Budapest SWING JAZZ FUNK Szilveszter
Budapest SWING JAZZ FUNK Szilveszter
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Decemberi nyereményjáték
Decemberi nyereményjáték

Doktor Szöszi musical 2018


Doktor Szöszi musical előadások a BOK Rendezvényközpontban online jegyvásárlási lehetőséggel. A természetes vakítóan szőke Elle gazdag család lánya, a lányszövetség elnöke, igazi szőke bombázó, és a suli legkapósabb fazonjával jár. Csakhogy a fiú “túl szőkének”, és “túl komolytalannak” tartja, és amikor ösztöndíjat kap a Harvardra, elhagyja, pedig Elle azt hitte, hogy megkéri a kezét. Ezért összeszedi minden erejét, és elhatározza, hogy felvételizik ő is a Harvard-ra. A jogi kar azonban távol áll a bevásárlóközpontok, az úszómedencék és a fitnesz világától. Azonban csodák csodájára maximális pontszámot ér el. Első napján, az egyetemen szokatlan megjelenésével egyformán megdöbbenést kelt a diákok és a tanárok körében. Elle semmi mást nem akar, mint visszaszerezni szerelmét, ám lassacskán kiderül, hogy a látszat ellenére sokkal több a sütnivalója, mint az őt lenéző társai legtöbbjének.

Doktor Szöszi musical 2018

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

A Doktor Szöszi története

1. FELVONÁS
A Doktor Szöszi musical nyitójelenetében a UCLA Egyetem Delta Nu Házában járunk, ahol Margo, Serena és Pilar ünneplik meg barátnőjük, és egyben szőke elnökük, Elle Woods lehetséges/közelgő eljegyzésének hírét az egyetem szívtiprójával, III. Warner Huntingtonnal. Miközben a részletekről diskurálnak, Elle a bevásárlóközpontban kutatja a tökéletes ruhát a nagy napra. Miután egy rámenős eladólány Elle-re próbál tukmálni egy esküvői ruhát, gondolatai már csak a romantikus vacsora körül járnak, hogy miként fogja feltenni Warner a nagy kérdést.

(“Ohmigod You Guys”)

Ám Warner ahelyett, hogy megkérné Elle kezét, közli vele, hogy komolyabb kapcsolatot keres, mivel tanulmányait a Harward Jogi Karán fogja folytatni.

(“Serious”)

A teljesen összetört Elle egy mesteri tervvel áll elő, követni fogja szerelmét a Harward-ra, ahol be szeretné bizonyítani neki, hogy ő is elég komoly barátnő lehet Warner számára. A barátnők felvilágosítják Elle-t, hogy a Harward Egyetemre nem olyan könnyű bekerülni, így felajánlják segítségüket, hogy együtt készüljenek fel Elle-lel a felvételire. A szüleivel történő egyeztetés után Elle készít egy teljesen egyedi személyes motivációs esszét az egyetem részére, melyben kifejti miért fontos számára a patinás nagynevű egyetemre történő bekerülés.

(“What You Want”)

Miután megkapja a behívóját/sikeres felvételi papírját az egyetemtől, Elle elbizonytalanodik a sznob csoporttársai láttán, akik a PINK/rózsaszín világához és kiskutyájához, Bruiser-hez igen elutasítóan állnak.

(“The Harvard Variations”)

Egyedül Emmett Forrest, az egyetemi tanársegéd mutat némi kedvességet Elle irányába, ám még ő sem mentheti meg a lányt Professzor Callahan-től, akinek nézetei a sikerről igen kemények, szerinte a szakmában cápaként kell viselkedni, ha a diákok akarnak valamire is jutni az életben.

(“Blood in the Water”)

Az óráról kifele tartva Elle találkozik Warner új barátnőjével, Vivienne Kensington-nal akinek legnagyobb meglepetésére egyenes haja van. A tragédia pillanatában barátnői betoppannak, és megnyugtatják Elle-t, hogy minden rendbe fog jönni.

(“Positive”)

Elle drasztikus változtatásra szánja el magát, azt gondolja csakis a szőke haja lehet a hiba, amiért Warren nem őt választotta, így elindul a Hair Affair Szépségszalon irányába, hogy sorsfordító döntést hozzon. Paulette Bonafonte, a szalon dolgozója próbálja böcs szavakkal lebeszélni a lányt erről a változtatásról.

(“Ireland”)

Vivienne meghívja Elle-t egy partira, mondván így új barátokra tehet majd szert. A partira érve Elle szembesül vele, hogy Vivienne csúnyán felültette, hiszen Playboy Nyuszinak öltözve igencsak kilóg a partira érkező konszolidált vendégseregből, de úgy dönt, megpróbálja Warrent ennek ellenére visszacsábítani. Miután elutasításra lelt Warrentől, a partiról távozva Emmettel találkozik. Emmett azt tanácsolja Elle-nek, Warren szívét ne a külseje alapján, hanem a belső értékeivel hódítsa vissza.

(“Chip on My Shoulder”)

Ezzel az új hozzáállással Elle kihívja egy versenyre az egész osztály előtt Warnert, amire Pauletteel készül fel, aki folyamatosan erősíti a lány önbizalmát. Az osztályban mindenki küzd Callahan Professzor gyakornoki posztjáért, ráadásul Warner is megkéri Vivienne kezét, pont Elle orra előtt. Miközben azon gondolkodik, hogy a Harvarda jönni milyen időpocsékolás volt, Emmett emlékezteti, hogy Elle elnyerte a gyakornoki posztot Callahan irodájában.

(“So Much Better”)

2. FELVONÁS
A második felvonás a fitness guruval, Brooke Wynghammel kezdődik, aki épp az új edzésvideóját mutatja be, melyet Callahan, Elle és a jogi csapat néz. Brookeot megvádolták férje meggyilkolásával, és annak a jogi csapatnak kell ezt kivizsgálni, melyben a friss jegyben járó pár, Vivienne és Warren is részt vesznek. Brooke és Elle egyből szimpatizálnak egymással, hisz mindketten Delta Nu Ház tagok voltak a gimnáziumban. Brooke bizalmába fogadja Elle-t, elárulva neki nagy titkát, hogy a gyilkosság ideje alatt ő épp szépészeti beavatkozáson vett részt. (liposuction) Elle megígéri Brookenak, hogy szörnyű titkát megőrzi, talál másik kiutat a helyzetből, még annak az árán is, hogyha ennek a ténynek a nyilvánosságra hozatala mentené meg a fitneszgurut a börtöntől. Elle hűsége hamar ellenérzést kelt a jogi csapatban, akik egyből Elle és Emmett ellen fordulnak.

(“Whipped into Shape”)

Elle elviszi Emmettet egy elegáns ruha boltba, ahol fantasztikusan érzik magukat.

(“Take It Like a Man”)

Paulette szalonjába egy igen vonzó UPS csomagszállító férfi érkezik, és a barátnők Paulette segítségére sietnek, hogy ő megszerezze álmai férfiját. Sajnos ő megpróbálja megszerezni, de balul sül el a dolog, és véletlenül kilöki a szalonból a férfit.

(“Bend and Snap”)

Mindeközben Brooke tárgyalása elkezdődik, ahol a medencetisztítója bizonyítékot szolgáltat arról, hogy szerelmi viszonya volt a nővel. Brooke tagad, és Elle a kikérdezés során arra gyanakszik, hogy a férfi meleg. Callahanhez rohan a gyanújával, de senki nem hisz neki. Ám Emmett ezután kikérdezi a medencetisztítót arról, hogy volt-e valójában viszonya Brooke-kal.

(“There! Right There!”)

A jogi csapat ünnepel, ahol Warner mellőzi Elle sikerét, de Callahan pont őt küldi el kávéért. Ahogy távoznak az emberek, Callahan megcsókolja Elle-t, amit Warner és Vivienne is pont meglát, és teljesen félreértelmezik a szituációt. Annak ellenére, hogy Vivienne látja a csók utáni pofont, melyet Elle ad Callahannek, ezt nem osztja meg Warnerrel. Elle pedig újra ráébred, hogy ő szerelmes, Emmettbe

(“Legally Blonde”)

Elle úgy dönt elbúcsúzik Paulette-től, aki meggyőzi őt, hogy a tárgyalásra menjen a legszebb rózsaszín ruhájában. Elle pedig segít Paulettenek, hogy elnyerje a vágyott férfi, a UPS Csomagszállító szívét.

(“Legally Blonde Remix”)

Brooke kirúgja Callahant és Ellet és Emmettet bízza meg jogi képviselőinek. Brooke gonosz mostohalánya Chutney következik a tanúk padján, aki a bíróság előtt elmondja, hogy mikor kilépett a zuhanyzóból fürdés után, Brooke-ot látta meg a halott apja teste fölött. Elle gyorsan reagál az elhangzottakra, és a jelenet a fürdőben folytatódik, ahol a bűntény történt. Elle elmondja a bíróságnak, hogy Chutney nem lehetett a fürdőben a bűntény idején, hiszen a haja érintetlen, pedig dauerolva van. A kemény kérdések kereszttüzében Chutney bevallja apja meggyilkolását, amit azért követett el, mert szerinte Brooke elvette tőle az apját. Elle sikerét ünnepelve Warner letérdel és megkéri Elle kezét. Annak ellenére, hogy ez volt Elle célja a Harvard-ra jövetellel, rájön, hogy mindeközben ő már megváltozott.

(“Scene of the Crime/Omigod You Guys (Reprise)

Hirtelen a történések 3 évet ugranak az időben, ahol Elle Woodst a diplomaünnepségén látjuk. Megkéri Emmett kezét, aki igent mond, mindenki boldog és ünnepel, egy embert kivéve, Warnert.

(“Find My Way/Finale”)

DALOK

1. FELVONÁS:

 • “Omigod You Guys” – Elle, Serena, Margot, Pilar and Company
 • “Serious” – Elle and Warner
 • “What You Want” – Elle, Serena, Margot, Pilar, Kate, Elle’s Parents, Grandmaster Chad and Company
 • “The Harvard Variations” – Emmett, Aaron, Enid, Padamadan and Harvard Students
 • “Blood in the Water” – Callahan and Company
 • “Positive” – Elle, Serena, Margot, Pilar and Company
 • “Ireland” – Paulette
 • “Ireland (Reprise)” – Paulette
 • “Serious (Reprise)” – Elle and Warner
 • “Chip on My Shoulder” – Elle, Emmett and Company
 • “Run Rufus Run/Elle Reflects” – Elle and Emmett
 • “So Much Better” – Elle and Company

2. FELVONÁS:

 • “Whipped into Shape” – Brooke, Callahan and Company
 • “Take It Like a Man” – Elle, Emmett and Salespeople
 • “Bend and Snap” – Elle, Paulette, Serena, Margot, Pilar and Company
 • “There! Right There!” – Elle, Callahan, Emmett, Brooke, Vivienne, Warner, Enid, Judge, Nikos, Carlos and Company
 • “Legally Blonde” – Elle and Emmett
 • “Legally Blonde Remix” – Vivienne, Elle, Enid, Brooke, Elle’s Parents and Company
 • “Scene of the Crime/Omigod You Guys (Reprise)” – Elle, Judge, Serena, Margot, Pilar and Company
 • “Find My Way/Finale” – Elle, Paulette, Emmett and Company

Forrás: Az előadás honlapja

Kapcsolódó időpontok

2018.12.10. - 2018.12.16. Musical előadások Budapest 2018. Online jegyvásárlás
2018.12.17. - 2018.12.23. Musical előadások Budapest 2018. Online jegyvásárlás
2018.12.22. Álomutazó családi musical előadások 2018. Online jegyvásárlás
2018.12.22. - 2018.12.23. SYMA programok 2018. Események és online jegyvásárlás a BOK csarnokban
Álomutazó családi musical előadások 2018. Online jegyvásárlás
2018.12.23. Álomutazó családi musical előadások 2018. Online jegyvásárlás
2018.12.24. - 2018.12.30. Musical előadások Budapest 2018. Online jegyvásárlás
2018.12.27. Álomutazó családi musical előadások 2018. Online jegyvásárlás
2018.12.27. - 2018.12.28. SYMA programok 2018. Események és online jegyvásárlás a BOK csarnokban
2018.12.28. Álomutazó családi musical előadások 2018. Online jegyvásárlás
2018.01.01. - 2018.12.31. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2018
2018.01.01. - 2018.12.31. Budapesti színházi előadások 2018. Műsor és online jegyvásárlás
2018.12.31. - 2019.01.06. Musical előadások Budapest 2018. Online jegyvásárlás
2019.01.07. - 2019.01.13. Musical előadások Budapest 2018. Online jegyvásárlás
2019.01.14. - 2019.01.20. Musical előadások Budapest 2018. Online jegyvásárlás
2019.01.21. - 2019.01.27. Musical előadások Budapest 2018. Online jegyvásárlás
2019.01.28. - 2019.02.03. Musical előadások Budapest 2018. Online jegyvásárlás
2019.02.04. - 2019.02.05. Musical előadások Budapest 2018. Online jegyvásárlás
2019.02.09. - 2019.02.10. Musical előadások Budapest 2018. Online jegyvásárlás
2019.02.14. Musical előadások Budapest 2018. Online jegyvásárlás
2019.03.14. - 2019.03.17. Musical előadások Budapest 2018. Online jegyvásárlás
Találatok száma: 10

Jagelló Business Hotel***

Jagelló Business Hotel***

A kitűnő elhelyezkedésű Jagelló Business Hotel a budai üzleti negyedben található, az M1-es és M7-es autópályák és a Budapest Congress és World Trade Center közelében. Budapest budai oldalán, a 12. kerületben zöld környezetben várja vendégeit budapesti üzleti hotelünk 24 modern szobával. A szobák ... Bővebben


Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és ... Bővebben


Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Luxus kényelem a belváros szívében, 50 méterre a Vörösmarty tértől! Budapest 5. kerületének közepén,a Dunától pár perc sétára 2, 4, 6 fős teljesen felszerelt apartmanokkal várjuk! Központi elhelyezkedésű, mégis csendes, ideális pihenőhely egy hosszú, városnézéssel töltött nap után. Egyedi design, ... Bővebben


Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben


Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben


Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő ... Bővebben


Corinthia Hotel Budapest

Corinthia Hotel Budapest

Az 5 csillagos Corinthia Hotel Budapest szálloda 3 étteremmel, elegáns kávézóval és ingyenes wifihozzáféréssel várja a vendégeket a Nagykörúton. A vendégek a Royal Spa változatos szolgáltatásait is élvezhetik. Bővebben


Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Az 1906-ban épült és 2004-ben teljesen felújított Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest szálláshelye páratlan helyen, a Lánchíddal szemben található. Vendégeit luxus szállásokkal, feszített víztükrű medencével, fitneszteremmel, valamint egy étterem és bárral várja. Bővebben


Prestige Hotel**** Superior Budapest

Prestige Hotel**** Superior Budapest

A Budapest belvárosában 2015 áprilisában megnyílt Prestige Hotel Budapest visszaidézi a boldog békeidőket. A nagypolgári épület a 19. századból Hild József építész munkáját dicséri, aki a reformkor és a klasszicizmus legnagyobb alakjaként vonult be a történelembe. Csodálatos építészet és isteni ... Bővebben


Zara Boutique Hotel Budapest

Zara Boutique Hotel Budapest

A Boutique Hotel Budapest négy csillagos szálloda 2006. augusztusában nyitotta meg kapuit Budapest szívében, a nyüzsgő belvárosi sétáló-vásárló utca, a Váci utca, az élményt adó Vásárcsarnok és a felújított Szabadság híd közelében nyitott meg. Mindamellett, hogy kiváló közlekedési csomópontban van, ... Bővebben
Találatok száma: 2

Anonymus Bar & More

Anonymus Bar & More

Anonymus Bar & More - több mint egy kávézó! Minőségi kézműves sajt választék, magyaros burgerek, tradícionális sonka és kolbász kínálat, kiváló kávék. Keress fel minket a Városligetben, a Vajdahunyad vár tövében! Bővebben


Ypsilon Café and Restaurant

Ypsilon Café and Restaurant

Az Ypsilon Cafe Zugló egyetlen olyan szórakozóhelye, mely étterem és kávéház is egyben. Budapesten rendkívül jól megközelíthető helyen, a Puskás Ferenc Stadion metróállomás és a Papp László Sportaréna közelében található. Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Országos Széchenyi Könyvtár

Programajánlat

Musical előadások Budapest 2018. Online jegyvásárlás
Musical előadások Budapest 2018. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • Több kerületben
2018. december 10 - 16.
Budapesti színházi előadások 2018. Műsor és online jegyvásárlás
Budapesti színházi előadások 2018. Műsor és online jegyvásárlás
 • Budapest
 • Több kerületben
2018.01.01. - 12.31.
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2018
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2018
 • Budapest
 • Több kerületben
2018.01.01. - 12.31.
Fergeteges péntek esti karaoke party az Ypsilon Caféban
Fergeteges péntek esti karaoke party az Ypsilon Caféban
 • Budapest
 • XIV. kerület
2018. december 14.
István, a király rockopera 2018. Koncertváltozat
István, a király rockopera 2018. Koncertváltozat
 • Budapest
 • XIV. kerület
2018. december 17.

Szolgáltató

Ypsilon Café and Restaurant
Ypsilon Café and Restaurant
 • Budapest
 • XIV. kerület
Budapest Ballon Klub
Budapest Ballon Klub
 • Budapest
 • VIII. kerület
Honvéd Együttes
Honvéd Együttes
 • Budapest
 • VIII. kerület
Körcsarnok
Körcsarnok
 • Budapest
 • XIV. kerület

EZ IS ÉRDEKELHETI!

Radics Gigi Álomutazó dala, amiért 18 ezer kilométert utazott Radics Gigi Álomutazó dala, amiért 18 ezer kilométert utazott

A dal, amiért Radics Gigi 18 ezer kilométert utazott. Éld át újra Magyarország legnagyszabásúbb mesemusicaljét Radics Gigi és Varga Viktor vadonatúj zenéjével. A fülbemászó slágerhez egy olyan videóklipet készítettek az alkotók, amelyben a tavalyi előadás varázslatos pillanatait mutatják be. A csoda ...

Budapesti Nyári Fesztivál Ajándékkártya - Ajándék Önnek! Élmény a családnak! Budapesti Nyári Fesztivál Ajándékkártya - Ajándék Önnek! Élmény a családnak!

Varázsos nyári esték a BNYF ajándékkártyáján - Szerezze meg már most a jövő nyár kulturális csemegéit! A legjobb karácsonyi ajándék kultúrakedvelőknek! Ajándékozzon kihagyhatatlan nyári élményeket karácsonyra a Budapesti Nyári Fesztivál levásárolható Ajándékkártyájával, mi pedig egy élő fenyőfával ...


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
Doktor Szöszi musical 2018

Legjobb élmények

Magyar Nemzeti Múzeum - interaktív múzeum látogatás
Corvina kiállítás
Nézze meg Budapestet az Óriáskerékről! Felejthetetlen látvány, kihagyhatatlan élmény!
A Csodák Palotája élmény minden korosztálynak!
A vezetés élménye! Várjuk a Közép-Európában egyedülálló autóverseny szimulátor központunkban!
Csobbanjon velünk a Dunába! Kétéltű buszos városnézés Budapesten.
12.000 felett
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
17.000 felett
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 felett
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket