Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Gokart Park Hungaroring GoKart Center Szabadtéri Gokart Pálya
Thermál Hotel*** Superior Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Gokart Park Hungaroring GoKart Center Szabadtéri Gokart Pálya

A teljesen megújult és minden korszerű igénynek megfelelő Gokart Center Budapest mellett, a Hungaroring Motorizációs Központ területén, egészen konkrétan a Formula 1-es Versenypálya közepén direkt e célra kialakított, exkluzív környezetben várja a gokartozni vágyókat. Természetesen továbbra is kedvező díjakkal, tökéletes állapotban lévő gokartokkal, és a biztonságos szórakozást garantáló felszereléssel, rövid technikai oktatással fogadjuk vendégeinket.

További információk


Még több a településen (Mogyoród):

A szabadtéri, profi gokart pálya kialakítása során fő célunk egy olyan izgalmas, lendületes, technikás kanyarokban bővelkedő pálya létrehozása volt, mint amilyenről az F1-es versenyzők karrierje is elindult. Ezt szem előtt tartva terveztük meg és alakítottuk ki a mostani, olykor a tapasztaltabb go kart versenyzőknek is kihívásokat tartogató formát.

Gumifalakkal határolt, ütközőkkel felszerelt gokart pályánk több mint 500 méter hosszú. A létesítményt a korszerűsítés jegyében profi időmérő rendszerrel láttuk el, valamint sportbírói posztokat alakítottunk ki a pálya mentén, így a versenyek hangulata még jobban közelít a nagypályás autóversenyekéhez. A résztvevők a digitális kijelzőn nyomon követhetik körönkénti időeredményeiket, a gokart futam végén pedig nyomtatott összesítést kapnak.

A rendkívül technikás gokart pálya tanulásra és versenyek rendezésére egyaránt alkalmas, kíméletes a gumikhoz, a kiváló minőségű aszfalt pedig tökéletes tapadást biztosít. Nem csak az izgalmas pályára, de a profi, modern járgányokra is gondot fordítunk, ezért 270 köbcentis SODI GT4-es gokartokkal várjuk a motorsport szerelmeseit!

Szurkoljon, pihenjen kellemes környezetben! Kialakítottunk egy hatalmas méretű, napernyős teraszt, valamint lounge részleget is, ahol egy frissítő üdítő vagy kávé mellett szurkolhat az éppen versenyben lévő barátainak. A verseny aktuális állását és az időeredményeket folyamatosan nyomon követheti az LCD monitoron. Vendégeink számára ingyenes WiFi lehetőséget biztosítunk!

A Gokart program a Hungaroringen további kalandokkal is egybeköthető!

További részletekért kérje személyre szóló ajánlatunkat, melyet az Ön igényeinek a leginkább megfelelően alakítunk ki.

A Hungaroring valamennyi szolgáltatása együttesen igénybe vehető a gokart pálya használatával egyidejűleg is.
Ilyen élmények kombinációját egyetlen gokart pálya sem tudja kínálni!

Off-Road Centrum
A gokartozás off-road élményekkel is egybeköthető igazi terepviszonyok között a Hungaroring Off-Road Centerben. Egyedülálló élményt nyújt a Gokart pálya mellett a Budapest közeli Hungaroring Versenypálya közepén elhelyezkedő quadozásra és terepautózásra is egyaránt alkalmas 20 ha területű „Őserdő”. Az erdőben több mint 10 km-es úthálózat található, amely természetes terepakadályokkal tűzdelt (árkok, fejtők, emelkedők, nehezen járható terepszakaszok) és tökéletesen megfelelő 4x4-es terepjáró programok helyszínéül.

Vezetéstechnikai Centrum
A Groupama Vezetéstechnikai Tanpályán változatos és egyedi tréningekre van lehetőség, ahol mindenki próbára teheti tudását extrém, ám de biztonságos körülmények között.

Sziámi Trabant
Ha a gokartozás mellett egy érdekes járművet is szeretnének kipróbálni, béreljék tőlünk a sziámi Trabantunkat, ami garantálja a rendezvényük egyik legnagyobb élményfaktorát. A járműre több érdekes, csapatépítő feladatot dolgoztunk ki a szlalom pályától, a szűk folyosó autózásig, de állunk elébe az újabb ötleteknek, kihívásoknak is.

Élményautózás
Néhány kör a Formula 1-es Versenypályán levezetésként, vagy bemelegítésként!
Profi instruktorokkal, igazi versenyautókkal ott száguldhat, ahol az F1 pilóták teszik azt már több mint 25 éve!

Még több a településen (Mogyoród):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer