Vidéki Hagyományok és Ízek Vására a Vajdahunyad várában
Vidéki Hagyományok és Ízek Vására a Vajdahunyad várában
A legszelídebb motorosok felvonulása, várjuk a családokat Budapesten a Hősök terére!
A legszelídebb motorosok felvonulása, várjuk a családokat Budapesten a Hősök terére!
Látványos tudományos fesztivál Budapesten!
Látványos tudományos fesztivál Budapesten!
FitBalance ingyenes őszi sport- és életmód fesztivál Budapesten a Papp László Sportarénában!
FitBalance ingyenes őszi sport- és életmód fesztivál Budapesten a Papp László Sportarénában!
Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok!
Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!

Doktor Szöszi musical 2018


Doktor Szöszi musical előadások a BOK Rendezvényközpontban online jegyvásárlási lehetőséggel. A természetes vakítóan szőke Elle gazdag család lánya, a lányszövetség elnöke, igazi szőke bombázó, és a suli legkapósabb fazonjával jár. Csakhogy a fiú “túl szőkének”, és “túl komolytalannak” tartja, és amikor ösztöndíjat kap a Harvardra, elhagyja, pedig Elle azt hitte, hogy megkéri a kezét. Ezért összeszedi minden erejét, és elhatározza, hogy felvételizik ő is a Harvard-ra. A jogi kar azonban távol áll a bevásárlóközpontok, az úszómedencék és a fitnesz világától. Azonban csodák csodájára maximális pontszámot ér el. Első napján, az egyetemen szokatlan megjelenésével egyformán megdöbbenést kelt a diákok és a tanárok körében. Elle semmi mást nem akar, mint visszaszerezni szerelmét, ám lassacskán kiderül, hogy a látszat ellenére sokkal több a sütnivalója, mint az őt lenéző társai legtöbbjének.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.
A legszelídebb motorosok felvonulása, várjuk a családokat Budapesten a Hősök terére!

A Doktor Szöszi története

1. FELVONÁS
A Doktor Szöszi musical nyitójelenetében a UCLA Egyetem Delta Nu Házában járunk, ahol Margo, Serena és Pilar ünneplik meg barátnőjük, és egyben szőke elnökük, Elle Woods lehetséges/közelgő eljegyzésének hírét az egyetem szívtiprójával, III. Warner Huntingtonnal. Miközben a részletekről diskurálnak, Elle a bevásárlóközpontban kutatja a tökéletes ruhát a nagy napra. Miután egy rámenős eladólány Elle-re próbál tukmálni egy esküvői ruhát, gondolatai már csak a romantikus vacsora körül járnak, hogy miként fogja feltenni Warner a nagy kérdést.

(“Ohmigod You Guys”)

Ám Warner ahelyett, hogy megkérné Elle kezét, közli vele, hogy komolyabb kapcsolatot keres, mivel tanulmányait a Harward Jogi Karán fogja folytatni.

(“Serious”)

A teljesen összetört Elle egy mesteri tervvel áll elő, követni fogja szerelmét a Harward-ra, ahol be szeretné bizonyítani neki, hogy ő is elég komoly barátnő lehet Warner számára. A barátnők felvilágosítják Elle-t, hogy a Harward Egyetemre nem olyan könnyű bekerülni, így felajánlják segítségüket, hogy együtt készüljenek fel Elle-lel a felvételire. A szüleivel történő egyeztetés után Elle készít egy teljesen egyedi személyes motivációs esszét az egyetem részére, melyben kifejti miért fontos számára a patinás nagynevű egyetemre történő bekerülés.

(“What You Want”)

Miután megkapja a behívóját/sikeres felvételi papírját az egyetemtől, Elle elbizonytalanodik a sznob csoporttársai láttán, akik a PINK/rózsaszín világához és kiskutyájához, Bruiser-hez igen elutasítóan állnak.

(“The Harvard Variations”)

Egyedül Emmett Forrest, az egyetemi tanársegéd mutat némi kedvességet Elle irányába, ám még ő sem mentheti meg a lányt Professzor Callahan-től, akinek nézetei a sikerről igen kemények, szerinte a szakmában cápaként kell viselkedni, ha a diákok akarnak valamire is jutni az életben.

(“Blood in the Water”)

Az óráról kifele tartva Elle találkozik Warner új barátnőjével, Vivienne Kensington-nal akinek legnagyobb meglepetésére egyenes haja van. A tragédia pillanatában barátnői betoppannak, és megnyugtatják Elle-t, hogy minden rendbe fog jönni.

(“Positive”)

Elle drasztikus változtatásra szánja el magát, azt gondolja csakis a szőke haja lehet a hiba, amiért Warren nem őt választotta, így elindul a Hair Affair Szépségszalon irányába, hogy sorsfordító döntést hozzon. Paulette Bonafonte, a szalon dolgozója próbálja böcs szavakkal lebeszélni a lányt erről a változtatásról.

(“Ireland”)

Vivienne meghívja Elle-t egy partira, mondván így új barátokra tehet majd szert. A partira érve Elle szembesül vele, hogy Vivienne csúnyán felültette, hiszen Playboy Nyuszinak öltözve igencsak kilóg a partira érkező konszolidált vendégseregből, de úgy dönt, megpróbálja Warrent ennek ellenére visszacsábítani. Miután elutasításra lelt Warrentől, a partiról távozva Emmettel találkozik. Emmett azt tanácsolja Elle-nek, Warren szívét ne a külseje alapján, hanem a belső értékeivel hódítsa vissza.

(“Chip on My Shoulder”)

Ezzel az új hozzáállással Elle kihívja egy versenyre az egész osztály előtt Warnert, amire Pauletteel készül fel, aki folyamatosan erősíti a lány önbizalmát. Az osztályban mindenki küzd Callahan Professzor gyakornoki posztjáért, ráadásul Warner is megkéri Vivienne kezét, pont Elle orra előtt. Miközben azon gondolkodik, hogy a Harvarda jönni milyen időpocsékolás volt, Emmett emlékezteti, hogy Elle elnyerte a gyakornoki posztot Callahan irodájában.

(“So Much Better”)

2. FELVONÁS
A második felvonás a fitness guruval, Brooke Wynghammel kezdődik, aki épp az új edzésvideóját mutatja be, melyet Callahan, Elle és a jogi csapat néz. Brookeot megvádolták férje meggyilkolásával, és annak a jogi csapatnak kell ezt kivizsgálni, melyben a friss jegyben járó pár, Vivienne és Warren is részt vesznek. Brooke és Elle egyből szimpatizálnak egymással, hisz mindketten Delta Nu Ház tagok voltak a gimnáziumban. Brooke bizalmába fogadja Elle-t, elárulva neki nagy titkát, hogy a gyilkosság ideje alatt ő épp szépészeti beavatkozáson vett részt. (liposuction) Elle megígéri Brookenak, hogy szörnyű titkát megőrzi, talál másik kiutat a helyzetből, még annak az árán is, hogyha ennek a ténynek a nyilvánosságra hozatala mentené meg a fitneszgurut a börtöntől. Elle hűsége hamar ellenérzést kelt a jogi csapatban, akik egyből Elle és Emmett ellen fordulnak.

(“Whipped into Shape”)

Elle elviszi Emmettet egy elegáns ruha boltba, ahol fantasztikusan érzik magukat.

(“Take It Like a Man”)

Paulette szalonjába egy igen vonzó UPS csomagszállító férfi érkezik, és a barátnők Paulette segítségére sietnek, hogy ő megszerezze álmai férfiját. Sajnos ő megpróbálja megszerezni, de balul sül el a dolog, és véletlenül kilöki a szalonból a férfit.

(“Bend and Snap”)

Mindeközben Brooke tárgyalása elkezdődik, ahol a medencetisztítója bizonyítékot szolgáltat arról, hogy szerelmi viszonya volt a nővel. Brooke tagad, és Elle a kikérdezés során arra gyanakszik, hogy a férfi meleg. Callahanhez rohan a gyanújával, de senki nem hisz neki. Ám Emmett ezután kikérdezi a medencetisztítót arról, hogy volt-e valójában viszonya Brooke-kal.

(“There! Right There!”)

A jogi csapat ünnepel, ahol Warner mellőzi Elle sikerét, de Callahan pont őt küldi el kávéért. Ahogy távoznak az emberek, Callahan megcsókolja Elle-t, amit Warner és Vivienne is pont meglát, és teljesen félreértelmezik a szituációt. Annak ellenére, hogy Vivienne látja a csók utáni pofont, melyet Elle ad Callahannek, ezt nem osztja meg Warnerrel. Elle pedig újra ráébred, hogy ő szerelmes, Emmettbe

(“Legally Blonde”)

Elle úgy dönt elbúcsúzik Paulette-től, aki meggyőzi őt, hogy a tárgyalásra menjen a legszebb rózsaszín ruhájában. Elle pedig segít Paulettenek, hogy elnyerje a vágyott férfi, a UPS Csomagszállító szívét.

(“Legally Blonde Remix”)

Brooke kirúgja Callahant és Ellet és Emmettet bízza meg jogi képviselőinek. Brooke gonosz mostohalánya Chutney következik a tanúk padján, aki a bíróság előtt elmondja, hogy mikor kilépett a zuhanyzóból fürdés után, Brooke-ot látta meg a halott apja teste fölött. Elle gyorsan reagál az elhangzottakra, és a jelenet a fürdőben folytatódik, ahol a bűntény történt. Elle elmondja a bíróságnak, hogy Chutney nem lehetett a fürdőben a bűntény idején, hiszen a haja érintetlen, pedig dauerolva van. A kemény kérdések kereszttüzében Chutney bevallja apja meggyilkolását, amit azért követett el, mert szerinte Brooke elvette tőle az apját. Elle sikerét ünnepelve Warner letérdel és megkéri Elle kezét. Annak ellenére, hogy ez volt Elle célja a Harvard-ra jövetellel, rájön, hogy mindeközben ő már megváltozott.

(“Scene of the Crime/Omigod You Guys (Reprise)

Hirtelen a történések 3 évet ugranak az időben, ahol Elle Woodst a diplomaünnepségén látjuk. Megkéri Emmett kezét, aki igent mond, mindenki boldog és ünnepel, egy embert kivéve, Warnert.

(“Find My Way/Finale”)

DALOK

1. FELVONÁS:

 • “Omigod You Guys” – Elle, Serena, Margot, Pilar and Company
 • “Serious” – Elle and Warner
 • “What You Want” – Elle, Serena, Margot, Pilar, Kate, Elle’s Parents, Grandmaster Chad and Company
 • “The Harvard Variations” – Emmett, Aaron, Enid, Padamadan and Harvard Students
 • “Blood in the Water” – Callahan and Company
 • “Positive” – Elle, Serena, Margot, Pilar and Company
 • “Ireland” – Paulette
 • “Ireland (Reprise)” – Paulette
 • “Serious (Reprise)” – Elle and Warner
 • “Chip on My Shoulder” – Elle, Emmett and Company
 • “Run Rufus Run/Elle Reflects” – Elle and Emmett
 • “So Much Better” – Elle and Company

2. FELVONÁS:

 • “Whipped into Shape” – Brooke, Callahan and Company
 • “Take It Like a Man” – Elle, Emmett and Salespeople
 • “Bend and Snap” – Elle, Paulette, Serena, Margot, Pilar and Company
 • “There! Right There!” – Elle, Callahan, Emmett, Brooke, Vivienne, Warner, Enid, Judge, Nikos, Carlos and Company
 • “Legally Blonde” – Elle and Emmett
 • “Legally Blonde Remix” – Vivienne, Elle, Enid, Brooke, Elle’s Parents and Company
 • “Scene of the Crime/Omigod You Guys (Reprise)” – Elle, Judge, Serena, Margot, Pilar and Company
 • “Find My Way/Finale” – Elle, Paulette, Emmett and Company

Forrás: Az előadás honlapja

Találatok száma: 5

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Luxus kényelem a belváros szívében, 50 méterre a Vörösmarty tértől! Budapest 5. kerületének közepén,a Dunától pár perc sétára 2, 4, 6 fős teljesen felszerelt apartmanokkal várjuk! Központi elhelyezkedésű, mégis csendes, ideális pihenőhely egy hosszú, városnézéssel töltött nap után. Egyedi design, tágas ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2019
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2019
 • Budapest
 • Több kerületben
2019.01.01. - 12.31.
Budapesti színházi előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
Budapesti színházi előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
 • Budapest
 • Több kerületben
2019.01.01. - 12.31.
Musical előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
Musical előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • Több kerületben
2019.01.01. - 12.31.

Hasonló ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!

Érdemes felkeresni!

Ez is érdekelheti!

Corinthia Hotel Budapest
Corinthia Hotel Budapest
 • Budapest
 • VII. kerület

FitBalance ingyenes őszi sport- és életmód fesztivál Budapesten a Papp László Sportarénában!
Látványos tudományos fesztivál Budapesten!
Vidéki Hagyományok és Ízek Vására a Vajdahunyad várában
A legszelídebb motorosok felvonulása, várjuk a családokat Budapesten a Hősök terére!
Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok!
SZUBJEKTÍV - Az Iparművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG