Levendulás ételek, tündérillatú levendula kóstolóasztal Halmos Mónika virággasztronómus kreációival
Ízutazás a Magyar Provence-ba. Tündérillatú levendula kóstolóasztal 6 féle finomsággal, koktéllal a MagyarProvence Levendulabirtokon. Halmos Mónika virággasztronómus kreációi.
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.
Virággasztronómia levendulás kóstolóasztal
Tündérillatú levendula kóstolóasztal 6 féle finomsággal, koktéllal a MagyarProvence Levendulabirtokon, Halmos Mónika virággasztronómus kreációi:
- Levendulás sajtkrémmel töltött paprika,
- Szendvicsfalatok magyar provence zöldségkrémmel,
- Céklás kókuszgolyó levendulás marcipánnal töltve,
- Kókusztejpite vörösboros levendulazselével,
- Levendulás keksz lila árvácskával.
- Pohárdesszert 4 cl pohárban: karamellizált alma, vörösboros levendulazselé friss virággal.
Innivaló: Levendulás és muskotályzsályás nyári koktél eperpürével.
Gyönyörűen megterített, feldíszített asztalon, folyamatos érkezéssel kóstolható.
Mónikával kellemes beszélgetés is lesz, mesélni is fog az ételekről és a levenduláról, és úgy általában a virággasztronómiáról.
Aki ismeri őt, tudja, mennyire élvezetes vele tölteni az időt, miközben finomabbnál finomabb ételeket kóstolhatunk...
További ajánlataink
2024.06.20. - 2024.07.21. |
Vánkos Bisztró és Panzió Badacsonyörs
Romantikus szobák, kényelmes szállás, speciality kávé, füstölgő kandalló, modern bisztrókonyha a tanúhegyek natúr boraival.
Víg Bacchus Fogadó
Különleges környezet a szőlőskertek ölelésében. Vidéki csend és nyugalom (…na jó, a madarak azért csicseregnek. Csodálatos panoráma a Balatonra minden szobából és teraszról. A főépületben és a Nyári lakban négy apartman várja lakóit.
Éliás Birtok Badacsonytomaj
A célunk egyedi, de mégis jellegzetes badacsonyi stílusú bor készítése. Borkóstolás a birtokon. Kiváló vulkanikus borok, balatoni panoráma, a régióból származó friss alapanyagokból készült ételek és csodás természet. Birtokunkon ez vár vendégeinkre.
Léránt Pince Badacsony
A Léránt család szőlőműveléssel és borkészítéssel kapcsolatos emlékei 1890-es évektől datálhatóak, ekkor építette meg Léránt György a borospincéjét, és telepítette a szőlőbirtokát. Ekkor még a települést Nemestördemicznek hívták, és a falu lakossága alig haladta meg a körülbelül 200 lelket. Akkor még ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!