Gusteau Kulináris Élményműhely programok
Tokaj-Hegyalja szívében, Mádon működő étterem, a Gusteau Kulináris Élményműhely egy misszióra vállalkozott. Ez nem lehet más, mint a tokaji borok támogatása a gasztronómiában. A Gusteau egyedi stílusával elő szeretné segíteni, hogy a tokaji bor újra a régi fényében pompázzon. Nagy hangsúlyt fektetnek a bor-étel párosításokra. Nem ételekhez kínálnak borokat, hanem a borokhoz főznek; hogy az ételekhez felszolgált borok a legszebb arcukat mutathassák. A bor pedig inspirál. Kóstoljon meg minket Tokaj-hegyalja központjában a Mádi Udvarházban!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.
További ajánlataink
2024.05.17. - 2024.05.20. | |
2024.05.25. |
Mádi programok 2024. Események, rendezvények
Mádi Pezsgés |
2024.06.21. - 2024.06.23. | |
2024.08.30. - 2024.08.31. |
Orosz Gábor Pincészet és Vendégház Mád
Szép környezetben, Mád szívében várjuk vendégeink érkezését igényes, vidéki hangulatú apartmanjainkba. A szobák televízióval, vezetéknélküli internetkapcsolattal, minikonyhával és saját ellátásra alkalmas háztartási eszközökkel felszereltek. Az ablakok csendes kertre nyílnak, teraszunk pedig kiválóan ...
ProVinum Borászat és Vendégház Erdőbénye
Tokaj - Hegyalja legszebb településének egyik kezdő borászata várja önöket.
Rátkai Vendégház Bodrogkeresztúr
Szeretettel várja önt és kedves családját a Rátkai vendégház olcsó,de igényes szállásával Tokaj-hegyalja szívében!
Rókabérc Vadászház Erdőbénye
A 43 fős szállásszolgáltatás mellett számos lehetőség kínálkozik vendégeink számára. Lehetőség nyílik cégek számára képzési és csapatépítő rendezvények lebonyolítására. A szálloda esküvőkre, ballagásokra, egyéb családi rendezvényekre is foglalható. Saját horgásztavunkon a horgászat szerelmesei ...
Szarka Vendégház és Pince Mád
Célunk az olyan természethű borok készítése, melyek a mádi területekre jellemző karakteres, ásványos, határozott savkarakterrel rendelkező ízvilágot bemutatják. Bisztrónk a pince referencia étterme, melyet azért hoztunk létre, hogy a pincészet borait méltóképpen bemutathassuk, ugyanis hiszünk abban, hogy ...
Szerencsi SZC. Tokaji Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
A belvárostól 1,5 km-re a Bodrog folyó partján és a Kopasz hegy lábánál található intézményünk. A parkosított ősfás területen, 3 db épületegyüttesben 260 fő elhelyezése lehetséges.
SzíVemCsücske Vendégház Bodrogkisfalud
Vendégház a Zemplén és a Bodrog határán. Gasztropihende, hamisítatlan falusi vendéglátás.
Szőlőskert Vendégház Erdőbénye
Szeretettel várjuk Erdőbényén az 1920-as években épült, korhű állapotban felújított, komfortosított, árnyas kerttel körülvett vendégházunkban.
Tisza Panzió Tokaj
Várja vendégeit Tokajban a Tisza Panzió, a Tokaji Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium tanpanziója. Kettő, három és négy ágyas szobákban, teljes kényelemben pihenhetnek vendégeink, Tokaj kertvárosi részén, a Kopasz-hegy lábánál.
Tokaj Nobilis Udvarház Bodrogkeresztúr
A szőlőbirtok udvarházában 5 db 2 ágyas, tágas, hangulatosan berendezett szoba várja a pihenni vágyókat.
Bardon Borászat
Az igényesen kialakított patinás birtokközpontban a francia örökség találkozik az arisztokratikus múlttal, a modern technológia a világjáró borász, Molnár Ádám gondolkodásával. Jelenleg 9 ha szőlő képezi a birtokot. Birtokunk egyelőre előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Vállaljuk kis létszámú ...
Bene Pincészet
A borkóstolás alkalmával betekintést nyerhetnek a borászat világába, megmutatjuk a présházat, a borkezelő és palackozó helyiséget. Az 1850-ben épült pincékben tehetnek sétát, igény szerint különböző borkóstoló sorokból választva megízlelhetik borainkat. Áprilistól októberig van lehetőség a pincénkben ...
Bodrog Borműhely
Tokaj városától kilenc kilométerre, Bodrogkisfaludon található a borászat, a környező települések határában pedig a szőlőterületek. A Hajdú János és Farkas Krisztián által alapított Bodrog Borműhely jelenleg 4,5 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Birtoklátogatásra, borkóstolásra előzetes bejelentkezés ...
Bonchidai Csárda Tokaj
A Bonchidai Csárda Tokaj belvárosában, közvetlenül a hajókikötő mellett fekszik. Itt található a város központi parkolóhelye, és innen indul a folyóparti sétány is. A csárda teraszáról páratlanul szép kilátás nyílik a Tiszára.
Breitenbach Pince Bodrogkisfalud
A pincészet 5,6 hektáron gazdálkodik. Furmint és hárslevelű fajtákat termeszt. Küldetés: Szeretnénk minél jobb borokat készíteni és a borokon keresztül bemutatni a termőterületet adottságait.
Budaházy-Fekete Kúria Borászat Erdőbénye
A tokaji hegyvidék egyik gyöngyszemén, Erdőbényén indítottuk el családi borászatunkat, mely a jövőben a tradicionális és a modern borászati technológia ötvözésével, prémium minőségű borok előállítását tűzte ki célul. Szőlőfajtáink: a sárga muskotály, furmint, hárslevelű, illetve kövérszőlő.
Csite Családi Birtok
Családunk 2008-ban vásárolta az első szőlőültetvényét (Toplec) Magyarország történelmi borvidékén, Tokaj-Hegyalján. Erdőbényén alakítottuk ki borászatunkat. Célunk, hogy minél kevesebb és kíméletesebb beavatkozással a legtermészetesebb borokat zárjuk palackba, amelyek minőségüket hosszú éveken át megőrizve ...
Demetervin Pincészet Mád
Kóstolóval és szálláshellyel, pince - és dűlőtúrával, borbolttal vár Demeter Ervin és Demeter Endre borászata Mádon. A családi pincészet 8 hektáron gazdálkodik. A borkóstoló, gasztronómiai – és turisztikai csomagok, csapatépítők, étteremfoglalás, kerékpár -és motorbérlés, vadász, lovas -és vízi turizmus ...
Domoszlai Pince
A Domoszlai Pince Tokaj szívében a Tisza és a Bodrog folyók találkozása felett található. 1,8 hektáros területtel igazi kis kézműves családi borászat, a minőségi borkészítés a legfőbb cél. Fajták: furmint, hárslevelű, sárgamuskotály.
Dudovics István családi pincészete
A többtagú családi pince- együttes a XVII.-XVIII. században épült. Az érlelés ideális körülményeit a vasrag riolittufa falak, az évszázados nemespenész (Cladosporium Cellare) és az állandó 10-11 Celsius-fok hőmérséklet biztosítja. Pincénkben a borok hagyományos eljárással, derítés és szűrés nélkül, ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!