ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
Újra Húsvéti Nyuladalom Siófokon! 4 napon át szuper programok sora vár minden korosztályt.
Újra Húsvéti Nyuladalom Siófokon! 4 napon át szuper programok sora vár minden korosztályt.
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Húsvéti wellness Hévízen a Bonvital felnőttbarát szállodában sztárfellépővel
Húsvéti wellness Hévízen a Bonvital felnőttbarát szállodában sztárfellépővel
Gyulai tavaszi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai tavaszi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Jazz Estek Szentendre 2023. Mondj igent a jazzre, fesztivál a Barcsay udvarban!

2000 Szentendre , Dumtsa Jenő utca 10. (47.66678 x 19.076683) Megnézem a térképen

Nyolc koncerttel várja közönségét a Jazz Estek Szentendre (JESz) rendezvénysorozat, amely idén a harmadik évéhez érkezett. Persze a jazz a Barcsay udvarban, ezen a meghitt és jó hangulatú szabadtéri színpadon nem három éve szólalt meg először; az idei programban több olyan muzsikus is szerepel, akik Szentendre jazz-hagyományát az utóbbi évtizedekben megalapozták, és ezt a helyszínt is nevezetessé tették: idén például a fesztivált Dresch Mihály legendás kvartettje zárja. A Jazz Estek Szentendre művészeti vezetője Zipernovszky Kornél.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Jazz Estek Szentendre 2023

A péntek délutáni nyitóprogram az iskolásoké: délután öttől a Vujicsics Tihamér Zeneiskola szaxofontanára, Nagy Viktor növendékei nyújtanak prelúdiumot, majd Tóth Viktor: Népmesék szaxofonnal című produkciója következik. Az iskolásoknak a szuggesztív és magával ragadó szaxofonos szóban is bemutatkozik, de azután ismert mesefilmek „hangsávját” adja hangszerén, állathangokat utánozva, a történetet kommentálva, zenében mesélve. 

A klasszikus zenétől nem távolodunk el az első nagyszínpadi koncerten sem, ugyanis Oláh Szabolcs gitáros saját együttesére, és még hozzá egy egész vonósnégyesre komponálta Silent Call című szvitjét, amelynek nemrég volt a lemezbemutatója. Az Oláh Szabolcs kvartett az Accord kvartettel nem csak erejét, hanem szépségét is megduplázza, új megvilágításba helyezve a két műfaj találkozását. Szabó Dániel zongorista kompozíciói hangoznak fel ezután, és ez is felér egy bemutatóval. A vezető magyar jazz szólisták ugyanis azt a repertoárt játsszák, amely a Los Angelesben nyolc éve doktoráló és tanító Szabó eredetileg amerikai zenekarának komponált és vett fel soron következő amerikai lemezére.

A Jazz Estek második napjának zongoristája Oláh Krisztián, aki fiatal kora ellenére már rengeteg elismerést bezsebelt, a legismertebb muzsikusokkal szerepel, mint legutóbb a Budapest Jazzfesztivál gálájának zárókoncertjén. Saját kvartettje, melyben öccse, Oláh Kálmán szaxofonozik, talán a legfontosabb számára, harmadik szerzői lemezét is velük adta ki tavasszal. A szombat este igazi gála lesz: Szőke Nikoletta gondoskodik egy újabb premierről: a híres énekesnő idén tavasszal all-star csapatot hívott össze Jazzplosion néven, a tavaly óriási sikerrel itt játszott László Attila, valamint Fekete-Kovács Kornél (MAO) és Balázs Elemér (BEGroup) részvételével, a Jazzplosion „tűzszerésze” pedig Barcza Horváth József bőgős. Minden tag saját szerzeményeivel járul hozzá a színes műsorhoz.

Ahogy az első nap a crossover és modern jazz, a második a vérlázító be-bop és a hangulatfestő jazzmelódiák, úgy a harmadik az etnojazz jegyében áll. Az EKTAR-ban a magyar etno-jazz sok évtizedes úttörője, Szőke Szabolcs gadulkán játssza kompozícióit, négy társa pedig, többnyire különleges hangszereken népzenei dallamokkal, akkordokkal, váratlan ritmusokkal és szokatlan hangszínekkel árnyalja azokat, híven a világzene lényegéhez. A zárókoncertet az idén (végre) Kossuth-díjjal elismert Dresch Mihály és zenekara adja. Magával hozza leghíresebb kvartettjének alaptagját, Lukács Miklóst, aki ezáltal harmadszor szerepel a Jazz Esteken, igaz, mindig másik zenekarral. A fesztivál szervezői remélik, a vendégek is olyan szívesen és hűségesen térnek vissza a Jazz Estekre, mint a világhírű magyar cimbalomművész.

A Ferenczy Múzeumi Centrum bemutatja

2023. június 2. péntek

17:00 A Szentendrei Vujicsics Tihamér Zeneiskola növendékkoncertje

Hangszerbemutatóval egybekötött mini koncert a Vujicsics Tihamér Alapfokú Zeneiskola fafúvós tanszakának szaxofonista növendékeivel.

Fellépők: Poják Zoltán Lőrinc, Gottlasz Kristóf, Bagi Walter, Huszti Keve és Galambos Csanád, Kocsis Ábris, Fáy Lukács, Bakó Noémi, Maróti Márton.

Felkészítő tanár: Nagy Viktor.

A program ingyenesen látogatható.

17:20 Magyar népmesék szaxofonnal – Tóth Viktor előadása iskolásoknak

Mesterkurzusokon vagy éppen gyerekeknek mesélve-zenélve egyaránt érvényesül Tóth Viktor szaxofonos, zenekarvezető, nemzetközileg elismert szólista bűvereje, amint erről a szentendreiek legutóbb, két éve már meggyőződhettek, amikor triójával szerepelt a fesztiválon. Ezen, az iskolásoknak szóló, különleges mozielőadáson a hangszerbemutató-beszélgetés után Tóth Viktor az ismert magyar népmesék rajzfilmjeire improvizál, imitálja az állatok hangját, a zene szárnyán a történettel repíti hallgatóságát és mosolyt csal kicsik és nagyok arcára. Sikerrel mesélt-zenélt már gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt, Észtországtól, Erdélyen és tengerentúlon át több hazai filmfesztiválon.

A program ingyenesen látogatható.

19:00 Oláh Szabolcs: The Silent Call

A gitáros Oláh Szabolcs mélységeket mutató, egyedi világába visz lélekteli, mesés zenéjével. A többszörös díjnyertes zeneszerző legújabb, The Silent Call című szvitjét tartalmazó albuma év végén jelent meg. A darab megírásához a szerző tanulmányozta a klasszikus és modern vonósnégyeseket, beleértve a jazz zenében való megjelenést is. Az igényes szvit szimbolikus felépítését egy meditatív ösvény állomásai mutatják, melyet a szerző a nyugati szellemtudományból merített. Mindebből egy megragadó, lélekemelő, derűs programot alkotott. Oláh partnerei a hazai jazz-élet kiemelkedő muzsikusai, a közreműködő vonósnégyes pedig a Junior Príma-díjas Accord Quartet.

„A Silent Call számomra egy jól megkomponált szvit letisztult előadása. Kifogástalan professzionalizmus és melegszívűség jellemzi ezt a felvételt.” – írta a darabról Howard Mandel, az Amerikai Jazzújságíró Szövetség elnöke.

Oláh Szabolcs – gitár
Cseke Gábor – zongora
Bögöthy Ádám – bőgő
Csízi László – dob
Mező Péter – hegedű
Veér Csongor – hegedű
Hargitai Bence – brácsa
Ölveti Mátyás – cselló

20:30 Szabó Dániel Quintet

A Szabó Dániel Quintet egy „középgenerációs” szupergrupp, tagjai hazánkban és nemzetközi vizeken egyaránt magasan jegyzett zenészek. A kvintett progresszív, de a közönség számára is befogadható, stimuláló zenét játszik. Intenzív és örömteli interakció, komplex ritmusvilág, burjánzó dallamok és modern harmóniák jellemzik előadásukat. A zenei anyag egy része Los Angeles-ben alakult ki, ahol a zenekarvezető az elmúlt 8 évben élt és alkotott. A „hazai” pályán megvalósuló előadást különösen izgalmassá teszi a kompozíciók magyar kollégákkal történő interpretálása, akik a saját kultúrkörükből és erőteljes egyéniségükből táplálkozva új színeket tesznek hozzá a zenéhez. Szabó Dániel rendszeresen dolgozik olyan nevekkel, mint Peter Erskine, Chris Potter vagy Joe LaBarbera, és fiatal élvonalbeli amerikaiakkal. Legutóbbi albuma, a Visionary, a JAZZIZ című szaklap egyik listavezetője lett. Szabó adta elő tavaly a Chick Corea által a Müpa számára komponált „Jazz Piano Concerto” zárótételét a posztumusz premieren, John Patitucci és Dave Weckl társaságában.

Szabó Dániel – zongora, kompozíciók
Ávéd János – szaxofon, fuvola
Bacsó Kristóf – szaxofon
Gyányi Marcell – nagybőgő
Csízi László – dob

2023. június 3. szombat

19:00 Oláh Krisztián Quartet

Oláh Krisztián Artisjus-, Junior Príma-, és kétszeres Orszáczky-díjas zongoraművész. A támogató és inspiráló családi közeg, melyben felnőtt, jó alapot adott tehetsége kibontakoztatására. Tizenhét évesen Marosvásárhelyen, 20 évesen a Montreux-i Jazz Fesztiválon nyert díjakat, három évvel később – első magyarként – döntőbe jutott a Monk Institute zongoraversenyén. Zenéjének fontos részét képezik a klasszikus zenei elemek és kompozíciós technikák a kortárs jazz improvizatív sodrása mellett. Zenekarával At the back of my mind (2020) címmel adtak ki bemutatkozó albumot, a Crescendo (2022) az impulzív ösztönös írásból a tudatosság felé fordul. Harmadik nagylemezük Music for 24/7 címmel idén jelent meg, közreműködik rajta Nagy-Britannia egyik emblematikus fúvós szekciója, a TRYPL Horns. A fantasztikus hangulatot teremtő zenekar műsora Krisztián saját szerzeményeire épül, ám a tagok mind nagyszerű improvizatőrök is.

Oláh Kálmán – szaxofon
Orbán György – nagybőgő
Serei Dániel – dob
Oláh Krisztián – zongora

20:30 Szőke Nikoletta Jazzplosion

Az ország egyik legnépszerűbb jazzénekesnője, Szőke Nikoletta sok egyéb felkérése mellett most látta elérkezettnek az időt, hogy olyan muzsikusokkal hozzon létre all-star jazz csapatot, akikkel régóta kapcsolatban áll. Tavaszi bemutatkozásuk után ez lesz a második fellépésük, amelynek gerincét a szólistaként is megnyilvánuló tagok szerzeményei adják, nem csak kirobbanóan életteli, hanem színes és változatos műsort is adva. A montreux-i jazz énekverseny győztesét, a Junior Príma-díjas Szőke Nikolettát többször az év énekesnőjének választották. A hazai koncerttermek és fesztiválok mellett lépett már fel nagy sikerrel New Yorkban, Tokióban, Brüsszelben, Koppenhágában, Londonban és Berlinben is, énekelt többek között Michel Legrand-nal, Bobby McFerrinnel, Kurt Ellinggel és Gregory Hutchinsonnal. Eddig hét szólólemeze jelent meg, a Moonglow címmel kiadott legutóbbinak a Grammy-díjas Helik Hadar volt a producere. Zenekarának tagjai közül László Attila a Gitármágia zenekarral, Barcza-Horváth József pedig Gadó Gáborral már szerepelt a Barcsay-udvarban. Balázs Elemér méltán népszerű saját együttesében, a BE Groupban sokáig énekelt Nikoletta is. Fekete-Kovács Kornél a Modern Art Orchestra vezetése mellett számtalan meghívást kap vendégszólistaként.

Szőke Nikoletta – ének
Fekete-Kovács Kornél – trombita
László Attila – gitár
Barcza-Horváth József – bőgő
Balázs Elemér – dob

2023. június 4. vasárnap

18:30 Ektar Instrumental Quintet

Az Ektar Instrumental Quintet a világzene, a kamarazene és az improvizatív jazz metszéspontjában muzsikál immáron huszonegyedik éve. Szőke Szabolcs a Hólyagcirkusz társulat, a Makám, a Tin-Tin és más nagyhatású zenekarok tagja vagy vezetője volt. Ezek eredményeit is beépíti az Ektar zenekarba, melynek nevével az „egyhúron pendülésre” utalnak, ugyanis az indiai szó jelentése pont ez: egy-húr. Szőke kompozícióit igen széleskörű inspirációk ihlették – balkáni-, közel- és távolkeleti kultúrák zenéi, Afrika, India, Európa népzenéi, de az Ektar zenéjében tetten érhetők a jazz, a régi-, és a kortárs zene hatásai is. Ez az eklektikusság megmutatkozik a hangszerelésben, az egzotikus hangszerek mellett a hagyományos jazz eszköztárát is használják, és az előadásban is: a szigorúan komponált darabok mellett nagyon hangsúlyosan jelen van náluk az improvizáció.

Szőke Szabolcs – gadulka
Váczi Dániel – szaxofon, glissotar
Csókás Zsolt – gitár
Benkő Róbert – nagybőgő
Sárvári Kovács Zsolt – dob

20:00 Dresch Quartet

Jelenlegi felállásában négy éve működik a Dresch Quartet, amelynek alapítója, a méltán elismert Dresch Mihály a 80-as évek óta a magyar zenei élet megkerülhetetlen alakjának számít. Munkásságát idén Kossuth-díjjal ismerték el. Zenekara következetesen és magabiztosan járja saját útját a magyar népzene és az afroamerikai jazz egyéni – a zenekarvezető és a mindenkori tagok által közösen kialakított – ötvözetével. Elkötelezettség a zenei koncepcióban, tisztelet és alázat a források iránt, kiemelkedő muzsikusok, új és örökzöldnek számító Dresch-szerzemények, sztenderdek Dresch-módra – mindezek együttese adja azt a zenei élményt, amit a kvartett koncertjeinek közönsége minden esetben az újszerűség érzésével gazdagodva tapasztalhat meg, különösen az egyes témák mindig friss összefűzése révén. Dresch az utóbbi években vonós kvartettjével, valamint Borbély Mihállyal közös zenekarával újabb sikereket ért el.

Dresch Mihály – szaxofon, fuhun
Lukács Miklós – cimbalom
Gyányi Marcell – nagybőgő
Csízi László – dob

A Jazz Estek házigazdája: Magyar Bálint

Magyar Bálintot sokan láthatták a Frank Sinatra szimfonikus swing est egyik főszereplőjeként tavasszal több városban is, vagy a Group’n Swing együttesben. A Zeneakadémia elvégzése után az énekes-színész ismertségét tévés szerződéseinek köszönheti, de hangjának sokoldalúságával az operától a rajzfilm-szinkronig mindent meg tud oldani, nagy népszerűségnek örvendtek a járvány alatti podcastjai is. Idén ő a Jazz Estek Szentendre házigazdája.

Napijegy: 3200 Ft, elővételben május 20-ig: 2900 Ft.

Jegyek online vagy személyesen a Ferenczy Múzeumban (Kossuth Lajos u. 5.) és a Tourinform Irodában (Dumtsa Jenő u. 22.) vásárolhatók.

A jazzhétvégén, június 2–4. között a Jazz Estek Szentendre karszalaggal a Ferenczy Múzeumi Centrum valamennyi kiállítása ingyenesen látogatható!

Találatok száma: 16

Skanzen Hotel Szentendre

Skanzen Hotel Szentendre

A szabadtéri múzeum közvetlen közelében található a Skanzen Hotel, mely Szentendre legnagyobb férőhelyes szálláshelye!

Kiemelt partner
Bükkös Hotel**** & Spa Szentendre

Bükkös Hotel**** & Spa Szentendre

Felnőttbarát szálloda vagyunk, 13 éves kortól fogadunk vendégeket. És akkor: Ha Te is rajongsz az olyan nyaralásért és kikapcsolódásért, ahol nem csak a hotel wellness részlegei pihentetnek, hanem a városi is szolgál számos meglepetéssel, akkor a szentendrei Bükkös Hotel**** & Spa a kedvenc szállodád lesz! ...

Czibulka János Kőhegyi Menedékház Szentendre

Czibulka János Kőhegyi Menedékház Szentendre

Szentendre és Pomáz közigazgatási területének határán fekszik a Visegrádi-hegység délkeleti „végváraként” is értelmezhető Kő-hegy. A hegy lapos fennsíkján található Kő-hegyi Menedékház hűen idézi a magashegyi menedékházak hangulatát. Aki betér ide, bizony hajlamos lesz megfeledkezni arról, hogy a térkép ...

Erika Vendégház és apartman

Erika Vendégház és apartman

Vendégházunk egész évben várja a kirándulni vágyó, ismereteket, élményeket gyűjtő szállóvendégeit, melyhez Szentendre és környéke kíváló lehetőségeket biztosít. A vendégházban három kétágyas szobánk (zuhanyzó, WC, kábel TV) és két apartmanunk (2 szoba,konyha , étkező, fürdőszoba WC-vel, kábel TV) kertre nyíló ...

Horváth Fogadó Panzió Szentendre

Horváth Fogadó Panzió Szentendre

A Horváth Fogadó és Panzió Szentendre történelmi belvárosában a Dalmát domb (Szamárhegy) lábánál, csendes helyen, zöldövezetben helyezkedik el, mégis a város központjától 5-10 perces gyalogos sétára található.

Ilona Panzió Szentendre

Ilona Panzió Szentendre

Az Ilona Panzió Szentendre belvárosában, a Fő tértől pár percre, a Dunakorzó és a Dunakanyar körút között helyezkedik el. Családias hangulatával, az udvaron gyermekcsúszdával igazi családi pihenést kínál a betérő vendégeknek.

Szent Andrea Panzió Szentendre

Szent Andrea Panzió Szentendre

A St. Andrea Panzió egy kis csendes szállás, ahol igazi vendéglátás várja a kedves vendégeket. Itt megkérdezik reggel, hogy aludt, itt nem kell külön fizetni a kávéért és a teáért. Nálunk az ünnepek is tovább tartanak. A panzióból indulva több kirándulási lehetőség is a vendégek aktív pihenését ...

Szigetmonostori Százesztendős Révészház

Szigetmonostori Százesztendős Révészház

A Révészház a Szentendrei-sziget lélegzetelállítóan szép természeti környezetének ölelésében fekszik. A kilátóteraszról egyedi szentendrei panoráma tárul elénk. A Révészház tökéletes választás a Dunakanyar és a Szentendrei-sziget meghódítására induló vízitúrázóknak, kerékpáros túrázóknak vagy ...

Vadrózsa Panzió Szentendre

Vadrózsa Panzió Szentendre

Szentendrén, a Pismány hegy déli fekvésű oldalán, eszményi, panorámás környezetben található a családias hangulatú Vadrózsa Panzió.

Apolló Panzió

Apolló Panzió

A város szívétől nem messze, a főút mellett található a magánszálláshely. A központhoz közel lévő, de mégis csendes kis hely zavartalan üdülést biztosít, a pihenni, kirándulni és napozni vágyók számára.

1 2   
Találatok száma: 23

Jászárokszállási Fogadó

Jászárokszállási Fogadó

A bejárat közvetlen közelében, 1 percre a Vasútállomás épületétől található a Jászárokszállásról áttelepített fogadó. Önkiszolgáló a’la carte éttermünk az eredeti vidéki ízeket csalogatja elő, a magyarországi tájegységekre jellemző regionális különlegességeket és a szezonalitást szem előtt tartva.

Kiemelt partner
Mádi Borozó

Mádi Borozó

A Mádi borozó és pinceétterem magával ragadó 19. századi hangulata mellett italkínálata miatt is kiváló választás lehet, hiszen a legjobb hazai kézműves borokat találhatjuk itt meg. A pinceétterem 30-60 fős vacsorák, fogadások, kisebb esküvőkre kínál exkluzív megoldást. A köztéri pinceborozónk ...

Kiemelt partner
El Mariachi Étterem

El Mariachi Étterem

Az éttermünkbe ellátogató vendégek kellemes mediterrán környezetben, színvonalas kiszolgálás mellett élvezhetik a hazai és a nemzetközi konyha egyedi ételválasztékát. Kora tavasztól késő őszig a mediterrán teraszon működő grillkonyha ízvilágából és gazdag napi ajánlatokból választhatnak az éhes ...

Határcsárda

Határcsárda

A Dunakanyar kapujában, Szentendre és Leányfalu határán, festői környezetben várjuk vendégeinket. 120 fős Dunára néző teraszunkon, 50 és 80 fős termeinkben kínáljuk a méltóképp világhírű magyar konyha válogatott finomságait. Éttermünkben vállaljuk rendezvények, esküvők, bankettek magas színvonalú ...

Korona Étterem Szentendre

Korona Étterem Szentendre

Éttermünk a város főterén, Szentendre legrégebbi és legnagyobb étterme, több mint kétszáz éve folyamatosan üzemel. Az étterem újra-és újra megújult az évek során, azonban belső tereit és hangulatát tekintve megtartotta rusztikus jellegét, mely magyar és külföldi vendégeink körében egyaránt nosztalgikus ...

Művész Étterem és Bisztró

Művész Étterem és Bisztró

Éttermünk Szentendre szívében, a Fő tértől csak egy rövid sétára, a város korábbi fő utcáján található. Patinás vidéki stílusával, romantikus kerthelyiségével, teraszával hűen adja vissza a város varázslatos ódon hangulatát. Étlapunkon megtalálhatóak a magyar konyha jellegzetes ételei, de a világkonyhából ...

Newsee.Store Kávézó - Galéria Szentendre

Newsee.Store Kávézó - Galéria Szentendre

Kávézó és teázó is, ahol minőségi filterkávé (a Casino Mocca jóvoltából), kávékoktélok és magas minőségű szálas teák kaphatók. Közösségi tér is, profiluk workshopok, heti művészeti és egyéb foglalkozások tartása, kis koncertek, felolvasóestek és filmnézések. Galéria is, elsősorban a szentendrei ...

Parola Vendéglő

Parola Vendéglő

Házias vendéglőnkben hetven vendégnek tudunk kényelmet biztosítani két belső helységünkben. Étlapunkról házias magyar ételekből, hazai borokból, finom desszertekből választhatnak kedvükre kedves vendégeink. Hétköznapokon délben több fogásos menüvel is tudunk szolgálni. Fedett teraszunkon kellemesen ...

Rab Ráby Étterem Szentendre

Rab Ráby Étterem Szentendre

Hagyományos magyar konyha, sok-sok régiséggel, érdekességgel a falakon és a berendezésben. Van mit nézegetni ebéd vagy vacsora közben.

Sugar Gallery Tortaműhely Szentendre

Sugar Gallery Tortaműhely Szentendre

Design torták és desszertek, minden alkalomra. Az egyedi tervezésű tortákat kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek. A torták alapja egy puha, tejes piskóta, a krémek pedig igazi 35%-os tejszínnel, belga csokoládéval, és jó minőségű gyümölccsel készülnek.

1 2 3   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Bohém Ragtime &  Jazz Fesztivál 2024 Kecskemét Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál 2024 Kecskemét
  • Kecskemét
2024. március 22. (péntek) - 2024. március 24. (vasárnap)
Jazz fesztiválok 2024 Jazz fesztiválok 2024
2024. március 22. (péntek) - 2024. március 24. (vasárnap)
Jazzfest Budapest 2024. Tavaszi jazz ünnep Jazzfest Budapest 2024. Tavaszi jazz ünnep
2024.04.27. (szombat) - 2024.05.16. (csütörtök)

Érdemes felkeresni!

Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program