarsz rajzolni. Nem kell fejlődnöd, és nem is fejlesztünk, mert már művész vagy.

Ahhoz, hogy láss, csak a figyelmedre van szükség, ami a jobb agyfélteke által történik. Ez nem koncentrációt jelent, hanem egy olyan ellazulást, amikor befogadóvá válsz a körülötted lévő világ látványára, a formák végtelen táncára. Ez a lelassulás megnyugtat, kiegyensúlyoz, energiával tölt fel. Igazi kikapcsolódás a bal agyféltekétől. Hatalmas élményként írják le ezt, akik az élményrajzoláson részt vettek.

Ráébredsz, hogy ez a látásmód a természetedből fakad. Nem felejthető el, mert nem tudást ad, képességet, hanem rámutat arra, amivel már most is rendelkezel.

Az élményrajzoláson bárki részt vehet előképzettség nélkül 10 éves kortól, de 12 éves kor alatt csak felnőtt segítővel lehet részt venni.

Betty Edwards jobb agyféltekés rajzolási módszere alapján állítottuk össze az élményrajzolás tematikáját, a legrövidebb idő alatt a legnagyobb hatékonyságot szem előtt tartva.

A rajzolási feladat során egy A/5 ös méretű fekete-fehér fotó kerül megrajzolásra, tökéletesen élethűen a jobb agyféltekében rejlő művészi látásmód által. Ez a figyelemre épülő látás a legtermészetesebb, mindig elérhető, mindenki rendelkezik vele.

A jobb agyféltekés élményrajzoláson felfedezheted, hogy eddig is mindent láttál, de az évek során valami ezt eltakarta és elvezetett a tiszta látás, érzékelés állapotából a tudás irányába. Felszabadító felismerés az, hogy valójában eddig is élethűen rajzoltál, csak nem a megfelelő volt a figyelmed irányultsága és ez azt hitette el veled, hogy valami még hiányzik. Ráébredsz arra, hogy semmire nincs szükséged ahhoz, hogy láss, és erre mindig képes vagy, így bármikor immár magabiztosan  gyönyörű alkotásokat hozhatsz létre. 

Információk:

Az élményrajzolás programot Takács Bernadett képzett művésztanár és a rajzprogram lelkes, kreatív kis csapatának vezetői tartják.

Nézd meg az élményrajzolásokon készült videókat és riportokat a Youtube csatornánkon!


2020.12.05. - 2020.12.06.
2020.12.12. - 2020.12.13.
2020.12.19. - 2020.12.20.
2020.12.26. - 2020.12.27.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok


Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események