Budapest SWING JAZZ FUNK Szilveszter
Budapest SWING JAZZ FUNK Szilveszter
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Soproni kikapcsolódás - Természet, kultúra, történelem, gasztronómia és színes programok!
Soproni kikapcsolódás - Természet, kultúra, történelem, gasztronómia és színes programok!
Decemberi nyereményjáték
Decemberi nyereményjáték

Hagyományok Háza programok 2018 / 2019. Online jegyvásárlás

2018. december 12.

A felújított Budai Vigadó régi pompájában újra várja a látogatókat Budán a Corvin téren.

Hagyományok Háza programok 2018 / 2019. Online jegyvásárlás

A Hagyományok Háza decemberi programjai

Muravidék-nap a Hagyományok Házában

2018. december 8.
Helyszín: Hagyományok Háza

Szlovéniában mintegy 6-8000 magyar él, zömük Muravidéken. A nap során alkalom nyílik megismerni az őrségi és lendva vidéki magyar tömb szokésait, hagyományait. Lesz népzenei mesterkurzus, kézműves és gasztronómiai bemutató, a Muravidék népzenéje című kiadvány bemutatója és nem maradhat el a gálaműsor és az azt követő mulatság, táncház sem.


Összefogás – jótékonysági koncert idős népzenészeinkért
2018. december 12. 19:00

Helyszín: Hagyományok Háza, Színházterem

Az Erdélyi Táncházzenészek Találkozóján 2014-ben a résztvevők fogalmazták meg az idős, zenészek megsegítésének gondolatát. Tették ezt őszinte szeretetből, hiszen egykori mestereik legtöbbje egészségügyi és anyagi gondokkal küszködik; nem tudnak már muzsikálást vállalni, ezáltal a mindennapi kenyerük előteremtése is gondot jelent. Az ötletet tett követte és számos táncházban szerveztek gyűjtést számukra.
Ebben az évben ez ügy felkarolására az Erdélyi Magyar Népzenészek Egyesülete, és a Hagyományok Háza nagyobb szabású akciót indított el neves erdélyi táncház zenekarok, zenészek fellépésével jótékonysági koncerteket szervez Kárpát-medence szerte. November folyamán Sepsiszentgyörgyön és Kolozsvárott, decemberben Marosvásárhelyen és Budapesten lesznek jótékonysági koncertek.

A sorozat utolsó előadást a budapesti Hagyományok Háza gyönyörűen felújított régi-új otthonában, a Budai Vigadóban tartják december 12-én 19 órától.


Amazonok, Danaidák - Mucsi János jubileumi portréműsor
2018. december 16., 19.00

Helyszín: Hagyományok Háza Színházterem

Mucsi János, koreográfus közel negyven éves alkotói-pedagógus munkássága előtt tiszteleg a jubileumi portréműsor. Az ünnepi alkalom apropója a 2018-ban megítélt érdemes művész kitüntetés és a kerek, 70. év betöltése.
Pályája során számos nívódíjjal jutalmazták alkotói tevékenységét. A hazai néptáncmozgalom országos fesztiváljain (Szolnoki Néptánc Fesztivál, Zalai Kamaratánc Fesztivál) 1983-1998 között minden alkalommal nyert koreográfiáival díjakat, nagydíjakat.

Mucsi János 1991-től 2007-ig volt a Duna Művészegyüttes művészeti igazgatója. Tevékenységének köszönhetően emelkedett a Duna Művészegyüttes a hivatásos társulatok rangjára. Sajátos, hazai és nemzetközileg is kitekintő folklór és táncszínházi arculatot alakított ki, amellyel a magyarországi táncmozgalom kiemelkedő helyét vívta ki. Az együttes munkatársain kívül a magyar néptánc és kortárstánc teljes alkotó élgárdáját kérte fel időről-időre közös értékek létrehozására a megújhodás érdekében.

Állami kitüntetései:  Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt (1997), Harangozó Gyula-díj (1998), Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkereszt (2005), „A köz szolgálatáért” érdemjel arany fokozata (2012), Magyar Érdemrend Tiszti keresztje (2014), Magyarország Érdemes Művésze (2018)

A program első felében a Paraszt Dekameron című táncszínházi darab kerül színpadra, melyet a Duna Művészegyüttes társulata erre az alkalomra újít fel.
A második részben a Szolnoki és Zalai Fesztiválok díjazott koreográfiáiból mutatunk be válogatást, hozzá Juhász Zsolt és Mihályi Gábor egy-egy mai táncképét, mint mindenkori főmunkatársak ajándékát.

Az est programja:

Paraszt Dekameron
Rendező-koreográfus: Mucsi János
„...az erotika mindig része volt a népi prózának. Még akkor is, ha a gyűjtők szemérmetességből nem gyűjtötték, vagy maguk a mesemondók ugyancsak szemérmetességből el se mondták ezeket…”
„...a „népmesé“-ről sok mindent megírtak már, de arról sosem szólt sem tudósi beszámoló, sem szubjektív vallomás, hogy benne a szerelem milyen erőteljesen foglal helyet. Sőt, nagy tudósok-akik különben sok valóságos és érdemleges dolgot mondtak el a népmese világáról-nemcsak, hogy nem emlegették, de kategorikusan tagadták a szerelem jelenlétét a népmesében...“
/ Nagy Olga nyomán /

Táncmesemondó koreográfusok:
Mándy Ildikó: Ádám – Éva;
Juhász Zsolt: Kicsi legény nagy a csicse;
Bognár József: Corpus delicti;
Pintér Béla: A bunkós...János;
Bozsik Yvette: Mediterrán mesék;Leánybúcsú
Horváth Csaba: Szonáta;
Kovács Gerzson: Az én kis vörös kakasom;
Juhász Zsolt: Dáridó

Amazonok
A táncdráma magyarországi délszláv és krétai görög motívumok segítségével idézi a néhai Amazonok misztériumtáncát és a nemek közti ősi harcot.

Szólót táncol: Horváth Eszter, Soós András
Zene: Kiss Ferenc

Menüett
Lírikus táncjáték viháncoló polka intermezzóval a „se vele, se nélküle” érzelmi hullámokon lebegve.
Szólót táncol: Tettamanti Niké, Juhász Zsolt
Zene: Pirnales

Ugrós
A Mezőföld közepén máig élő virtuóz, játékos páros ugrós tánc.
Táncolják: Szélpál - Bajtai Éva, Kalmár Sándor
Zene: Kiss Ferenc

Lányok
Fergeteges karikázó, játékos párválasztó öt lányra és egy „vesztes” fiúra.
Szóló táncol: Sasvári Csilla, Lázár Szabolcs
Zene: Kiss Ferenc

Danaidák
"Minden vétkekért bűnhődünk."
Táncdráma az ősi görög mitológiából, amely két királyfivér hatalomért folytatott tragikus csatáját mutatja be.
Danaosznak 50 lánya, Aigisztosznak 50 fia van. Aigisztosz a fiatalok kényszerházassága révén kívánja egyesíteni a királyságot, Danaosz azonban lányaival a nászéjszakán megöleti a fiúkat. Büntetésként a túlvilágon korsóikkal egy lyukas hordót kell a Danaidáknak örökkön-örökké töltögetniük.

Közreműködik: Papadimitriu Athina 
Szólót táncolnak: Szélpál- Bajtai Éva, Marosi Tímea, Sátori Júlia, Gábor Norbert, Kalmár Sándor, Lázár Szabolcs
Zeneszerző: Kiss Ferenc

Közreműködnek:
Duna Művészegyüttes
Magyar Állami Népi Együttes
Zalka-Bolyai Táncegyüttes
meghívott vendégelőadók


Közreműködik: Duna Művészegyüttes egykori és mai táncosai, Magyar Állami Népi Együttes, Zalka-Bolyai Táncegyüttes


Emlékül –Népzene színházban
Herczku Ágnes a „Hozomány” – Erdélyi népzene régen és most / Visa című lemezének alapján
2018. december 19. és 20. 19:00

Helyszín: Hagyományok Háza, Színházterem

„Szeretnénk minden nap tort ülni az elmúlás felett.” (H. Á.)

Herczku Ágnes Hozomány című legújabb népzenei albuma egy sorozatnak szánt kiadvány „első fecskéje”, amelyet azzal a szándékkal indított útjára, hogy a bő tizenöt év alatt tett gyűjtőútjain felhalmozott szebbnél szebb dalokat közkinccsé tegye. A lemez – mint az énekesnő minden szólóalbuma –, a Fonó Budai Zeneház gondozásában jelent meg. A dupla CD-kiadvány Gyűjtés c. lemezén a 2005-ös visai úton, Papp Andrástól, Nagy Amáliától, valamint lányaitól, Fodor Juliskától és Lovász Annától gyűjtött dalok és rikoltások válogatása szerepel, a másik, Revival című cd-n pedig Koncz Gergely prímás vezetésével, Visába való énekes és hangszeres népzenei összeállítások hallhatóak.

Az Emlékül című előadás ennek az albumnak a zenei anyagát mutatja be azokkal a visai (Erdély, Mezőség) asszonyokkal, akik a lemezen is hallhatók. De mint, ahogy már Herczku Ágitól megszokhattuk, nem „szimpla” koncertre ül be a néző, hanem – élve a színházi közeg nyújtotta lehetőségekkel és belső fantáziával –, egy színházi előadásra, ahol bőven folyik a zene és a tánc, de egy-egy jelenetre betekintést nyerhetünk azon kérdésekre és kételyekre, amelyek két világ házasításánál (falusi és városi, múltbéli és mostani) törvényszerűen felbukkannak.

Az előadáson a visai zenét és táncot olyan esszenciálisan ismerő és előadó zenészekben és táncosokban gyönyörködhetünk, akik a folklórt kevésbé, vagy egyáltalán nem ismerő nézőnek is felejthetetlen élményt tudnak nyújtani.

Zenészek: Koncz Gergely (hegedű), Hegedűs Máté „Kishega” (hegedű), Fekete Antal „Puma”(brácsa), Fekete Márton „Kispuma” (brácsa), Molnár Péter (nagybőgő)
Énekesek: Özv. Fodor Györgyné Nagy Juliska és özv. Lovász Györgyné Nagy Anna (Visa), Herczku Ágnes, Németh Ferenc
Táncosok: Baloghné Vatai Barbara Deffend Irén, Szappanos Tamás, Szél Gábor, Végső Miklós (Harangozó-díjas)

Zenei szerkesztő: Koncz Gergely és Herczku Ágnes
Hangfelvételek: Nikola Parov
Videó és képvetítés: Papp Kornél
Rendezte: Herczku Ágnes

Archív népzenei felvételek Kallós Zoltán és Herczku Ágnes gyűjtéseiből:
„Azt gondoltam, még a világ” 1963
„Halál, halál, kutya halál” – Lakatos Máriskó
„Amott kerekedik”; „Falu végén van egy kis házacska” – Özv. Nagy Dánielné Kis Amália (1918-2007)
„A gecsemáni kertje” – Papp András  (1938-2016)
Fotók: Urbán Ádám képei (2018, Visa), valamint válogatás Nagy Amália családi fotóiból és a HH Folklórdokumentációs Archívumának gyűjteményéből  

A Hozomány című lemez 2018 elején, a Fonó Budai Zeneház gondozásában jelent meg.
A lemez eladásából befolyó összeget Papp András és Nagy Amália családjának juttatjuk el.


Ünnepváró vásár
2018. december 7-16.

Helyszín: Hagyományok Háza, Corvin tér

A Hagyományok Háza idén újra megrendezi Ünnepváró programsorozatát, így decemberben tíz napon át adventi hangulatot varázsol a Corvin térre és a gyönyörűen megújult Budai Vigadóba.
Karácsonyhoz közeledve ünnepi díszbe öltöztetik a Hagyományok Házát és környékét, ahol igényes és egyedi ajándékok vásárolhatóak közvetlenül az azokat készítő népi iparművészektől, kézművesektől. A vásár mellett lehetőség lesz kézműves workshopokon saját ajándéktárgyak készítésére, az ünnepi hangulatot pedig népzenei koncertek, betlehemesek, gyermek- és családi programok teszik majd teljessé.


Aprók tánca - Gyermektáncház
Időpontok: 2018. december 7., 14., péntekenként 17.00 és 18.30 között

Helyszín: Hagyományok Háza, Halmos Béla terem

Gyermek-táncházunkban hétről-hétre péntek délutánonként fogadjuk régi és új barátainkat: szeretettel várjuk azokat a játszani, táncolni, énekelni, kézműveskedni vágyó gyerekeket és szüleiket, akik szeretnének megismerkedni az évkörhöz tartozó ünnepeink és jeles napjaink szokásaival. Minden héten más hangszerből szól a talpalávaló: duda, tekerő, citera, furulya, hegedű, kontra, bőgő, koboz, gardon. Decemberben Mikulásjárással, Luca-napi boszorkányságokkal, Karácsonyi Ünnepváró népszokásokkal, adventi készülődéssel, valamint az ezekhez a jeles napokhoz kapcsolódó táncokkal, zenével kézműves-foglalkozással várják a gyerekeket,


Figurás bérlet: Óbudai Népzenei Iskola koncertje
2018. december 6., 14.30

Helyszín: Hagyományok Háza, Színházterem
Az ünnepre való készülődés jegyében az Óbudai Népzenei Iskola diákjai és tanárai koncertje során felföldi és alföldi népzenei válogatást hallhatunk.


Eltáncolt mesék sorozat
Gödöllő Táncegyüttes: Pinokkió
2018. december 16., 11.00

Helyszín: Hagyományok Háza, Színházterem
Pinocchiot az olasz fából lett kisfiút bizonyára mindenki ismeri, de a „magyarul” táncoló Pinokkiót, az igazmondás nevelésének fontosságáról szóló történetet már kevésbé...
A Gödöllő Táncegyüttes Ficánkoló, Kiskamasz és Nagykamasz csoportjai mutatják be az ismert mese, a Pinocchio feldolgozását. Pinokkió történetét kalocsai és györgyfalvi táncokon keresztül tolmácsolják a szélesebb, néptáncra kevésbé fogékony közönség számára is.
Koreográfusok, rendezők: Tóth Judit és Moussa Ahmed


Újraírt népművészet - kiállítás Makoldi Sándor hagyatékából
2018. október 5. - december 20.

Helyszín: Hagyományok Háza, Kallós Zoltán kiállítótér
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10.00-18.00
A kiállítás ingyenesen látogatható!

Makoldi Sándor a németországi Veldenben született 1945-ben. Debrecenben, majd a budapesti Képzőművészeti Gimnáziumfestő szakán (1959–1963) végezte középiskoláit. Ezután az Egri Tanárképző Főiskolán (1965–1969) földrajz-rajz, majd Debrecenben a Kossuth Lajos Tudományegyetemen néprajz szakos diplomát szerzett (1979–1984). Élete döntően két városhoz köthető, hiszen mindkét helyen, Debrecenben és Tokajban is rendelkezett műteremmel. Több mint harminc évet tanított a debreceni Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola művészeti tanszékén, ahonnan 2007-ben vonult nyugállományba. 2017. július 22-én távozott a földi világból.
Festészete hűen tükrözi elméleti munkásságának eredményeit. A kezdetben akadémista, majd szürrealista táblaképek hamarosan – a XX. századra jellemző – dinamikus, expresszív-nonfiguratív alkotásokká váltak, amiből végül kialakult a magyarság hagyományaiba illeszkedő sajátos jelkép-festészete. A magyar nemzeti tradíciók továbbvitele erősen kolorista, szimbolikus képvilágban, anyanyelvi szintű képírásban teljesedett ki. Az immáron több évtizede felvállalt magyar hagyományok tudatos továbbvitele mellett a hasonló vizuális törekvések ösztönzését hivatásos néprajzkutatóként is szívügyének tartotta. Csoportos kiállításai gyermekeivel, tanítványaival, kollégáival, a magyar festészet új irányát jelölik, a vidéken is elérhető egyetemességet bizonyítva.
Így készült – Válogatás Dusa Gábor fotóiból a Budai Vigadó rekonstrukciójáról

Időpont: 2018. október 5. - december 20.
Helyszín: Hagyományok Háza, Maácz László fotógaléria
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10.00-18.00
A kiállítás ingyenesen látogatható!
2016 és 2018 ősze között. nem egészen két év alatt a Hagyományok Házának otthont adó Budai Vigadót a pincétől a padlásig felújították. Az 1899-ben épült Vigadó egykori tereit és díszítményeit - ahol lehetett - helyreállították, az egykori belső udvart befedték, lehetőséget teremtve táncházak, előadások, közösségi programok szervezésére. A tetőtér a Magyar Állami Népi Együttes birodalma lett, 65 év után végre lett az együttesnek saját próbaterme, öltözője. A Fő utca felé nyíló hatalmas üvegablakokon a kézműves műhelyek világába leshetünk be, a Corvin téri főbejárattól balra az eredetileg kávéház, majd étterem helyén különleges kiállítások születnek majd. Kiállításunkkal az elmúlt két év pillanataiba nyújtunk betekintést.

Forrás: Szervezők

Online jegyvásárlás


2018.12.12.
2018.12.16.
2018.12.19. - 2018.12.20.
2019.01.06.
2019.02.01.
2019.02.22. - 2019.02.23.
2019.02.28.
2019.03.22.
2019.03.29.
2019.04.25.
2019.05.17. - 2019.05.18.
2019.06.01.
Kapcsolódó időpontok

2018.12.07. - 2018.12.16. Ünnepváró vásár Budapest 2018
2018.12.07. - 2018.12.16. Adventi Ünnepváró Budapest 2018
2018.12.01. - 2019.01.26. Magyar Népi Iparművészeti Múzeum programok 2018
2018.01.01. - 2018.12.31. Hétvégi programok Budapesten 2018. Online jegyvásárlás
2018.01.01. - 2018.12.31. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2018
Találatok száma: 10

Jagelló Business Hotel***

Jagelló Business Hotel***

A kitűnő elhelyezkedésű Jagelló Business Hotel a budai üzleti negyedben található, az M1-es és M7-es autópályák és a Budapest Congress és World Trade Center közelében. Budapest budai oldalán, a 12. kerületben zöld környezetben várja vendégeit budapesti üzleti hotelünk 24 modern szobával. A szobák ... Bővebben


Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és ... Bővebben


Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Luxus kényelem a belváros szívében, 50 méterre a Vörösmarty tértől! Budapest 5. kerületének közepén,a Dunától pár perc sétára 2, 4, 6 fős teljesen felszerelt apartmanokkal várjuk! Központi elhelyezkedésű, mégis csendes, ideális pihenőhely egy hosszú, városnézéssel töltött nap után. Egyedi design, ... Bővebben


Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben


Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben


Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő ... Bővebben


Corinthia Hotel Budapest

Corinthia Hotel Budapest

Az 5 csillagos Corinthia Hotel Budapest szálloda 3 étteremmel, elegáns kávézóval és ingyenes wifihozzáféréssel várja a vendégeket a Nagykörúton. A vendégek a Royal Spa változatos szolgáltatásait is élvezhetik. Bővebben


Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Az 1906-ban épült és 2004-ben teljesen felújított Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest szálláshelye páratlan helyen, a Lánchíddal szemben található. Vendégeit luxus szállásokkal, feszített víztükrű medencével, fitneszteremmel, valamint egy étterem és bárral várja. Bővebben


Prestige Hotel**** Superior Budapest

Prestige Hotel**** Superior Budapest

A Budapest belvárosában 2015 áprilisában megnyílt Prestige Hotel Budapest visszaidézi a boldog békeidőket. A nagypolgári épület a 19. századból Hild József építész munkáját dicséri, aki a reformkor és a klasszicizmus legnagyobb alakjaként vonult be a történelembe. Csodálatos építészet és isteni ... Bővebben


Zara Boutique Hotel Budapest

Zara Boutique Hotel Budapest

A Boutique Hotel Budapest négy csillagos szálloda 2006. augusztusában nyitotta meg kapuit Budapest szívében, a nyüzsgő belvárosi sétáló-vásárló utca, a Váci utca, az élményt adó Vásárcsarnok és a felújított Szabadság híd közelében nyitott meg. Mindamellett, hogy kiváló közlekedési csomópontban van, ... Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Lap tetejére
Ár: 1 200 Ft -tól 5 900 Ft -ig Online jegyvásárlás

Országos Széchenyi Könyvtár

Programajánlat

Adventi Ünnepváró Budapest 2018
Adventi Ünnepváró Budapest 2018
 • Budapest
 • I. kerület
2018. december 7 - 16.
Ünnepváró vásár Budapest 2018
Ünnepváró vásár Budapest 2018
 • Budapest
 • I. kerület
2018. december 7 - 16.
Hétvégi programok Budapesten 2018. Online jegyvásárlás
Hétvégi programok Budapesten 2018. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • Több kerületben
2018.01.01. - 12.31.
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2018
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2018
 • Budapest
 • Több kerületben
2018.01.01. - 12.31.
Országos Széchényi Könyvtár programok 2018 Budapest
Országos Széchényi Könyvtár programok 2018 Budapest
 • Budapest
 • I. kerület
2018. december 12 - 14.

Szolgáltató

Hagyományok Háza
Hagyományok Háza
 • Budapest
 • I. kerület
Budai Vigadó
Budai Vigadó
 • Budapest
 • I. kerület
Magyar Nemzeti Galéria Adattár
Magyar Nemzeti Galéria Adattár
 • Budapest
 • I. kerület
A Budavári Palota Kupolája
A Budavári Palota Kupolája
 • Budapest
 • I. kerület

EZ IS ÉRDEKELHETI!

Radics Gigi Álomutazó dala, amiért 18 ezer kilométert utazott Radics Gigi Álomutazó dala, amiért 18 ezer kilométert utazott

A dal, amiért Radics Gigi 18 ezer kilométert utazott. Éld át újra Magyarország legnagyszabásúbb mesemusicaljét Radics Gigi és Varga Viktor vadonatúj zenéjével. A fülbemászó slágerhez egy olyan videóklipet készítettek az alkotók, amelyben a tavalyi előadás varázslatos pillanatait mutatják be. A csoda ...

Budapesti Nyári Fesztivál Ajándékkártya - Ajándék Önnek! Élmény a családnak! Budapesti Nyári Fesztivál Ajándékkártya - Ajándék Önnek! Élmény a családnak!

Varázsos nyári esték a BNYF ajándékkártyáján - Szerezze meg már most a jövő nyár kulturális csemegéit! A legjobb karácsonyi ajándék kultúrakedvelőknek! Ajándékozzon kihagyhatatlan nyári élményeket karácsonyra a Budapesti Nyári Fesztivál levásárolható Ajándékkártyájával, mi pedig egy élő fenyőfával ...


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 1 200 Ft -tól 5 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
Hagyományok Háza programok 2018 / 2019. Online jegyvásárlás

Legjobb élmények

Magyar Nemzeti Múzeum - interaktív múzeum látogatás
Corvina kiállítás
Nézze meg Budapestet az Óriáskerékről! Felejthetetlen látvány, kihagyhatatlan élmény!
A Csodák Palotája élmény minden korosztálynak!
A vezetés élménye! Várjuk a Közép-Európában egyedülálló autóverseny szimulátor központunkban!
Csobbanjon velünk a Dunába! Kétéltű buszos városnézés Budapesten.
12.000 felett
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
17.000 felett
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 felett
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket