Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye az Észak-Magyarország régió vármegyéje, központja Miskolc. Északról Szlovákia, nyugatról Heves és Nógrád megye határolja. Az ország egyik legváltozatosabb vármegyéje, mert itt találkozik az Alföld az Északi-középhegységgel.
A tokaji borvidék, a zempléni hegyek, valamint a világ közepén, Erdőbényén található pincénk. Itt is borok, palackok, mondhatni, igazi ‘munka-pince’, ami a szőlő levét hivatott borrá varázsolni. Teszi ezt jelenleg a hagyományok tiszteletben tartásával, az aszúbor esetében, új gönci hordóval. Másrészt helyt ad a palackérlelésnek is. Mivel időnk jelentős részét a szőlővel vagy a borokkal töltjük – kérjük egyeztessünk előre időpontot ha a munkánk eredménye érdekli önöket.
A tokaji borvidék, a zempléni hegyek, valamint a világ közepén, Erdőbényén található pincénk. Itt is borok, palackok, mondhatni, igazi ‘munka-pince’, ami a szőlő levét hivatott borrá varázsolni. Teszi ezt jelenleg a hagyományok tiszteletben tartásával, az aszúbor esetében, új gönci hordóval. Másrészt helyt ad a palackérlelésnek is. Mivel időnk jelentős részét a szőlővel vagy a borokkal töltjük – kérjük egyeztessünk előre időpontot ha a munkánk eredménye érdekli önöket.
A tokaji borvidék, a zempléni hegyek, valamint a világ közepén, Erdőbényén található pincénk. Itt is borok, palackok, mondhatni, igazi ‘munka-pince’, ami a szőlő levét hivatott borrá varázsolni. Teszi ezt jelenleg a hagyományok tiszteletben tartásával, az aszúbor esetében, új gönci hordóval. Másrészt helyt ad a palackérlelésnek is. Mivel időnk jelentős részét a szőlővel vagy a borokkal töltjük – kérjük egyeztessünk előre időpontot ha a munkánk eredménye érdekli önöket.
Magyarország egyetlen ecetmúzeuma Bodrogkeresztúron. Egyedülálló ecetmúzeum, melyben megtekinthető bor- és ecetkészítési eszközök kiállítása, a világ eceteinek gyűjteménye, továbbá videók, cikkek, receptek várnak rád! Nézd meg professzionális kisfilmünket, melyből megismerhető az ecetek történelme, technológiája és kedvező élettani hatása. Múzeumunk a bodrogkeresztúri Borecet Művek pincéjében kapott helyet, és egyedi atmoszférája mellett nem csupán gasztronómiai műveltségünk szélesítéséhez járul hozzá, hanem maradandó ízélményt is nyújt a Tokaj-hegyaljai települések látogatói számára, teljesebb képet adva a táj öröksége iránt érdeklődőknek.
Magyarország egyetlen ecetmúzeuma Bodrogkeresztúron. Egyedülálló ecetmúzeum, melyben megtekinthető bor- és ecetkészítési eszközök kiállítása, a világ eceteinek gyűjteménye, továbbá videók, cikkek, receptek várnak rád! Nézd meg professzionális kisfilmünket, melyből megismerhető az ecetek történelme, technológiája és kedvező élettani hatása. Múzeumunk a bodrogkeresztúri Borecet Művek pincéjében kapott helyet, és egyedi atmoszférája mellett nem csupán gasztronómiai műveltségünk szélesítéséhez járul hozzá, hanem maradandó ízélményt is nyújt a Tokaj-hegyaljai települések látogatói számára, teljesebb képet adva a táj öröksége iránt érdeklődőknek.
Magyarország egyetlen ecetmúzeuma Bodrogkeresztúron. Egyedülálló ecetmúzeum, melyben megtekinthető bor- és ecetkészítési eszközök kiállítása, a világ eceteinek gyűjteménye, továbbá videók, cikkek, receptek várnak rád! Nézd meg professzionális kisfilmünket, melyből megismerhető az ecetek történelme, technológiája és kedvező élettani hatása. Múzeumunk a bodrogkeresztúri Borecet Művek pincéjében kapott helyet, és egyedi atmoszférája mellett nem csupán gasztronómiai műveltségünk szélesítéséhez járul hozzá, hanem maradandó ízélményt is nyújt a Tokaj-hegyaljai települések látogatói számára, teljesebb képet adva a táj öröksége iránt érdeklődőknek.
Szállás a Bükk-hegység lábánál, rönk vendégházban. Rönkházunk két szintes 75 m2-es házikó, összesen nyolc főt tud fogadni. A házat egyszerre csak egy párnak, családnak, baráti társaságnak adjuk ki, tehát Vendégeink foglalásukkal a teljes házat bérlik. Alsó teraszunkon egy párnás pihenő sarkot alakítottunk ki, ahol 6 személyes jakuzzinkkal kényeztetheti magát. 98 fúvóka biztosítja a wellness élményt. Hatalmas fenyőkkel körbeültetett kertünk teljesen elzárja a külvilágtól a pihenni vágyókat. A kisebb vendégekre is gondolva homokozó és játszó sarok került kialakításra a kertben. Ha főzni, sütni támad kedvük, biztosítunk a bográcsozáshoz szükséges eszközöket és fát.
Szállás a Bükk-hegység lábánál, rönk vendégházban. Rönkházunk két szintes 75 m2-es házikó, összesen nyolc főt tud fogadni. A házat egyszerre csak egy párnak, családnak, baráti társaságnak adjuk ki, tehát Vendégeink foglalásukkal a teljes házat bérlik. Alsó teraszunkon egy párnás pihenő sarkot alakítottunk ki, ahol 6 személyes jakuzzinkkal kényeztetheti magát. 98 fúvóka biztosítja a wellness élményt. Hatalmas fenyőkkel körbeültetett kertünk teljesen elzárja a külvilágtól a pihenni vágyókat. A kisebb vendégekre is gondolva homokozó és játszó sarok került kialakításra a kertben. Ha főzni, sütni támad kedvük, biztosítunk a bográcsozáshoz szükséges eszközöket és fát.
Szállás a Bükk-hegység lábánál, rönk vendégházban. Rönkházunk két szintes 75 m2-es házikó, összesen nyolc főt tud fogadni. A házat egyszerre csak egy párnak, családnak, baráti társaságnak adjuk ki, tehát Vendégeink foglalásukkal a teljes házat bérlik. Alsó teraszunkon egy párnás pihenő sarkot alakítottunk ki, ahol 6 személyes jakuzzinkkal kényeztetheti magát. 98 fúvóka biztosítja a wellness élményt. Hatalmas fenyőkkel körbeültetett kertünk teljesen elzárja a külvilágtól a pihenni vágyókat. A kisebb vendégekre is gondolva homokozó és játszó sarok került kialakításra a kertben. Ha főzni, sütni támad kedvük, biztosítunk a bográcsozáshoz szükséges eszközöket és fát.
A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.
A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.
A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.