Élmények egész évben, szeretettel várjuk!
Élmények egész évben, szeretettel várjuk!
Fedezze fel a Zemplén csodálatos tájait! Pihenjen nálunk!
Fedezze fel a Zemplén csodálatos tájait! Pihenjen nálunk!
Elegáns esküvő kastélyban, legyen álomszép esküvője a Tolcsvai Szirmay-Waldbott kastélyban!

Elegáns esküvő szervezésre kitűnő helyszín a Szirmay-Waldbott Kastély Tolcsván. A 19. és a 20. század fordulójára jellemző stílusban felújított kastély termeinek korhű berendezése méltóképpen tükrözi a nemesi eleganciát. Esküvők szervezését vállaljuk exkluzív környezetben. A teljes körű esküvő szolgáltatás nyújtása magába foglalja az esküvőszervezés adta feladatok precíz, rugalmas elvégzését. Gazdag kapcsolatrendszerünknek köszönhetően eleget tudunk tenni az esküvőre érkezők által támasztott igényeknek és elvárásoknak. Megfelelő technikai háttérrel - laptop, projektor, vetítővászon, mikrofonok, korszerű hangosítás technika - szavatoljuk esküvő rendezvényeink minőségét.


Álomszép esküvő Tolcsván

Esküvő helyszíneként javasoljuk a kastélyban lévő 116 m²-es dísztermet, mely reprezentatív jellege folytán esküvők lebonyolítására is tökéletes választás. Bankett asztaloknál ültetett rendszerben 60 fő befogadására alkalmas tér. Állófogadás esetén 70 fő részére komfortos.

Esküvői asztaloknál ültetett rendszerben 60 fő befogadására alkalmas tér. Állófogadás esetén 70 fő részére komfortos.

Kisebb létszámú, 10-25 fő befogadó képességű esküvőkhöz alkalmas helyszínként ajánljuk a neoreneszánsz stílusban pompázó, selyemtapétával díszített Férfi szalont. A terem korhű eleganciájából adódóan kiváló esküvői helyszín.

A mediterrán hangulatú téli kertet más néven, verandát 15-30 fős esküvőkhöz ajánljuk a tavasztól őszig terjedő időszakban. A 39m²-es helység külön bejárata a parkra nyílik, mely ideális helyszínné válhat egy szabadtéri esküvőhöz.

Találatok száma: 2

Király Panzió

Király Panzió

A Király Panzió Magyarország Észak-keleti csücskébe, a páratlanul gazdag történelmi és kulturális emlékeket őrző Tolcsván található.


Ádám Vendégház

Ádám Vendégház

A szobák a vidéki hangulatot őrző tornácos parasztházakban találhatóak, melyek a kor igényeinek megfelelő felszereltséggel rendelkeznek. Vendégházaink közül az egyikben az eredeti gerendás mennyezetet ...
Találatok száma: 1

Ős Kaján Restaurant

Ős Kaján Restaurant

Az Ős Kaján egy szakaszt jelent, egy szokatlan és kényelmes élményt, amely simogatja az összes érzékszervünket, ami adatik. Kiállításokat rendezünk kézművesek és művészek munkáiból. A nálunk készülő ...
KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Elegáns esküvő kastélyban, legyen álomszép esküvője a Tolcsvai Szirmay-Waldbott kastélyban!