Kerekerdő Élménypark - szórakozás minden korosztálynak!
Kerekerdő Élménypark - szórakozás minden korosztálynak!

A Kerekerdő Élménypark, Kelet-Magyarország legszebb élmény és meseparkja, mely egész napos kikapcsolódást kínál kicsiknek és nagyoknak a mesék világában. A Kerekerdő Élménypark egy stílusosan kialakított létesítmény, mely a gyerekeket a mesék világába kalauzolva fejleszti fizikai képességüket, gondolkodásukat, ösztönzi kreativitásukat. Mindemellett a családok számára a közös játék színtere is, ahol az együtt töltött idő összekovácsoló erejű.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Kerekerdő Élménypark Debrecen - Kultúra és szórakozás egy helyen

Az élményt olyan újszerű, innovatív attrakcióelemek - Interaktív mesepavilonok, Beszélő fa, 5D mozi, “CodEx” Mátyás király panoptikum, Játszótér rengeteg, Drótkötélpálya, Bungee trambulin, Vízibicikli, Vizidodgem, Trambulin, Leonardo Da Vinci Interaktív Múzeum - külön belépőjegyes - labirintus, stb. - és szolgáltatások - Fogadó, Szupermanó Snack Bár, Palacsintázó, stb. - harmonikus együttese szolgálja, melyek hozzájárulnak a gyermekek és családok festői környezetben történő kikapcsolódásához.

A széles kínálatnak köszönhetően a gyermekeknek fejlődik a fizikai, szellemi, logikai, kombinációs képességük, csapatszellemük, eredményorientáltságuk, valamint felelősségérzetük is. Ugyanakkor ezzel egyidejűleg a régióban hiánypótló módon szolgálja az Élménypark a felnőttek, idősebbek szórakoztatását, kikapcsolódását is.

Élményelemek

Beszélő fa
Bizonyára mindenki úgy tudja, hogy egy fa nem tud beszélni……nos, felhívjuk a tisztelt kételkedő gyermekek és felnőttek figyelmét arra, hogy a Kerekerdő Élményparkban nincsenek lehetetlenek és itt mindennek csak a képzelet tud határt szabni. Hogy mire is gondolunk?
0-99 év

Flinstones vízibicikli
A Kerekerdő Élménypark egyik legnépszerűbb vízi élményeleme a Flinstones vízibicikli. A fedélzeten 2 személy részére alakítottunk ki kényelmes ülőhelyet, melyek a páratlan környezettel együtt biztosítják a valódi élménydús kikapcsolódást, a vízibickilizés örömeit.
0 - 99 éves kor

Hálós kalandpálya
Természetes alapanyagokból épült 2 szintes erdei kalandpálya, mely nem csak vakmerő gyermekek részére lett kialakítva. A szintek taposóhálókkal lettek elválasztva, ezáltal olyan hatást keltve, mintha a levegőben járnának a kicsik és a nagyok. A nagy tornyok nem csak pihenőhelyként szolgálnak, hanem különböző összekötő elemeket is tartalmaznak, mint például létrák, csúszdák, amelyek tovább fokozzák az élményszerűséget.
2 - 3 éves kortól

Leonardo Da Vinci Interaktív Kiállítás
Da Vinci szenzációs találmányai. Da Vinci szenzációs találmányai alapján készült, pontos, korhű modellek, rajzok, kéziratok, valamint a modern kor multimédiás eszközei segítségével ismerhetitek meg az alkotásokat létrehozó elmét.
0 - 99 éves korig

Drótkötélpálya
A Kerekerdő Élményparkban 4 féle pálya közül választhatnak a kedves látogatók. Mindenki magassága, kedve és fizikuma szerint próbálhatja ki a gyermek (1-es és 2-es) vagy felnőtt (3-as és 4-es) pályákat.

Trambulin
A 6 állásos trambulin egységes, ízléses stílusú élményelem, amely a kisebbek és nagyobbak számára is egyaránt remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt(hat).
1 éves kortól

Póni lovagoltató
A Kerekerdő Élménypark szeretettel várja azon gyermekeket, akik szeretnék kipróbálni a lovaglás örömeit. Gyerek póni lovaglással kedveskedünk a kicsik részére, akik szívesen rónák a köröket póniháton szüleikkel, az Élménypark segítőivel együtt. Mindeközben megismerkedhetnek az állatokkal, megtanulhatják az állatok szeretetét és nem utolsó sorban tiszteletét is.
1 éves kortól

"CodeEX" Reneszánsz Panoptikum Kiállítás
Nézd meg, hogy milyen egy elképzelt világ szereplői között sétálni. Milyen interaktív szereplőkkel találkozni. Hunyadi Mátyás reneszánsz udvartartását, uralkodásának három évtizedét jeleníti meg.
8 éves kortól

Vízi Dodgem
Idézd fel visámparki élményeidet egy mesterséges tavon. Ezt imádni fogod! A Kerekerdő Élménypark mesterséges taván motoros vízidodzsemekbe szállva, hatalmas vízicsatákat vívhatsz, felidézve vidámparki élményeidet!
5 éves kortól

Játszótér rengeteg
A játszótér egységes, ízléses stílusú, vár jellegű, bástyákkal, láncról lógatott függőhíddal színesített élményelem, amely akár a legkisebbek számára is remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt(hat). A játszótér számos kiegészítő elemmel együtt (forgó, rugós játékok, kapaszkodók, csúszda) tovább fokozza a nagyobb gyermekek kikapcsolódás utáni vágyódását is.
1 éves kortól

Mesejelenetek
Az Élménypark vendégei többek között megtekinthetik a Grimm testvérek híres meséjeként számon tartott, valamint 2006-ban „Németország legszebb meséje” díjjal kitüntetett Holle anyó jelenetét. További kellemes perceket szerezve megelevenedik az élményparkban Walt Disney első világhírű egész estés animációs filmjeként ismert Hófehérke és a hét törpe is. Mindannyiunk gyerekkorát felidézve Piroska és a farkas klasszikus mesejelenete is színesíti a park látványelemeit. A sort végül Jancsi és Juliska mesekunyhóval díszített jelenete zárja, mely rendkívül meseszerűen, mégis oly élethűen került megvalósításra, ezáltal is még nagyobb élményt nyújtva az érdeklődők számára. Az Élménypark több pontján kihelyezésre kerültek, olyan híres mesék főszereplői, akiket nincs olyan gyermek vagy felnőtt, aki fel ne ismerné. Többek között megtekinthető Mir Mur, a Kis vakond, a Tücsök és a hangya és még sokan mások.
0 - 99 éves korig

Bungee trambulin
Klasszikus 4 állásos Bungee trambulin. Ez a nagyszerű játék hatásos adrenalin pumpa teljesen biztonságos környezetben. A gyerekek imádják az aktív kikapcsolódást. Képzelje el, milyen nagyszerű érzés a gravitációt legyőzve több méteres magasságba fellendülni, forogni, szaltózni, kipróbálni akrobatikus elemeket.
4 éves kortól

5D mozi
Képzeljél el egy tökéletes szórakozást, egy olyan világot amely az illúzió minden formáját megeleveníti előtted. Különleges audiovizuális effektek mellett az 5D mozi a többi érzékszervet is teszteli. Ezek a kivételes effektek a mese világával különleges elegyet alkotva a mozizást egy felejthetetlen élménnyé varázsolják.
3 - 99 éves korig

Labirintus
A megunhatatlan, örök klasszikus. Teszteld megfigyelő- és tájékozóképességedet és próbálj meg minél ügyesebben kijutni az útvesztőből.
0 - 99 éves korig

Dodgem
A Kerekerdő Élménypark legújabb élményeleme a dodgem, ami feledhetetlen élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
5 éves kortól

Nyitva tartás 2018-ban:

Minden nap: 10:00 - 18:00

/Rossz, esős idő esetén egyes élményelemeink nem üzemelnek./

Egész napos jegyárak /korlátlan élményelem használattal/:

Felnőtt: 2.500 Ft (12 éves kor felett)

Gyerek: 3.500 Ft (2 éves és 12 éves kor között)

Nyugdíjas: 1.500 Ft

Az Élményparkba 2 éves kor alatt a belépés DÍJMENTES!

Jegyár KIZÁRÓLAG óvodai és iskolai csoportoknak:

Gyerek, felnőtt: 2.500 Ft / fő (korlátlan élményelem használattal)

Minimum 10 fő egyidejű érkezése esetén 1 fő kísérő díjmentes belépése biztosított.

Csoportok látogatása esetén kötelező bejelentkezni a marketing@kerekerdoelmenypark.hu email címen.

Belépőjeggyel korlátlanul használható élményelemek:

Rossz, esős idő esetén egyes élményelemeink nem üzemelnek.

Interaktív mesejelenetek
Beszélő fa
Labirintus
Hálós kalandpálya
Játszótér rengeteg
Flinstones vízibicikli
Gyerek drótkötélpálya
Felnőtt drótkötélpálya
Átcsúszás a tó felett
Pónilovaglás
Ugrálóvár
Körhinta
Trambulin
Bungee trambulin
Mátyás király panoptikum
Leonardo Da Vinci Interaktív Múzeum
5D mozi
Vízidodgem
Dodgem
Egyéb fizetős kiegészítő szolgáltatásaink: 200 Ft-os érmével működő játékgépek, eseti jelleggel arcfestés, stb.

Választható fizetési módok

2018.03.30 - 2018.09.30
Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: 10:00 - 18:00
Vasárnap: 10:00 - 18:00

Találatok száma: 4
CodeEX Reneszánsz Panoptikum kiállítás a debreceni Kerekerdő Élményparkban

CodeEX Reneszánsz Panoptikum kiállítás a debreceni Kerekerdő Élményparkban

A testet öltött reneszánsz élet a debreceni Kerekerdő Élményparkban. 2018. március 30-tól megnyitja kapuit az Élményparkban a „CodeEx” Reneszánsz Panoptikum állandó interaktív kiállítása. ...

2018.03.30. - 09.30.

Kerekerdő Élménypark Debrecen programok 2018

Kerekerdő Élménypark Debrecen programok 2018

Rettegések Éjszakája 2018

Programok Debrecen mellett a Kerekerdő Élményparkban. Színes programokkal várjuk a kicsiket és a nagyokat egyaránt!

2018. október 26 - 30.

Rettegések Éjszakája 2018 Debrecen, Kerekerdő Élménypark

Rettegések Éjszakája 2018 Debrecen, Kerekerdő Élménypark

Elég bátrak vagytok, hogy belépjetek a kapun és szembenézzetek a félelmeitekkel? Akkor várunk Titeket 2018. október 26-30. között a Rettegések Éjszakája programunkra Debrecenbe. Magyarország ...

2018. október 26 - 30.

Osztálykirándulás Debrecenbe, óvodás és általános iskolás csoportoknak a Kerekerdő Élményparkban

Osztálykirándulás Debrecenbe, óvodás és általános iskolás csoportoknak a Kerekerdő Élményparkban

A Kerekerdő Élménypark várja sok szeretettel 2018. március 30-tól azon óvodai csoportokat, általános iskolai osztályokat, akik szeretnének részt venni egy nem mindennapi óvodán, iskolán kívüli ...

2018.03.30. - 10.31.Találatok száma: 2
Szállásfoglalás, ajánlatkérés közvetlenül a szálláshelyek elérhetőségein!

Hotel Lycium****

Hotel Lycium****

A Hotel Lycium**** Debrecen igazi belvárosi szálloda, amely a Kölcsey Központ épületegyüttesében található Debrecen főtere és a Református Nagytemplom szomszédságában. A város kiemelt múzeumai, a ...


Erdőspuszta Club Hotel****

Erdőspuszta Club Hotel****

Erdőspuszta Club Hotel****. Debrecentől alig 6 kilométerre, vadregényes fenyőerdő közepén, festői szépségű természeti környezetben fekszik. A club hotel és annak környezete a passzív és az aktív ...
Találatok száma: 2
Asztalfoglalás, bejelentkezés közvetlenül a vendéglátóhelyek elérhetőségein!

Barabás Étterem Debrecen

Barabás Étterem Debrecen

A Barabás Étteremben a magyar vendéglátás és az angol kultúra jegyében, exkluzív környezetben várjuk vendégeinket. Az étteremben egyszerre van otthon a hagyomány és az újítás. A tradíciók megtartásán ...


Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem

Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem

Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha ...
Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL
-IG
Kerekerdő Élménypark

Legjobb élmények

Hogyan függ össze az önismereted az egészségeddel? Gyere el és megtudod!
Egész évben, minden évszakban szeretettel várjuk tófürdőzésre Hévízen.
Ló show Budapesten! Élmény és látvány együtt egy helyen!
Hívjuk és várjuk Velembe az őszi gesztenye napokra.
Bivalyrezervátum a Kis-Balatonnál! Hívjuk, várjuk!
Behajtási ünnep a Hortobágyon
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
Fedezze fel Gyulát, Magyarország történelmi fürdővárosát!
Nézze meg Budapestet az Óriáskerékről! Felejthetetlen látvány, kihagyhatatlan élmény!
Darufesztivál a Hortobágyon
Ki korán kel, halat lel! Horgászat a Tisza-tónál
11012
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
7798
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1009
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket