Borkonferencia 2024 Budapest
2024-ben 12. alkalommal kerül megrendezésre a hazai és nemzetközi borvilág kiemelkedő konferenciája. Melyen 2024-ben a `Trendek a borvilágban` téma köré épül a nap. Miként tud segíteni a mesterséges intelligencia a jelenkor bormarketingjében? Hol tart most a robotika és szőlőművelés kapcsolata? Milyen Európa leglátogatottabb borélményközpontja, a La Cité du Vin? Ilyen és ehhez hasonló érdekes témákban hallgathat előadást az, aki ellátogat Március 1-jén a Budapest Music Centerbe.
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.
Borkonferencia 2024
2024. március 1. 9:00
PROGRAMTERV
Agrárminisztériumi Köszöntő
Rókusfalvy Pál
Nemzeti Bormarketingért felelős kormánybiztos
Stratégia lépések a magyar bormarketingben
Hollósi Dávid
MBH Bank Agrár-és Élelmiszeripari Üzletág, ügyvezető igazgató
Magyar Bankszövetség Agrár Munkabizottság, elnök
Egy új korszak hajnalán
Prof. Dr. Szolnoki Gergely
Geisenheim-i Egyetem Piackutatás Professzora
Low/No Alcohol Trend- Alkoholmentesített borok világtrendje
Dr. Matthias Schmitt
Geisenheim-i Egyetem Kutatója
Alacsony alkoholtartalmú / alkoholmentes bor előállítása és érzékszervi optimalizálása - MASTERCLASS
Madaras Zoltán
Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet
Termékfejlesztés – Innováció
Gaëtan Séverac
Naïo technologies, társtulajdonos
Robotok a szőlőben
Florence Maffrand
La Cité du Vin-Head of Wine Partnerships & International Patronage
La Cité du Vin- Európa vezető borélményközpontja
Jakab Roland
Mesterséges Intelligencia Koalíció elnöke
Mesterséges intelligencia a bormarketingben
Unger Zsolt
Unger & Partners, tulajdonos
Csomagolási trendek a borpiacon
Csetényi Csaba
HG Media Csoport, tulajdonos
Innováció a prémium fogyasztók eléréséhez - Hogyan adjunk el bort drágán?
Dr. Lőrincz György & Ifj. Lőrincz György
St. Andrea Szőlőbirtok, Egerszalók
Bikavér MASTERCLASS - Törekszünk a jóra
KEREKASZTAL BESZÉLGETÉS
Téma: A magyar bor alkoholmentesített jövője
- Felkért résztvevők:
- Bányai Gábor-Főszerkesztő, Borigo.hu
- Geri Ádám-Felelős szerkesztő, Vince magazin
- Romsics László-Vezérigazgató, Csányi Pincészet
- Ruppert Ignác-Tulajdonos, Cellarius Kft.
A konferencia műsorvezetője:
Domián Emese
A programváltoztatás jogát a szervező fenntartják!
Forrás: az esemény közösségi oldala
További ajánlataink
2024.05.13. - 2024.05.15. | |
2024.05.14. | |
2024.05.14. - 2024.05.16. | |
2024.05.16. - 2024.05.18. | |
2024.05.17. - 2024.05.18. | |
2024.05.22. - 2024.05.23. | |
2024.05.22. - 2024.05.25. | |
2024.05.24. - 2024.05.25. | |
2024.05.29. - 2024.05.30. | |
2024.05.29. - 2024.05.31. | |
2024.05.31. | |
2024.06.01. | |
2024.06.01. | |
2024.06.05. - 2024.06.06. | |
2024.06.05. - 2024.06.06. | |
2024.06.07. - 2024.06.08. | |
2024.06.07. - 2024.06.08. | |
2024.06.12. - 2024.06.14. | |
2024.06.12. - 2024.06.15. | |
2024.06.15. | |
2024.06.19. - 2024.06.21. | |
2024.06.19. - 2024.06.21. | |
2024.06.22. | |
2024.06.22. | |
2024.06.26. - 2024.06.27. | |
2024.06.26. - 2024.06.27. | |
2024.06.28. - 2024.06.29. | |
2024.06.28. - 2024.06.29. | |
2024.09.14. | |
2024.10.06. | |
2024.11.30. | |
2025.01.11. |
Bigfish Seafood Bistro Budapest
Budapest első tengeri bisztrója a város közepén. Válaszd ki a jégágyon felhalmozott halak, rákok, kagylók közül a kedvenceidet, és rendeld meg. Minden fogást frissen készítenek el, közvetlenül a rendelés után.
Biodevega Cafe & Restaurant
Üdvözlünk Magyarország első, ízig-vérig BIO ételműhelyében. Vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban dús, tápláló ételek kerülnek ki szakácsaink kezei közül, akik olyan főzési technológiákat használnak, amivel ezek az aranyat érő zöldségek és gyümölcsök vajmi keveset veszítenek tápértékükből. Ha ...
Bistro 17 -Egy falat belváros Budapest
Frissensültek, pizzák, hamburgerek, gyrosok, saláták, desszertek, üdítők, sörök, borok. Ételeinket kérheted elvitelre, valamint házhoz szállítva is.
Black Cab Burger
A marhahús mellett kétféle csirkével dolgozunk, saját kínálatunk mellett a vendégeink is összeállíthatnak saját ízlésük szerinti burgert. Giga Double Decker szendvicset és más finomságokat is kínálunk.
Black Swan Budapest
A Black Swan egy csipetnyi életre kelt történelem, egy igazi artdeco bár Budapest belvárosában. Célja, hogy a gasztronómiára és a magas szintű koktélkultúrára nyitott emberek számára biztosítson egy helyet.
Blue Fox The Bar
Ideális helyszín egy vacsora előtti vagy késő esti koktél elfogyasztásához. A Blue Fox The Bar izgalmas koktéljait a legjobb DJ-k kedvenc zenéjére és népszerű zenekarok élő koncertjeire mixeljük minden pénteken és szombaton.
BobPizza Restaurant
Étlapunkon a több generációt átívelő receptúrák alapján a tradicionális magyar ételektől, egészen a vegetáriánus, illetve halételekig minden megtalálható. Éttermünk híres a házi készítésű pizzáiról és a helyben sütött édességeiről. Borlapunk választékos kínálatát magyar pincészetekből válogattuk össze. ...
Bocanova Olasz Étterem és Pizzéria Budapest
Célunk, hogy vendégeink nagyon kellemes, igényes környezetben kóstolhassák meg a tradicionális olasz régiók konyháinak ízeit.
Bocelli Pizzeria Italia Budapest
Hamisítatlan Itália Buda szívében. Családias hangulat, udvarias kiszolgálás, eredeti olasz alapanyagok, autentikus receptek páratlan élményről biztosítják a hozzánk betérőket. Tavasztól késő őszig a meghitt belső hangulat a teraszon folytatódik még vonzóbb külsőt adva ezáltal a Bocellinek, amely éppúgy ideális ...
Bock Bisztró Budapest
Kellemes hangulatú a hely, a heti kínálat a pultnál táblára van felírva, a falakon képek és oklevelek sorakoznak és két hatalmas fakanál.
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!