Kerekerdő Élménypark

Kiemelt partner Kiemelt partner

A Kerekerdő Élménypark, Kelet-Magyarország legszebb élmény és meseparkja, mely egész napos kikapcsolódást kínál kicsiknek és nagyoknak a mesék világában. A Kerekerdő Élménypark egy stílusosan kialakított létesítmény, mely a gyerekeket a mesék világába kalauzolva fejleszti fizikai képességüket, gondolkodásukat, ösztönzi kreativitásukat. Mindemellett a családok számára a közös játék színtere is, ahol az együtt töltött idő összekovácsoló erejű.

Kerekerdő Élménypark Debrecen - Kultúra és szórakozás egy helyen

Az élményt olyan újszerű, innovatív attrakcióelemek - Interaktív mesepavilonok, Beszélő fa, 5D mozi, “CodEx” Mátyás király panoptikum, Játszótér rengeteg, Drótkötélpálya, Bungee trambulin, Vízibicikli, Vizidodgem, Trambulin, Leonardo Da Vinci Interaktív Múzeum - külön belépőjegyes - labirintus, stb. - és szolgáltatások - Fogadó, Szupermanó Snack Bár, Palacsintázó, stb. - harmonikus együttese szolgálja, melyek hozzájárulnak a gyermekek és családok festői környezetben történő kikapcsolódásához.

A széles kínálatnak köszönhetően a gyermekeknek fejlődik a fizikai, szellemi, logikai, kombinációs képességük, csapatszellemük, eredményorientáltságuk, valamint felelősségérzetük is. Ugyanakkor ezzel egyidejűleg a régióban hiánypótló módon szolgálja az Élménypark a felnőttek, idősebbek szórakoztatását, kikapcsolódását is.

Nyitva tartás:
Hétfőtől-Vasárnapig minden nap 10-18 óráig!:
Hétfőtől Vasárnapig minden nap (10:00-18:00) várjuk kedves vendégeinket. Rossz, esős idő esetén egyes élményelemeink nem üzemelnek. A Parkba állatot behozni szigorúan TILOS!

Aktuális  jegyárak:

Felnőtt, Gyerek: 3.500 Ft (5 db 500 Ft értékű kupont tartalmaz/fő). A kuponok átruházhatóak és kizárólag élményelem használatra jogosítanak.
Nyugdíjas: 1.500 Ft (2 db 500 Ft értékű kupont tartalmaz/fő). A kuponok átruházhatóak és kizárólag élményelem használatra jogosítanak. Nyugdíjas igazolvány felmutatása szükséges.

20 fő feletti csoportok látogatása esetén 10% kedvezmény biztosított az aktuális jegyárból.

Az Élményparkba 3 éves kor alatt a belépés DÍJMENTES (kupont nem tartalmaz)!

+Kupon díja 500 Ft/db

Jegyár KIZÁRÓLAG  óvodai és iskolai csoportoknak:
Gyerek, felnőtt: 2900 Ft/fő (5 db 500 Ft értékű kupont tartalmaz/fő).

A kuponok átruházhatóak és kizárólag élményelem használatra jogosítanak.
Minimum 10 fő egyidejű érkezése esetén 1 fő kísérő díjmentes belépése biztosított (kupon nélkül), illetve kizárólag 1 fő sofőr díjmentes belépése biztosított (kupon nélkül).

Óvodai, iskolai csoportok látogatása esetén az érkezést megelőzőn 3 héttel korábban kötelező bejelentkezni a bejelentkezes@kerekerdoelmenypark.hu email címen.

+Kupon díja 500 Ft/db

Jegyár KIZÁRÓLAG  születésnaposoknak:
Előzetes bejelentkezés esetén kizárólag az ünnepelt belépése DÍJMENTES a születése napján!

Ajándék az ünnepeltnek: 5 db kupon!

+Kupon díja 500 Ft/db

Kedvezményes jegyár SINOSZ, MÁK kártyával rendelkező és 1 fő kísérője részére:
Gyerek, felnőtt: 1500 Ft (2 db 500 Ft értékű kupont tartalmaz/fő).

A kuponok átruházhatóak és kizárólag élményelem használatra jogosítanak.

A kedvezményes jegyár a személyazonosságot egyértelműen igazoló és a hatóság által kibocsátott igazolvány együttes felmutatásával érvényes.

+Kupon díja 500 Ft/db

Kiemelt eseményekkor a jegyár konstrukciók és a kuponszámok változtatásának jogát az Élménypark üzemeltetője fenntartja!

A kuponok kizárólag a látogatás napján érvényesek. A megvásárolt kuponok vissza nem válthatóak, illetőleg későbbi látogatási időpontban nem használhatóak fel.

Élményelemek:
Interaktív mesejelenetek (díjmentes) Interactive tale scenes
Beszélő fa (díjmentes) Talking tree
Labirintus (díjmentes) Labirinth
Hálós kalandpálya (díjmentes) Web adventure
Játszótér rengeteg (díjmentes) Plenty of playgrounds
Kőkorszaki vízibicikli (1 kupon/fő) Stoneage paddle boat
Gyerek drótkötélpálya (2 kupon/fő) Rope-way for children
Felnőtt drótkötélpálya (3 kupon/fő  átcsúszással a Tó felett) Rope-way for adults
Pónilovaglás (1 kupon/fő) Pony riding
Ugrálóvár (1 kupon/fő) Bouncing castle
Körhinta (1 kupon/fő) Carousel
Trambulin (1 kupon/fő) Trampoline
Bungee trambulin (2 kupon/fő) Bungee Trampoline
Leonardo Da Vinci Interaktív Játszóház (1 kupon/fő) - Leonardo Da Vinci playhouse
MiniZoo (díjmentes) MiniZoo
Minigolf - Minigolf (1 kupon/fő)
"CodEX Reneszánsz Panoptikum Kiállitás" (1 kupon/fő) "CodEX Renaissance Waxwork Exhibition
Elektromos kismotor (1 kupon/fő) Electrical bikes
Gokart (1 kupon/fő) Go-cart
Dzsungel vonat (1 kupon/fő) Jungle train
Vízidodgem (1kupon/fő) Water dodgem
Dodgem (1 kupon/fő) Dodgem
Átcsúszás a tó felett (2 kupon/fő) Slide above the lake
+Kupon díja 500 Ft/db

(Rossz, esős idő esetén egyes élményelemeink nem üzemelnek.) In case of bad weather some of our adventure elements do not operate.

A Kerekerdő Élményparkba állatokat behozni TILOS! Megértésüket köszönjük!

Egyéb fizetős kiegészítő szolgáltatásaink: 200 Ft-os érmével működő játékgépek, arcfestés, stb.

Other additional pay-sevices: game-machines operating with a 200 Huf coin, face painting, etc.

Választható fizetési módok
Készpénz
Bankkártya
SZÉP kártyák szabadidő zseb

Parkolás
Az élménypark saját parkolóval rendelkezik. A lakópark területén a várakozás és a parkolás a Kresz szabályaiból adódóan TILOS!

Megközelíthetőség
Nagyállomás felől a 37-es busszal a Kondoroskert utca megállóig
Doberdó utca felől 23Y-os busszal a Vámospércsi út megállóig
Vincellér utca felől a 45-ös busszal a Vámospércsi út megállóig
Bővebb információ dkv.hu!
Zsuzsi vonattal a 3. megállóig, majd 2-3 perc séta a park főbejáratáig

Élményelemek

Beszélő fa
Bizonyára mindenki úgy tudja, hogy egy fa nem tud beszélni……nos, felhívjuk a tisztelt kételkedő gyermekek és felnőttek figyelmét arra, hogy a Kerekerdő Élményparkban nincsenek lehetetlenek és itt mindennek csak a képzelet tud határt szabni. Hogy mire is gondolunk?
0-99 év

Flinstones vízibicikli
A Kerekerdő Élménypark egyik legnépszerűbb vízi élményeleme a Flinstones vízibicikli. A fedélzeten 2 személy részére alakítottunk ki kényelmes ülőhelyet, melyek a páratlan környezettel együtt biztosítják a valódi élménydús kikapcsolódást, a vízibickilizés örömeit.
0 - 99 éves kor

Hálós kalandpálya
Természetes alapanyagokból épült 2 szintes erdei kalandpálya, mely nem csak vakmerő gyermekek részére lett kialakítva. A szintek taposóhálókkal lettek elválasztva, ezáltal olyan hatást keltve, mintha a levegőben járnának a kicsik és a nagyok. A nagy tornyok nem csak pihenőhelyként szolgálnak, hanem különböző összekötő elemeket is tartalmaznak, mint például létrák, csúszdák, amelyek tovább fokozzák az élményszerűséget.
2 - 3 éves kortól

Leonardo Da Vinci Interaktív Kiállítás
Da Vinci szenzációs találmányai. Da Vinci szenzációs találmányai alapján készült, pontos, korhű modellek, rajzok, kéziratok, valamint a modern kor multimédiás eszközei segítségével ismerhetitek meg az alkotásokat létrehozó elmét.
0 - 99 éves korig

Drótkötélpálya
A Kerekerdő Élményparkban 4 féle pálya közül választhatnak a kedves látogatók. Mindenki magassága, kedve és fizikuma szerint próbálhatja ki a gyermek (1-es és 2-es) vagy felnőtt (3-as és 4-es) pályákat.

Trambulin
A 6 állásos trambulin egységes, ízléses stílusú élményelem, amely a kisebbek és nagyobbak számára is egyaránt remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt(hat).
1 éves kortól

Póni lovagoltató
A Kerekerdő Élménypark szeretettel várja azon gyermekeket, akik szeretnék kipróbálni a lovaglás örömeit. Gyerek póni lovaglással kedveskedünk a kicsik részére, akik szívesen rónák a köröket póniháton szüleikkel, az Élménypark segítőivel együtt. Mindeközben megismerkedhetnek az állatokkal, megtanulhatják az állatok szeretetét és nem utolsó sorban tiszteletét is.
1 éves kortól

"CodeEX" Reneszánsz Panoptikum Kiállítás
Nézd meg, hogy milyen egy elképzelt világ szereplői között sétálni. Milyen interaktív szereplőkkel találkozni. Hunyadi Mátyás reneszánsz udvartartását, uralkodásának három évtizedét jeleníti meg.
8 éves kortól

Vízi Dodgem
Idézd fel visámparki élményeidet egy mesterséges tavon. Ezt imádni fogod! A Kerekerdő Élménypark mesterséges taván motoros vízidodzsemekbe szállva, hatalmas vízicsatákat vívhatsz, felidézve vidámparki élményeidet!
5 éves kortól

Játszótér rengeteg
A játszótér egységes, ízléses stílusú, vár jellegű, bástyákkal, láncról lógatott függőhíddal színesített élményelem, amely akár a legkisebbek számára is remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt(hat). A játszótér számos kiegészítő elemmel együtt (forgó, rugós játékok, kapaszkodók, csúszda) tovább fokozza a nagyobb gyermekek kikapcsolódás utáni vágyódását is.
1 éves kortól

Mesejelenetek
Az Élménypark vendégei többek között megtekinthetik a Grimm testvérek híres meséjeként számon tartott, valamint 2006-ban „Németország legszebb meséje” díjjal kitüntetett Holle anyó jelenetét. További kellemes perceket szerezve megelevenedik az élményparkban Walt Disney első világhírű egész estés animációs filmjeként ismert Hófehérke és a hét törpe is. Mindannyiunk gyerekkorát felidézve Piroska és a farkas klasszikus mesejelenete is színesíti a park látványelemeit. A sort végül Jancsi és Juliska mesekunyhóval díszített jelenete zárja, mely rendkívül meseszerűen, mégis oly élethűen került megvalósításra, ezáltal is még nagyobb élményt nyújtva az érdeklődők számára. Az Élménypark több pontján kihelyezésre kerültek, olyan híres mesék főszereplői, akiket nincs olyan gyermek vagy felnőtt, aki fel ne ismerné. Többek között megtekinthető Mir Mur, a Kis vakond, a Tücsök és a hangya és még sokan mások.
0 - 99 éves korig

Bungee trambulin
Klasszikus 4 állásos Bungee trambulin. Ez a nagyszerű játék hatásos adrenalin pumpa teljesen biztonságos környezetben. A gyerekek imádják az aktív kikapcsolódást. Képzelje el, milyen nagyszerű érzés a gravitációt legyőzve több méteres magasságba fellendülni, forogni, szaltózni, kipróbálni akrobatikus elemeket.
4 éves kortól

5D mozi
Képzeljél el egy tökéletes szórakozást, egy olyan világot amely az illúzió minden formáját megeleveníti előtted. Különleges audiovizuális effektek mellett az 5D mozi a többi érzékszervet is teszteli. Ezek a kivételes effektek a mese világával különleges elegyet alkotva a mozizást egy felejthetetlen élménnyé varázsolják.
3 - 99 éves korig

Labirintus
A megunhatatlan, örök klasszikus. Teszteld megfigyelő- és tájékozóképességedet és próbálj meg minél ügyesebben kijutni az útvesztőből.
0 - 99 éves korig

Dodgem
A Kerekerdő Élménypark legújabb élményeleme a dodgem, ami feledhetetlen élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
5 éves kortól

2019.04.19 - 2019.11.03
Hétfő: 10:00 - 18:00
Kedd: 10:00 - 18:00
Szerda: 10:00 - 18:00
Csütörtök: 10:00 - 18:00
Péntek: 10:00 - 18:00
Szombat: 10:00 - 18:00
Vasárnap: 10:00 - 18:00

Találatok száma: 3
Panoptikum kiállítás Debrecen, Kerekerdő Élménypark - `CodEx` Mátyás király Panoptikum

Panoptikum kiállítás Debrecen, Kerekerdő Élménypark - `CodEx` Mátyás király Panoptikum 2019.04.19. - 09.30.

`CodEx` Mátyás király Panoptikum - Nézd meg, hogy milyen Mátyás király udvarában sétálni. A figurák 5 enteriőr és egyben témakör köré szerveződnek (humanizmus-vallás-tudomány; művészetek: építészet, szobrászat, festészet; hadviselés és a fekete sereg; a királyi udvar és középkori diplomácia, illetve a zene ... Bővebben

Kiemelt ajánlat Kiemelt ajánlat

Kerekerdő Élménypark Debrecen programok 2019

Kerekerdő Élménypark Debrecen programok 2019 2019. október 25 - 27.

Rettegések Éjszakája - Horror Fesztivál

Programok Debrecen mellett a Kerekerdő Élményparkban. Színes programokkal várjuk a kicsiket és a nagyokat egyaránt! Bővebben

Kiemelt ajánlat Kiemelt ajánlat

Rettegések Éjszakája 2019. Debrecen, Kerekerdő Élménypark

Rettegések Éjszakája 2019. Debrecen, Kerekerdő Élménypark 2019. október 25 - 27.

Elég bátrak vagytok, hogy belépjetek a kapun és szembenézzetek a félelmeitekkel? Akkor várunk Titeket 2019. október 25-27. között a Rettegések Éjszakája programunkra Debrecenbe, a Kerekerdő Élményparkban. Magyarország egyetlen horror fesztiválja, ami negyedik alkalommal lesz megrendezve 2019-ben is! ... Bővebben

Kiemelt ajánlat Kiemelt ajánlatTalálatok száma: 1
Osztálykirándulás Debrecenbe, óvodás és általános iskolás csoportoknak a Kerekerdő Élményparkban

Osztálykirándulás Debrecenbe, óvodás és általános iskolás csoportoknak a Kerekerdő Élményparkban 2019.04.01. - 09.30.

A Kerekerdő Élménypark várja sok szeretettel 2019-ben is óvodai csoportokat, általános iskolai osztályokat, akik szeretnének részt venni egy nem mindennapi óvodán, iskolán kívüli programban. Az Élménypark a korosztálynak megfelelően foglalkozásokkal, élő társasjátékkal, 5D mozival, elvarázsolt ... Bővebben

Kiemelt ajánlat Kiemelt ajánlatTalálatok száma: 2
Szállásfoglalás, ajánlatkérés közvetlenül a szálláshelyek elérhetőségein!

Hotel Lycium****

Hotel Lycium****

A Hotel Lycium**** Debrecen igazi belvárosi szálloda, amely a Kölcsey Központ épületegyüttesében található Debrecen főtere és a Református Nagytemplom szomszédságában. A város kiemelt múzeumai, a főtéri korzó, a hangulatos belvárosi teraszok szállodánktól karnyújtásnyira helyezkednek el. Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Erdőspuszta Club Hotel****

Erdőspuszta Club Hotel****

Erdőspuszta Club Hotel****. Debrecentől alig 6 kilométerre, vadregényes fenyőerdő közepén, festői szépségű természeti környezetben fekszik. A club hotel és annak környezete a passzív és az aktív pihenésre egyaránt alkalmas. A város zajától távol, mégis a látnivalóktól és a színes programoktól alig ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partnerTalálatok száma: 2
Asztalfoglalás, bejelentkezés közvetlenül a vendéglátóhelyek elérhetőségein!

Barabás Étterem Debrecen

Barabás Étterem Debrecen

A Barabás Étteremben a magyar vendéglátás és az angol kultúra jegyében, exkluzív környezetben várjuk vendégeinket. Az étteremben egyszerre van otthon a hagyomány és az újítás. A tradíciók megtartásán túl, a húsimádók mellett a zöldségimádók, a liszt a tej és a tojásra érzékenyek is választhatnak az ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem

Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem

Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partnerKapcsolódó témák:

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG