Kenu kölcsönzés a Hédervári Lovasklub Vendégházban

Kenu kölcsönzés a Hédervári Lovasklub Vendégházban


A vízi sportok szerelmeseinek garantáltan örök élményt biztosít egy szigetközi kajak- vagy kenutúra, hiszen a táj vízi világa lenyűgöző minden tekintetben. Eszközeinket szállóvendégeink mellett hosszabb túrára induló kempingezők, vagy mindössze egy napos túrán részt vevő csapatok is kikölcsönözhetik. A túrákhoz tudunk biztosítani kenut a létszámnak megfelelő evezővel, mentőmellénnyel és igény esetén vízhatlan hordót is. Kenuink négy személyesek. A kenuk és felszerelések szállításáról gondoskodunk.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Kenu kölcsönzés a Hédervári Lovasklub Vendégházban

2019.04.01. - 08.31.

A vízi sportok szerelmeseinek garantáltan örök élményt biztosít egy szigetközi kajak- vagy kenutúra, hiszen a táj vízi világa lenyűgöző minden tekintetben. Eszközeinket elsősorban szállóvendégeink részére kölcsönözzük, de kaució fizetése ellenében pár napos túrán részt vevő csapatok is kikölcsönözhetik. A túrákhoz tudunk biztosítani a létszámnak megfelelő evezőt, mentőmellényt is. Kenuink három felnőtt, vagy két felnőtt és két gyerek részére alkalmasak.

Vízitúra a Szigetközben

A Szigetközben a Duna menti területek jelentős vízimadár költő- és táplálkozó helyek, és gazdagok vízinövény társulásokban is. Jellemző növényei a part mentén látható bokorfüzesek, a hamvas éger, a gyepszintben pedig sok helyütt tömegesen fordul elő a védett nyári tőzike. A horgászok legnagyobb örömére a halak közül 54 faj él a szigetközi Duna-ágak vizeiben. A madarak közül a túrázók leggyakrabban a szürke gémmel találkozhatnak, de láthatnak még kócsagokat, fekete gólyákat, récéket és réti sast is.

Áraink

  • Fél napra (délelőtt, vagy délután): 1.500,- Ft/ kenu
  • Egész napra: 2.000,- Ft/ kenu

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Újévi operett gála


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG