Hédervári Lovasklub Vendégház


A lovaglási lehetőségek biztosítása és a lovasoktatás mellett vendégházunkban szálláshelyet is biztosítunk, nem csak a lovas turisták, hanem az aktív kikapcsolódást kereső utazók számára is.

Hédervári Lovasklub Vendégház

A falusi turizmus keretein belül igyekeztünk valami újat alkotni, egy olyan stílust, amely visszaadja elhivatottságunkat a természet közeli élet népszerűsítése mellett, de mindezt egy modern és igényes környezetben megfogalmazva. Vendégházunkban az otthon megszokott kényelmével, de a festői Szigetköz romantikus falusi világában várjuk kedves Vendégeinket!

Szobatípusok

Vendégházunk 9 db teljesen új, modern berendezésű szobával rendelkezik, ezek között 1 db egyágyas szoba, 4 db kétágyas szoba, 2 db családi szoba, 1 db superior családi szoba és 2 db külön épületben álló apartman található.

Minden szobánk egyénileg szabályozható légkondicionáló berendezéssel, LCD TV-vel, WiFi eléréssel és zuhanyzós fürdőszobával felszerelt. Hajszárítót kérésre biztosítunk. Valamennyi szobánk 9 m2-es terasz kapcsolattal kiépített (a superior családi szobához közel 40 m2-es terasz tartozik), amelyet pergola és kerti bútorok tesznek kellemesen használhatóvá, továbbá vendégeink részére itt nyílik lehetőség dohányzásra is, mivel a szobákban a dohányzás tilos.

Kétágyas szoba

 • A szoba részei: előszoba, fürdőszoba, 13 m2-es hálószoba, terasz

Családi szoba

 • A szoba részei: előszoba, fürdőszoba, 20 m²-es hálószoba, 13 m²-es hálószoba, terasz

Superior családi szoba

 • A szoba részei: előszoba, fürdőszoba, 33 m²-es nappali, 13,5 m²-es hálószoba, terasz

2 Apartman

1. apartman részei: 22 m²-es nappali, 9,5 m²-es hálószoba, fürdőszoba, 18 m2-es terasz

2. apartman részei: 25 m²-es nappali, 9,5 m²-es hálószoba, fürdőszoba

Gasztronómia

Szobaáraink tartalmazzák a svédasztalos reggelit, amelyet minden nap reggel 7 és 10 óra között szolgálunk fel. Bő választékunkat frissen őrölt kávéval és tea különlegességekkel koronázzuk meg. Speciális étkezési igényekkel (ételallergia, diéta, vegetáriánus vagy vegán életmód) rendelkező vendégeink részére is tudunk megfelelő étrendet kialakítani előzetes egyeztetés esetén. A reggelinél saját tehenészetünkből származó friss tehéntejet is kínálunk. Korán távozó vendégeink részére hideg reggelit készítünk elvitelre, ha igényüket a megelőző napon közlik felénk. Természetesen hosszabb túrára induláskor is szívesen biztosítunk alapanyagot tízórai- és uzsonna csomagok elkészítéséhez.


Lovarda

A lovarda 2010-ben nyitotta meg kapuit Héderváron, a Szigetköz szívében a Mosoni-Duna és a nagy Duna ölelésében, félúton Mosonmagyaróvár és Győr között. A település volt a középkorban a Szigetköz gazdasági-politikai központja, amely szoros összefüggésben állt a hédervári grófi családokkal, ezért több nevezetesség is kapcsolódik a grófi családhoz.

Lovardánk természetesen a téli időszakban is szeretettel várja lovagolni vágyó lovasainkat, látogatóinkat!

A lovaglásnak nagy hagyományai vannak hazánkban, hiszen kultúránk fejlődése erősen kapcsolódott a lovakhoz és a lovas élethez. A nomád pásztorélet, a hosszú vándorlások valamint a honfoglalás a lovas életmódot tette általánossá, így válhatott lovas nemzetté a magyar. Magyarország domborzati, időjárási és vízrajzi viszonyai rendkívül kedvezőek a lótartás szempontjából, mivel a Kárpát-medence megvédi országunkat a szélsőséges természeti hatásoktól.

Lóháton ülve egy új, másik világ tárul a szemünk elé, amely során izgalmas felfedezéseket tehetünk, többek közt átélhetjük azt a harmóniát, amely a természet, a ló és a lovas közt kialakul. A Szigetköz vadregényes világának köszönhetően nálunk nem csak pályán, hanem terepen is lovagolhat. Induljon túrára lóháton vagy fogaton, mindegyik számos izgalmat és emlékezetes pillanatokat tartogat az Ön számára.

A Hédervári Lovasklub sokszínű kínálatában találhat kedvére való programot, mert nálunk szakértő oktatók, valamint lovas oktatásra és túrázásra is alkalmas minőségi lóállomány áll rendelkezésre. Lovardánk 2012-ben elnyerte a 3 patkós minősítést, így a látogatók az előírásoknak megfelelő színvonalon és keretek között tölthetik idejüket.

Lovardánkban lovasok oktatását vállaljuk minden szinten, a kezdőtől egészen a haladóig, legyen szó akár felnőttről, akár gyermekről. Rendelkezünk olyan iskolalovakkal, amelyek kifejezetten gyermekek oktatására alkalmas képzettséggel és toleranciával bírnak. Szívesen vállaljuk egyének személyre szabott rendszeres oktatását, de intenzív képzést is szállóvendégek részére, ha akár egy hét alatt szeretnék elsajátítani a lovaglás alapjait.

Saját lóval érkező vendégeink részére örömmel biztosítunk elhelyezést istállónkban takarmányozással vendégházunkban tartózkodásuk idejére. Lovasversenyre indul távolabbi úti célra vagy csak új terepen szeretné lovát kipróbálni? Akár egy éjszakára is el tudjuk helyezni lovát és ellátmányt biztosítani a számára, de kollégáink lovaikat futószáron meg is járatják igény esetén.

Lovardánk összesen négy lovaspályával rendelkezik, ezek között három kültéri és egy fedett pálya található.

Lovaglópálya

20 x 50 m alapterületű szabadtéri pályánk homokos talajú pálya.

Versenypálya

Mérete: 50 x 80 m. Korszerű technológiával készült drain pálya, ahol a vízelvezetési rendszer is kialakításra került. Az elvezetést megfelelő lejtésű árkok kialakításával oldottuk meg, amelyek a pálya hosszanti oldalán futó főgyűjtőcsőbe futnak. Ezekbe az árkokba drain-csöveket (gyűjtőcső) fektettünk 2 rétegű geotextiliába tekerve. A gyűjtőcsövek funkciója a pályáról szivárgó csapadékvíz elvezetése. A geotextil az apró szennyeződések megszűrésében tölt be hasznos szerepet és a megszűrt csapadék innen kerül a csatornarendszerbe. A geotextilbe burkolt drain-csövekre kétrétegű és két különböző méretű murva alap került, amelyek az esetleges szűrésen kívül a pálya fő stabilitását adják.

A pálya körül horgonyzott kerítés fut körül, kívülről pedig öntözőrendszer öleli a területet.

Drain csöves pálya

Bemelegítő pályánk mérete 25 x 30 m. Minősége és technológiája a versenypályáéval azonos.

Fedett pálya

A fedett lovarda teljes alapterülete 20 x 60 méter. A pálya szélén lelátó került kialakításra, hogy külső szemlélők is kényelmesen figyelemmel követhessék az edzés vagy verseny történéseit.

Árak

Lovardánk nyitva tartása:

Hétfő – Vasárnap 9-19 óráig

 • Egyéni lovasoktatás 30 perc: 2.500,- Ft
 • Egyéni lovasoktatás 60 perc: 4.000,- Ft
 • Osztályban lovaglás 30 perc: 2.000,- Ft
 • Osztályban lovaglás 60 perc: 3.500,- Ft
 • Tereplovaglás: 5.000,- Ft/ óra
 • Tereplovaglás min. 3 óra esetén: 4.000,- Ft/ óra
 • Póni ovi min. 4 gyerek esetén 90 perc 2.000,- Ft
 • Póni ovi min. 3 gyerek esetén 90 perc 2.500,- Ft
 • 8 alkalmas Póni ovi bérlet (heti 2 alkalommal) 16.000,- Ft

2 gyerek esetén, kérjük csatlakozzanak másik csoporthoz, mert az órát legkevesebb 3 fő esetén tartjuk meg!

Kedvezményes 60 perces bérlet áraink:

 • 8 alkalmas egyéni lovasbérlet 27.000,- Ft (heti 2 alkalommal)
 • 4 alkalmas egyéni lovasbérlet 14.000,- Ft (heti 1 alkalommal)
 • 8 alkalmas csoportos lovasbérlet 20.000,- Ft (heti 2 alkalommal)
 • 4 alkalmas csoportos lovasbérlet 12.000,- Ft (heti 1 alkalommal)

A lefoglalt időpontok minden esetben KIZÁRÓLAG 24 órával korábban mondhatóak le, határidőn túli lemondás esetén az óra teljes díja fizetendő, amely a következő órával kerül felszámításra vagy a bérletből levonásra!

A 8 alkalmas bérletek esetén havonta 1 alkalom átcsúszhat a következő hónapra, erre a 4 alkalmas bérletek esetén nincs lehetőség.


Futószáras lovas oktatás

Hédervár a maga természeti szépségeivel tökéletes környeztet biztosít, hogy elkezdjen megismerkedni a lovas élet szépségeivel. Ha még sosem ültünk lovon, szükséges, hogy felkészüljünk rá megfelelő alapossággal, fizikálisan és pszichikálisan egyaránt. Kezdő lovasként a futószáras tanulás, vagyis a futószáron vezetés a legjobb mód az alapok elsajátítására. A futószárazás során megismerkedhet a tanuló a lóval és az oktatóval is, mivel a hatékony tanulás elengedhetetlen kelléke az összeszokás. Erre a lovarda oktatói nagy hangsúlyt fektetnek.

A futószárazás tulajdonképpen azt jelenti, hogy az oktató egy helyben áll a pályán, mialatt a hosszú kötélre, futószárra, kötött ló köröket ír le a karámban. A futószáras oktatás alkalmanként 30 percig tart, amely az eredményesebb fejlődés érdekében néhány óra után megduplázható. A folyamatos együtt töltött idő segít a ló és lovas közötti kapcsolat elmélyülésében, mivel a ló is alapvetően egy társas lény.

A futószáras oktatás során az oktatónk csak egy tanulóval foglalkozik, hogy minél hatékonyabban tudjon segíteni a biztos ülés és irányítás elsajátításában. Az első és legfontosabb lépés, hogy a kezdő lovas megtanulja, hogyan kell egyensúlyozni és követni a ló mozgását, majd a következő szinten már irányítani is tudja az állat mozgását. Az viszont önmagában még kevés, ha valaki megtanulja a lovagláshoz szükséges „segítségek” nyelvét, figyelembe kell venni ugyanis, hogy a ló saját akarattal rendelkező lény, akinek van döntési szabadsága. El kell nyerni a ló bizalmát, hogy interaktívan kommunikálhassunk a közös sikerek érdekében.

A ló fejlett kommunikációra képes testbeszéddel és hangokkal, a lovas pedig a lábak használatával, az üléssel, a kezekkel és hangadással tudja az állat tudomására hozni, hogy mit szeretne. A lovaglás művészete abban rejlik, hogy megtanuljuk érezni, hogy a ló, hogyan viselkedik alattunk és befolyásolni is tudjuk azt. Mesterséges segédeszközökkel, mint sarkantyú és pálca, kiegészíthetjük az irányítást. Egy jól tanított lónak például előre kell mozdulnia a lovas lábának szorítására, a kantárszárral pedig a helyes irányba terelhetjük. Ilyen és ehhez hasonló ismeretek elsajátításáról szól a kezdő lovas oktatás.

Szakemberünk mindaddig nem engedi önállóan futószár nélkül menni, míg teljesen meg nem bizonyosodik a lovas felkészültségéről. Lovaink alapos kiképzésen mennek keresztül mielőtt kezdő lovasok kezeibe kerülnek, hogy nyugodtan viselkedjenek és álljanak, felszólításra azonnal álljanak meg és türelmesen viseljék a kezdők hibáit.

Pónilovaglás

A lovarda pónilovai közelebb állnak a gyerekekhez, mind természetük, mind méretük alapján. Könnyebben vezetik, szállnak fel rá és nem utolsó sorban könnyebben lovagolnak rajtuk. A pónikon a gyerekek szórakozva tanulhatják meg a lovaglást és már némi rutinnal tudnak átülni a nagy lovakra. A pónik lehetővé teszik, hogy a fiatal lovasok bátran nyeregbe merjenek pattanni, nagyobb magabiztossággal üljenek a lovon. A póni kisméretű ló és nem játékszer, meg kell neki is adni a tiszteletet, mert nagyon okos és jóindulatú, kedves a barátaival.

A póni lovaglás biztonságos a pónilovasok számára. A pónik kisméretű nyergekkel vannak felszerelve, amelyeken kapaszkodó is található. Pályáinkon puha a talaj, így ha a gyermek leesik, nem fogja megütni magát és ugyebár a gyerekek ügyesebben is esnek a felnőtteknél. Persze azt sem szabad feledni, hogy az nem is igazi lovas, aki még nem esett le soha a lóról. A célunk az, hogy gyorsan megtanuljanak visszaülni egy esés után, ami pozitívan hat személyiségfejlődésükre is. Ez egy nagyon komoly munkafolyamat, amely a kicsiket fegyelemre neveli, elsőként arra, hogy a lovardában érvényes rendszabályokat megismerjék és betartsák. A szülők végigkísérhetik gyermekeiket az oktatás alkalmával és figyelhetik, hogyan fejlődik a kicsi tudása, valamint csatlakozhatnak is a sétához a tereplovaglás alatt.

Haladó lovasoktatás

A haladó lovasok önállóan is lovagolhatnak a karámban az oktatóval, miközben ő több tanulóval is foglalkozik. A csoportos lovaglóórák hasznosak, és sok vidámságot okoznak az olyan leendő lovasoknak, akik már elsajátították a legalapvetőbb ismereteket. A haladó oktatás során tanulhatják meg a jármódok (lépés, ügetés, vágtatás) használatát és az azok közötti átváltást tanulóink.

A lónak három természetes jármódja van, ezek a lépés, ügetés és vágta. A lépés a leglassabb jármód, a ló négy egymást követő egyenletes ütemben teszi előre lábait. A lépésnek öt fajtája figyelhető meg: az összeszedett lépés, a munkalépés, a középlépés, a nyújtott lépés és a szabadlépés. Ügetésben mindig az átlós lábpárok lendülnek előre, a két lábpár elrugaszkodása között lebegő fázis figyelhető meg, tehát ez egy kétütemű jármód. Négyféle ügetés fordul elő, összeszedett, munkaügetés, közép- és nyújtott ügetés. A vágta már egy háromütemű jármód, de ennél is ugyanazt a négy fajtát különböztetjük meg, mint az ügetésnél.

Vannak olyan lovak, amelyek öt jármódra képesek, a korábbi hármon felül a poroszka és a tölt. Amikor a ló poroszkál, akkor nem ellentétes, hanem az azonos oldali lábait egyszerre emelve üget. A töltnél az ügetéstől eltérően nincs lebegő fázis, a súly a lónak egyik lábáról a másikra megy át a terhelés, így egyik lába mindig a talajt éri. A tölt, ha képes rá egy ló, veleszületett képesség, fejleszteni szükséges lehet, hogy az a lovasnak is kényelmes legyen.

Ebben a szakaszban érjük el, hogy lovasainknál javuljon az ülésbiztonság és pontosan használják a segítségadásokat. Megismertetjük és gyakoroltatjuk velük a lovardában használt patanyomokat, segítünk, hogy azokat önállóan is le tudják lovagolni. A lovardai rend megismerése fontos része a haladó szintű oktatásnak.

Osztályban akkor lovagolhatnak tanulóink, ha már a lovardai alakzatokat ügetésben is le tudják lovagolni, tanügetésben és vágtában is. Osztályban lovaglás elengedhetetlen kellékét a megfelelő méretű, jó természetű és helyesen képzett iskolalovat mi biztosítjuk. Lovasaink biztonsága érdekében a lovakat a karámba vezetjük és a tanulók csak itt ülnek fel a lóra.

Tereplovaglás

Tereplovagláson az a lovas vehet részt, akinek ülése (egyensúlya váratlan helyzetekben) biztonságos, illetve a segítségadásokat megfelelően alkalmazza. A tereplovaglás igazi erőpróba miközben keresztülvágunk a nyílt terepen és átugorjuk az utunkba kerülő akadályokat. Ez csak akkor teljesíthető, ha igazi összhang uralkodik ló és lovasa közt, mindkettejüktől talpraesettséget és jó erőnlétet követel, mivel a terepen bármikor váratlan felszíni viszonyok kerülhetnek eléjük. A bizalom és alázatos munka kettőse nélkülözhetetlen az ilyen jellegű szituációkban. Tereplovaglás alkalmával sokkal gyorsabb az iram, mint az oktató pályán, ezért nehezebb a lovat egyensúlyban és ritmusban tartani, de a lovasnak is több erőt kell kifejtenie, hogy fenn tudjon maradni az állat hátán. A tereppálya megtervezésekor vezetőnk igyekszik kihasználni a Szigetköz nyújtotta izgalmas környezeti adottságokat. Ezen a szinten a lovasnak már gyakorlottnak kell lennie, hogy apró trükkökkel segítse a vágtatást, viszont a lábak és kezek kombinált használatára terepen éppúgy szükség van, mint síkon.

Tereplovagláskor a legfontosabb, hogy készüljünk fel a váratlanra, hiszen itt kiszámíthatatlan külső tényezőkkel találkozhatunk és a lovakat is olyan impulzusok érhetik, amivel korábban még nem találkoztak. Az oktatóink a sok foglalkozásnak köszönhetően jól ismerik lovaink természetét és viselkedését nyílt terepen, ami nélkülözhetetlen a megfelelő lovasításhoz, vagyis hogy ki melyik lóra üljön. Kilovaglás előtt kollégáink mindig szigorúan ellenőrzik a ló helyes nyergelését, kantározását, a lovas öltözékét és felszereltségét. Indulás előtt mindig tájékoztatjuk a csoport tagjait a szabályokról és a megfelelő viselkedésről. Szűk utakon egyet fontos szem előtt tartanunk! A ló csak önmaga testi épségére ügyel, a sajátunkra magunknak kell figyelnünk!

Díjugratás és díjlovaglás oktatás

A lovassportok kialakulása a háborús hadviselésre vezethető vissza, amikor nagyon fontos volt a lovak és katonák kiképzése. A lovassport fogalom alá hivatalosan azok a szakágak tartoznak, amelyeket a Nemzetközi Lovasszövetség irányít, Magyarország a szervezethez 1924-ben csatlakozott. A lovassport szakágai a következőek: díjlovaglás, díjugratás, military (lovastusa), fogathajtás, lovastorna, távlovaglás, western versenyágak, tájékozódási tereplovaglás, lovasíjászat, lovaspóló, öttusa.

DíjugratásA díjlovaglás célja a ló természetének, mozgásának és képességeinek együttes kifejlesztésére irányul. A szakszerű kiképzéssel a lovak izomzata lazává, mozgása lendületessé és rugalmassá válik. A kiképzés eredményeképpen a ló nyugodttá és figyelmessé, továbbá együttműködővé válik. A díjlovagló versenyeken a kiképző munka eredményessége mutatkozik meg és kerül elbírálásra. A díjlovaglás programjai a kezdő kategóriától a közép- és nehézosztályú feladatokon át az Olimpiai Nagydíjig terjed. Ennek programját a Nemzetközi Lovas Szövetség írja ki. A feladatokat 0-10-ig terjedő pontszámmal értékelik, és a pontszámok alapján születik meg az eredmény.

A díjugrató versenyek a ló ugrókészségét, képességét és ügyességét, a versenyző lovas tudását teszik próbára különböző feltételek mellett. A versenyzők a hibákért hibapontokat kapnak. Az a versenyző nyer, aki a legkevesebb hibapontot kapja, és a legrövidebb idő alatt teljesíti a feladatokat. A legrangosabb díjugrató verseny az Olimpiai játékok díjugratása.

Az első díjugrató versenyeket Londonban, Dublinban, Bécsben és Párizsban tartották a 19. században. Eleinte csak a lovak stílusosságát vették figyelembe a bírálatkor, később már az ugróképesség is fontos szempontnak minősült. 1912-ben vették fel a díjugratást az olimpiai sportszámok közé, de kezdetben még nem volt olyan egységes keretek között szabályozva. A díjugratás volt az első lovas sportág, amely profi sportágnak minősült. A világkupa 1979-es bevezetése nagy lökést adott a díjugratás ismertté és népszerűvé válásának, amely szezonalitásának véget vetett a versenyek sportcsarnokokba bekerülése.

A díjugratás egy rögzítetlen akadályokból álló, meghatározott területen lévő pálya lelovaglása. A versenyeken a magasabb szintet a magasabb akadályok, a kiképzés milyensége, a ló és lovas kapcsolata jelenti. Fontos, hogy a lovas a lehető legjobb vonalon tudja végigvezetni a lovat, és a ló hogyan tudja megugorni az akadályokat. A versenyen természetesen az a lényeg, hogy az akadályok sértetlenek maradjanak. Kezdő díjugratóknál viszonylag egyenes pályán, jó ütemben kell haladni, míg magasabb szinteken a ló képzettségét, ugrásait is figyelemmel kísérik miközben az akadályok egyre bonyolultabbak. Az akadály leverése, az ellenszegülés, a pályavesztés, a lóról leesés és az alapidő túllépése pontlevonást von maga után.

Lovasklubunk lehetőséget biztosít a díjugratás és díjlovaglás gyakorlására igény esetén. Aktívan versenyző edzőkkel fejleszthetik tovább tudásukat szabadtéri és fedeles díjugrató pályánkon. Fedeles pályánk lehetővé teszi vendégeinknek, hogy a nap bármely szakában és bármilyen időjárási körülmények között zavartalanul gyakorolhassanak a sikeres versenyfelkészülés érdekében.

Bértartás

Lótulajdonosok figyelmébe ajánljuk bértartás szolgáltatásunkat magas színvonalú és korszerű istállónkban. A lovak tartása az átlagosnál tágasabb méretű boxokban egyedileg történik, amit kiegészít napi almozás, igény szerinti háromszori etetés és szénázás, valamint karámozzuk is a lovakat. Az állatok jólétét tartjuk szem előtt, amely elősegíti, hogy szellemileg és fizikailag is képesek legyenek a környezeti kihívásokkal szemben ellenállni.

A lótartást igény esetén kiegészítjük olyan többletszolgáltatásokkal, mint a lókiképzés, futószáras járatás és edzések, amelyek segítenek kielégíteni az állat igényeit, továbbá elkerülni a lovaknál a rendellenes magatartás vagy diszkomfort érzet kialakulását. A lovaknál az abnormális viselkedés és az istállóban töltött idő között lineáris összefüggés van lévén, hogy a ló alapvetően szociális lény. A ránk bízott lovakról ezeket a tényezőket szem előtt tartva gondoskodunk.

Lovas turisták és versenyzők lovait is szívesen látjuk istállónkban, ellátásukról örömmel gondoskodunk az átmeneti tartózkodás idejére is.

Az állatok és a felszerelések biztonsága érdekében területünket távfelügyeletes biztonsági rendszer védi!

Vendégházunk 2018. november 5-től zárva tart.

Lovardánk természetesen a téli időszakban is szeretettel várja lovagolni vágyó Lovasainkat, Látogatóinkat!

2019.03.15 - 2019.11.03

Találatok száma: 8
Céges rendezvények, csapatépítés a Szigetközben

Céges rendezvények, csapatépítés a Szigetközben 2019.03.15. - 11.03.

A vállalatok között fennálló erőteljes verseny miatt, fontos a cégvezetőknek azzal törődni, hogy csapatuk folyamatosan fejlődjön, mert ez elhanyagolva hamarosan hanyatlásnak indulhat a teljesítmény és csökkenhet az alkalmazottak elkötelezettsége és lojalitása. Ezt akadályozhatjuk meg csapatépítő ... Bővebben


Családi és születésnapi rendezvények, lovas születésnap a Hédervári Lovasklub Vendégházban

Családi és születésnapi rendezvények, lovas születésnap a Hédervári Lovasklub Vendégházban 2019.03.15. - 11.04.

Családi és születésnapi rendezvények kiváló helyszíne lehet a Hédervári Lovas Vendégház. Vendégházunk 2014. év tavaszán nyitotta meg kapuit 10 szobájával új szálláshelyként. Mindenkit biztatunk, hogy látogasson el a Hédervári Lovasklub vendégházába, próbálja ki szolgáltatásainkat és győződjön meg ... Bővebben


Igényes szállásajánlatok kedvező áron egész évben a Hédervári Lovas Vendégházban

Igényes szállásajánlatok kedvező áron egész évben a Hédervári Lovas Vendégházban 2019.03.15. - 11.04.

Szállásfoglalás kedvező áron a Hédervári Lovasklub Vendégházban! A szállóvendégeinknek lovaglási lehetőséget is ajánlunk saját lovardánkban lovasoktató segítségével. Vendégházunk szobáit úgy alakítottuk ki, hogy maximális kényelemmel támogassák az Önök pihenését, amit a 4 napraforgós minősítésünk is ... Bővebben


Kerékpártúrák a Szigetközben a Hédervári Lovasklub Vendégház szervezésében

Kerékpártúrák a Szigetközben a Hédervári Lovasklub Vendégház szervezésében 2019.03.15. - 11.03.

A Szigetközön végighúzódó szakaszon Mosonmagyaróvár és Győr között végig kiépült a kerékpárút, amelyen haladva érinthetik a kerékpárosok Hédervárt. Kerékpáros átutazó turistáknak örömmel nyújtunk pihenőhelyet, ha éjszakára megszállnának fáradságos napjuk után, emellett pedig szállóvendégeink részére ... Bővebben


Lovas vendégház a Szigetközben, lovaglás és szállás a Hédervári Lovasklub Vendégházban

Lovas vendégház a Szigetközben, lovaglás és szállás a Hédervári Lovasklub Vendégházban 2019.03.15. - 11.04.

Igényes lovas vendégház a Szigetköz szívében. Tökéletes kikapcsolódást, aktív pihenést, szabadtéri programokat kínál az egész család számára a Lovasklub Vendégház a Szigetközben. Az élményekben gazdagon eltöltött nappalok után vendégeink kényelmes szobákban pihenhetik ki fáradalmaikat. A vendégház ... Bővebben


SZÉP Kártyás szállásajánlatok a Hédervári Lovasklub Vendégházban

SZÉP Kártyás szállásajánlatok a Hédervári Lovasklub Vendégházban 2019.03.15. - 11.04.

Lovaglás és pihenés a Hédervári Lovasklub vendégházában. A lovaglási lehetőségek biztosítása és a lovasoktatás mellett vendégházunkban szálláshelyet is biztosítunk, nem csak a lovas turisták, hanem az aktív kikapcsolódást kereső utazók számára is. Lovardánkban lovasok oktatását vállaljuk minden ... Bővebben


Fedett lovarda a Szigetközben, fedett pályánkon lovagolhat igény szerint szállással is

Fedett lovarda a Szigetközben, fedett pályánkon lovagolhat igény szerint szállással is 2019.01.01. - 12.31.

Kivéve: 2018. 12. 22-26. és 31.

Lovagló-, bemelegítő- és versenypályánk mellett fedett pályánk is várja már a lovaglás szerelmeseit. Nem jelent problémát sem az eső, sem a hó, de még a tűző napsütés sem, hogy sportolhassunk, hiszen a fedett pálya biztos védelmet nyújt az időjárás kedvezőtlen hatásaival szemben, emellett egyből az ... Bővebben


Lovaglás a Szigetközben egész évben várjuk a Hédervári Lovasklubban

Lovaglás a Szigetközben egész évben várjuk a Hédervári Lovasklubban 2019.01.01. - 12.31.

Lovaglás kezdőknek és haladóknak, egyéniben vagy osztályban. Lovardánk fő profilja a lovasoktatás gyerekek számára kezdve az alapokkal a pónikon ülve és haladva végig a szinteken egészen a díjugratásig, díjlovaglásig. Köszönhetően a lovas sport egyre népszerűbbé válásának, felnőtt lovasaink száma is ... Bővebben

Figyelmébe ajánljuk!

Hédervári Lovarda
Hédervári Lovarda
 • Hédervár

TOP szállás


KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Gyors választ szeretne? Telefonáljon!
További információt kér? Írjon levelet!
Pontos cím, geokód, térkép
További információra lenne szüksége?
Szívesen segítünk, forduljon szerkesztőségünkhöz!
Információkérés a szerkesztőségtől itt
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Legjobb élmények

Hotel Corvus Aqua - Irány Gyopárosfürdő!
Thermal Hotel*** Mosonmagyaróvár
Szieszta Hotel Sopron
Hubertus Hof Landhotel Szálloda és Étterem
Festetich Kastélyszálló***
Wellness akciók! Hívjuk és várjuk wellness szállodánkba!
RiverRide Budapest
Lepence Spa Fürdő- és Wellness Központ
Segway túra Zalakaroson és környékén
Balaton Ballooning, hőlégballonos sétarepülések a Balaton felett
Időutazása hívjuk! Ismerje meg, hogy milyen lehetett az élet a középkori Magyarországon!
12.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket