Festői környezetben, öreg fák között található a négy csillagos Gróf Degenfeld Kastélyszálló.
Festői környezetben, öreg fák között található a négy csillagos Gróf Degenfeld Kastélyszálló.

Tarcali Tavasz - Bűbájos Hétvége 2017 Tarcal

3915 Tarcal, Tarcali pincészetek (lásd a programoknál)

Újra pezsgő hangulatú 3 napos tavaszi hétvége a bor, a bűbáj és a barátság jegyében Tarcalon! Ismét jókedvvel, vidámsággal, színvonalas programokkal, gasztronómiai izgalmakkal és nyitott pincékkel várunk ezen a hétvégén. A Bűbájos Hétvége programjai egyrészt a népi hiedelmekhez, népszokásokhoz, másrészt a termékenységhez, a nőiséghez, a szépséghez kapcsolódnak, de mindegyik program középpontjában Tarcal legnagyobb kincse, a tokaji bor áll. A pincészetek a rendezvény ideje alatt szívesen látják a szomjas vándorokat. Szombaton 12:00 órától, vasárnap és hétfőn 11 órától nyílnak ki a pinceajtók.

Cím: 3915 Tarcal , Tarcali pincészetek (lásd a programoknál)

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Tarcali Tavasz - Bűbájos Hétvége 

2017. április 29. - május 1.

Az idei Bűbájos Hétvége vendégei elsőként kóstolhatják majd a település összefogását szimbolizáló „Tarcal bort”. A löszön termett furmint-hárslevelű házasítás Tarcal palackba zárt íze - több borászat közös munkájának eredménye.
Az újdonság mellett megízlelhetitek Tokaj különleges pezsgőit, újkori boszorkányokként, seprűnyél helyett hőlégballonnal repülhettek a borvidék felett. 2 helyszínen,2 alkalommal élvezhetitek a Krakow Street Band lengyel utcazenekar koncertjét,de itt lesz vasárnap Szeder és Petruska is akusztikus koncertjeikkel, és tanúi lehettek Tarcal és Tarcal találkozásának is.
A rendezvény illusztris vendége ugyanis maga a Szerémségben található Tarcal-hegy, amelynek ízeit Maurer Oszkár borain keresztül ismerhetik meg a résztvevők.
Lesz kézműves vásár is a Pataky Borportánál, ahol igényes helyi kézművesek portékái között válogathattok.
Néha jól jön egy kis bűbáj, finom női praktika, hétköznapi varázslat ahhoz, hogy izgalmasabbá, élhetőbbé tegyük az életünket. A Bűbájos Hétvégén velünk lesznek a helybeli és más borvidékekről meghívott borásznők, akik nemcsak a boraikkal, hanem természetes kisugárzásukkal is megfűszerezik a napjainkat. A Kikelet kertjében vasárnap este tüzet is gyújtunk, szól majd a zene, a tarcali borászatok mind kitárják kapuikat, pohár nem marad üres, vendég nem marad szomjas a tarcali Bűbájos Hétvégén!

A Kikelet kertjében vasárnap este tüzet is gyújtunk, szól majd a zene, a tarcali borászatok mind kitárják kapuikat, pohár nem marad üres, vendég nem marad szomjas a tarcali Bűbájos Hétvégén!

Szombaton 12:00 órától, vasárnap és hétfőn 11 órától nyílnak ki a pinceajtók az alábbi helyszíneken:

 • Basilicus Borkultúra Központ
 • Dorogi testvérek
 • Gróf Degenfeld Szőlőbirtok
 • Kikelet Pince
 • Kern Pince
 • Majoros Birtok
 • Matyisák-Vízkeleti Pincészet
 • Myrtus Pince
 • Pataky Borporta
 • Tokajicum Borház
 • Volt Császári Birtokközpont és Pince- Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet

A felújított Terézia Kápolna egész hétvégén nyitva áll a nagyközönség előtt.

Az előadások és koncertek ingyenesek, a szervezett boros, pezsgős programok és a hőlégballonos események belépőjegy megvásárlásával látogathatóak. 

Forrás: az esemény honlapja, Facebook oldala

 

Találatok száma: 4

Gróf Degenfeld Kastélyszálló****

Gróf Degenfeld Kastélyszálló****

Festői környezetben, öreg fák között található a négy csillagos, légkondicionált Gróf Degenfeld Kastélyszálló, amelyben húsz kétágyas szoba és egy lakosztály várja a vendégeket. A monarchia-kori ...


Bor Bazilika Panzió Borozó

Bor Bazilika Panzió Borozó

Bor Bazilika Panzió a Tarcali pincesoron 80 főig vállalja családi és céges rendezvények megszervezését borkóstolóval, és 24 fő részére szállást is tud biztosítani.


Andrássy Rezidencia Wine & Spa*****

Andrássy Rezidencia Wine & Spa*****

Tarcalon található, az UNESCO Világörökség részét képező Tokaj-Hegyalján az Andrássy Rezidencia Wine & Spa***** . A szálloda egyedülálló kombinációban és színvonalon kínálja a wellness és ...


Pataky Présház

Pataky Présház

A Kopasz-hegy lábánál, a tarcali pincesoron található két vendégházunkba szeretettel várjuk kedves vendégeinket. Az egy telken álló két házban 4 fürdőszobás szobában összesen 10 fő részére tudunk ...
Találatok száma: 1

Eszencia Étterem

Eszencia Étterem

Az Andrássy Rezidencia Wine & Spa***** éttermében, az Eszencia étteremben nem mindennapi a kínálat. Tájjellegű és nemzetközi konyha, tokaji borok felhasználásával készült ételek, saját készítésű ...
KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Tarcali Tavasz - Bűbájos Hétvége 2017 Tarcal

Programajánlat